64

Анонимен

преди 6 години

Je suis saucisse!

63

Анонимен

преди 6 години

Хайде този изгоря като бушон, а зад всичко стои Бат Боко, той *** суджука.

62

цацаров

преди 6 години

Нито един български журналист не си направи труда да навлезе в темата. Обещавам ви, че ще се получи много интересно четиво. Кой е Антон, кой е Харитов, кой е Рокера, от кого е назначен за Директор,Кое е безмозъчното същество на което Мартинов съсипал бизнеса? Предстои раздаването на картите по Водния цикъл, но залозите вече са сложени на масата. Някои си купиха последен модел Range Rover,на други им предстои да заемат новите си постове във ВиК. Поровете се , ще ви стане доста интересно.

61

Блажения Б.?. Б

преди 6 години

Блажи и още как! :D

60

Анонимен

преди 6 години

Блажиш ли, Бойко?

59

бааа го

преди 6 години

Един свестен няма в ГРОБарската пасмина!

58

9689

преди 6 години

Живко,хвърлен си на кучетата.Казвай на кого носи от суджука щото вече си изпята песен,или ти обещаха да ти вземат само половината.Практиката на мутрата и цвъки е такава,който не си плати.......

57

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 60Добрутро! Е при мутра премиер и председател милиционер, какви да са ГЕРБ ?!

56

Анонимен

преди 6 години

просто не ми е ясно как този завършен престъпник е влезнал в парламента с идеята да служи на народа ГЕРБ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ ЛИ СА ВАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ много съм разочарован от вас

55

бай Петко

преди 6 години

С тази гаранция от 45000лв. държавата да му купи суджуци и до като не ги изяде, сутрин, обед и вечер + един варел с вода да не го пущат от кауша, пък после да го съдят за останалите обвинения ! Да видим "кон боб яде ли, екс депутат дебелей ли "

54

ВЪПРОС

преди 6 години

Този дали няма да се озове при Галеви ?

53

Бойко Суджука

преди 6 години

АЛО,ЖИВКО СУДЖУКА ЛИ Е?ИЗПРАТИ МИ ОЩЕ ЕДИН ТОН СУДЖУК С ЕЛЕНСКО МЕСО,ДА НЕ СТАНЕ БЯЛА С ТЕБЕ!

52

Анонимен

преди 6 години

Не е тоя суджука а шефа му, оня с дебелия врат дето ни командва от 15 гТоя е само пионка, използваха го и му биха шута

51

Анонимен

преди 6 години

Не е ли време да решим и направим необходимото,за да може "догодина за цял народ суджуци да има"? В началото на демокрацията се говореше,че в Белене прасетата много добре виреели...Ако закараме достатъчно количество заслужили строители на капитализма в БГ- в-к "Капитал" ги водеше на отчет,ще има работна ръка и за АЕЦ-а, и за Хъба,и за Нефтопровода,срещу който скачаше аса на плето-плетенето в БГ,а в почивното време ще се грижат и за прасетата за народа!Свинаров--пардонт-Домусчиев ще им е баша!

50

до 31

преди 6 години

По-полека бе, мутро СИКаджийска, *** и проста като куха кратуна, банкянски сорт! Какви комунисти бълнуваш бе, неграмотен мерзавецо, дето до вчера размахваше бухалки и рекетираше нещастни дребни търговци по заповед на СИКаджийската мутра от банкянския БОСТАН? Та нали точно около него са все комунисти, фанатици комунисти, деца и внуци на комунистически терористи, изверги и убийци! Като дебелата Лилянка Павлова, например, нищо че напоследък банкянската мутра й удари един шут по дебелия ***.

49

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

СЛЕД КАТО ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОПАРИТЕ И ОТ НАРОДА, НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ, ЧЕ ЩЕ ПАДНАТ ТОЛКОВА ниЗко ДА КРАДАТ СУДЖУЦИ

48

До Емигрант

преди 6 години

НЕКАКЪВ ЕМИГРАНТ СЕ ПРИЩИ ТУК.ТАКА Е , БАКЕ! ВСИЧКИ ИМАТК ***, АМА СЕ СМЕЯТ НА ТОЗИ, НА КОГОТО СЕ ВИЖДА.

47

Един

преди 6 години

С такъв набор неопровержими доказателства ще го осъдят, точно както осъдиха и Христо Бисеров. Oh, wait!...

46

Анонимен

преди 6 години

Мнго рано разкриха далаверата. Иваче суджуците щяха да стигнат по предназначение. Затова е сърдит Боко.

45

Анонимен

преди 6 години

До 44НИЕ НЕ СМЕ ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ. НИЕ СМЕ ЕДНА ПОРОБЕНА СТРАНА, КОЛОНИЯ НА БРЮКСЕЛ, ОКУПИРАНА ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ.И НИ УПРАВЛЯВАТ РАЗНИ СУДЖУЦИ.