44

......

преди 6 години

От всички се радвам най-много на Сидеров ....за какво му беше толкова години да реве по площади протести боища ....за какво му беше да говори истината и след това го изкарваха луд .....радвам се че се промени и вече стана част от другите ....стой си пълни си личната хазна и виж как вече никой не го изкарва луд :) и аз да бях депутат много ясно че щях да крада колкото мога ....тоя народ си е добре и без пари си трае !

43

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Сега вече очакваме и ОСТАВКАТА на шайката СУДЖУЦИТЕ 3 - това е модел на управление на ГРОБарските КРАДЦИ в цялата страна!!!! Резултата е съсипан и фалират малък и среден БЪЛГАРСКИ бизнес. Прокурорите ако се поразровят в ГЕРБерските общини, агенции и министерства ще трябва да построим нови 123 ЗАТВОРА (с европейски пари).

42

Нов

преди 6 години

Много чевръста тая прокуратура. Няма една седмица и му повдигнаха обвинение. Тия темпове не са им присъщи. Обаче идва ред на съда да наложи своето безгрижно темпо и след пет - шест години като се забрави всичко да го оправдае.

41

Калашников

преди 6 години

Сега ще го обвинят в какви ли не неща за да може да си плати колкото е възможно повече, като накрая ще си излезе невинен. Някоя банкова сметка ще е още по-тлъста, а ние ще псуваме грозно с чаша ракия в ръка, и всичко ще се забрави за 3 дни.. пак..

40

<><>

преди 6 години

И аз искам така да крада и рекетирвам примерно 1 милион да си натрупам после да си платя 50 000 гаранция и 950 000 чиста печалба остава и аз съм на свобода :) Демокрацията е хубаво нещо !

39

ХХХ

преди 6 години

Депутат да си :) Перата за един шамар вече 1 месец в ареста ...тоя рекетирва в особенно големи размери , причиняване на смърт , притискане на виши полицаи да извършват престъпления по служба , заплаха за убийство ....смятай той си набавил от рекето сумати пари и му дават парична гаранция демек с 1-2 тона суджук си излиза сух от цялата ситуация ? Нема такава държава .....на Бойко човек да си :) Да ме уволнява то пак ще има за мене !

38

Koko

преди 6 години

Под това високо чело, много акъл ще да има...

37

ист

преди 6 години

В затвора ще яде суджук с дупка в средата.

36

Емигрант

преди 6 години

Много е важен суджука и апартаментите на Цветанов.Това са "проблемите"на БГто??!Милиардите на Рум.Овч., окрадените банки от Рум.Геч.,далаверите за милиони и милиарди на горепосочените,на *** Сатанинова,на Сатанишев,това е козметика.Там където се краде с милиарди не е интересно."Интересен"е суджука и "апартаментите"на стойност една вечеря в луксозен ресторант на Лазурния бряг,на някоя от горепосочените ***,уреждайки поредния многомилиарден удар в името на опростелия,оскотял "народ".

35

зайо байо

преди 6 години

Може пък и един бушон да изгърми, защото Брюксел ще спре да дърпа уши и може да зашлеви на някого шамар.

34

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 24 То па от БСП са много убави.Я виж Станишко , Корделка , а и те кви убави неща вършат?За това власт няма да видят.

33

Темида

преди 6 години

Провери ли съда от къде 45 000лева за гаранция? НАП изкараха ли доходите му? Аз ако си Ааааааааааа вернооо то СЪД НЯМА, защото "нацията" е спящ ***.

32

Анонимен

преди 6 години

Това ако беше някоя слънчево-пясъчна демокрация досега да са му ударили няколко стотин суджука на голо.

31

партия СУДЖУК

преди 6 години

Ега ти противната мутра! Чиста проба ГЕРБаджия! Друг и не може да бъде!

30

Emigrant

преди 6 години

Бойко е виновен,че баща ти те е правил на пияна глава.Що си мислите,че всички са като вас ***,тоест чалгаджии,рушвети и ***?!Умрял Бойко за суджуци,че и на всичкото отгоре ще изяде един тон??Само ненормалници,комунеги могат да се връзват на подобни масали и интриги!

29

Анонимен

преди 6 години

Оня с високото кръвно кога ще получи обвинение?

28

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Tоя герберски б***к,вилнял цяла петилетка в Добрич,няма начин да не е с...благословията на Цецо Шестака.Боко явно е...непричом;оставил ги е да се...разпореждат като...феодалчета в регионите,а той е Капо ди тути капи.

27

Българина

преди 6 години

А за ало ваньо кога? Имаше трима участника, само единия е жив....

26

Анонимен

преди 6 години

Нали знаем кой е истинският виновник? Оня лакомник, Бойко Борисов! Оня, който ни суджук ял, ни суджук мирисал. Той е рекетьора.

25

Анонимен

преди 6 години

С толкова много обвинения и за нито едно няма да бъде осъден.