84

Анонимен

преди 7 години

Прокурорите, не се упражнявайте над изстрадалия български народ а се заемете с престъпниците, че като гледам ще вкарате жената в затвора а престъпниците и вие сте на свобода.

83

90

преди 7 години

Ало, журналята, писачи и драскачи, търсещи евтина сензация да закърпят надницата попитайте за банкова сметка дали има жената та който се чувства българин да помогне с каквото може.

82

Бончо

преди 7 години

За един имигрант без значение от къде е даваме по 1000 лв. на месец, но за нашите деца които са нашето бъдеще не даваме нищо. За това след 50 г. тука няма да има българи, а само араби и *** с помощи за по 1000 лв.

81

50

преди 7 години

По един или друг начин се е погрижила за детето. По добре ли беше да умре от глад в ръцете и. Вярно малко неадекватно поведение но се получи. Мнозина в нейното положение щяха да постъпят като нея.

80

Анонимен

преди 7 години

Оставете жената на мира ако не можете да и помогнете не я съдете за да не бъдете вие съдени. Ако някой се чувства безгрешен нека първи хвърли камък по нея. Така пише в Библията.

79

Анонимен

преди 7 години

До ПРОКУРОРИТЕ 84Тази женица не е в добро здравословно състояние за да може да работи! Тази женица е изпита, съкрошена, стресирана и объркана! Какво да работи в момента??? Има нужда от помощ и след като се възтанови чак тогава може да и се помогне за работа! В момента - НЕ!

78

Анонимен

преди 7 години

С ДНК тест се доказва бащинство.21 век сме

77

ПРОКУРОРИТЕ

преди 7 години

да не се нахвърлят на най-слабия човек -Мария;1.Да повдигнат обвинение на ШЕФА на Мария, разследване на сегашните с каъв договор , да плати всичко дължимо и да намери РАБОТА на Мария.2.БАЩАТА да не се спотайва- анализ за БАЩИНСТВО и да си ПЛАЩА ИЗДРЪЖКА!! Какво от това, че било "инцидентно": ТОЙ е баща и на другото дете- Румяна.МАРИЯ , НИКОГА ПОВЕЧЕ СЕКС с тези слаби, страхливи - само тревоги! Живее се и без секс- и по-добре!

76

Защо?!?!?!

преди 7 години

Защо сте наслагали толкова много минуси на 46 и 49 ? Тези коментари санаписани от жена, която сама гледа две деца! Тя е описала колко храна произвежда сама в двора си и се справя с труд БЕЗ помощи от джоба на данъкоплатците?Защо е тази злоба точно към такива достойни хора и същевременно вой до Бога в защита на една безотговорна антимайка? Нищо не може да я оправдае за това, че е подложила на риск здравето и живота на бебе, изоставяйки го там, където може да стане плячка на куче или на садист!

75

nina

преди 7 години

Добре,вместо да се преписва едно и също всеки ден,ами направете едно журналистическо проучване,намерете кой е този шеф,колко,кога,как е работила тази жена,измамена ли е,не е ли,има ли истина в думите й,или само тук-там...

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79ТОВА ВАЖИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ ТАМ ИЗБИВАТ ПЪРВО ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!!! СПРАВКА ДОНБАС И ЛУГАНСК~!------------ИСЛЯМИСТИТЕ ПРОДАВАТ ЖЕНИТЕ А ДЕЦАТА ГИ СГОТВЯТ ПОДАРИ НЕДОИМЪК НА ХРАНА!

73

дядо Добри

преди 7 години

А Боко е ял филии със свинска мас и я до къде стигна!? Вече е на суджици от еленско месо!

72

От дек на дек?

преди 7 години

А социалните служби за какво взимат заплати?Пълно безхаберие!А когато се разсмърдя случая,подпечатиха вкупом командировъчните и се втурнаха да я съдят.

71

Анонимен

преди 7 години

Драскачи. Кога у нас ще имаме класна журналистика, не знам. Вероятно - никога повече. След като излязоха големите имена на интелектуалците от нея - няма как да стане. Новите няма от кого и да се учат. По казуса липсва основна информация.И затова той не може и няма как да се обсъжда, освен от разни повърхностни *** и комплексирани хора без работа.

70

E

преди 7 години

На снимката вижсам една "прецакана" от живота жена. Донякъде е виновна но не съвсем. Ще си върне детето но има и друго, ще я гризе съвеста поне докато не му го сподели докато порасне и започне да разбира.

69

Анонимен

преди 7 години

МЕН ЕДНО КУЧИЩЕ ЩЕШЕ ДА МЕ ИЗЕДЕ ЖИВ И НИЕ СМЕ ТУК ПОД РЕЗИДЕНЦИЯТА БОЯНА!!!ТА КАКВО ОСТАВА ЗА КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ С ЦЕЛИ ГЛУТНИЦИ !!!------------АКО БЕШЕ ОСТАВИЛА ДЕТЕТО ПРЕД НЯКОЕ МИНИСТЕРСТВО ПАРЛАМЕНТ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСТВО БИХ Я РАЗБРАЛ!!!НО ДА ОСТАВИШ ЕДНО БЯЛО ЗДРАВО ДЕТЕ НА ПЕЙКАТА ДО КОФИТЕ И ТО НАРОЧНО НЕ МОГА ДА ПРОСТЯ!

68

Анонимен

преди 7 години

Всеки който пуши цигара докато ми обяснява, че няма пари - не му вярвам.

67

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 46Бодни ти домати и виж дали бебето ще ги яде. Много ме кефят хората когато говорят наизуст. Издръжката на дете:20-40лв - памперси седмично; 12-20лв мляко седмично; пюрета по 2-4лв бройката или каши или кухня или готвене вкъщи, което приблизително е 3лв хранене. Равносметката каква е минимум за изхранване на малко дете започваш от 150 ~ 200лв. без да говорим за дрешки, залъгалки, играчки. Малкото дете се нуждае от постоянни грижи.

66

богомилът

преди 7 години

До до УПРАВНИЦИТЕ - ето ти отговора: ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ИМАЩА ЗА ЦЕЛ УСТАНОВЯВАНЕ НА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ЖИВОТА, ПСИХИКАТА И ЦЕННОСТИТЕ НА ХОРАТА! СРЕДСТВОТО ЗА ТОВА Е ЕДНО - ПРОЕКТНОТО ФИНАНСИРАНЕ!

65

nina

преди 7 години

Каквато и да е финансовата драма на тази жена,това не оправдава да остави бебето на земята в градинката на обед в жегата.Най-малкото можеха да го нападнат кучета!Не е нито първата,нито последната бедна самотна майка.Като не може да го гледа-да го беше оставила поне на безопасно място,в болницата,например.Работила,пък я увонили преди излизане по майчинство,после не били я уволнили,а напуснала..тази жена на 18 години ли е или на 38??Отделно,това не й е първо дете,да не знае как се гледа дете?Естествено ,за едно дете е най-добре да расте с майка си,но и майката трябва да е читава.