79

ognyanz

преди 6 години

До 81: Дали някой ще ти повярва? Ако имаше такова нещо, гербаджийската пропаганда отдавна да е била тъпана за това. Като пример: след като лъснаха далаверите около НДК, сега гербаджиите искат да ги припишат на Деница Златева, само защото е подписала един отчет на Боршош.Много се оядоха гербаджиите. Време е да си ходят.

78

ВЪПРОС към СИНДИКАТИ

преди 6 години

Няма ли да му удържат последната заплата при уволнение ?

77

Анонимен

преди 6 години

Нещата вървят към еднопосочен билет !И после пак ще се чудят къде е ?!?

76

Един

преди 6 години

Ала-бала, ала-бала! На мен ми е интересно 4 тона луканки Мартинов сам ли ги е изял, или са отишли при *** предизборно? Като ще разследвате - давайте до края, не само да ни обяснявате, че Баце не бил кусал от тях.

75

Анонимен

преди 6 години

Кой е изял или кои изядоха соджука от 4 тона ? Това също не е маловажно.

74

Анонимен

преди 6 години

Типичния гербер, просто го хванаха и се вдигна шум. Всички са такива начело с главатаря им. Бандитска държава, няма друга такава в Европа, освен може Косово

73

ХМ

преди 6 години

Във всяка партия има суджуци ,влизащи в партиите с ясна цел ,че когато са във властта могат да си правят каквото си искат.Депутата има имунитет ,а защо?Произход на парите прави ли им се?Я ми кажете в такава мафиотска държава кои нормален с пари ще реши да върши нещо?А те нещата от там идват и заплати, и данъци.

72

kaltak01

преди 6 години

,,да не руши авторитета на партия ГЕРБ и авторитета на министър-председателя Бойко Борисов"....къв авторитет имат па тия шмундели?!?

71

до 71

преди 6 години

Няма да се смеят ,че нали това искат една слаба държава, дето да я контролират по лесно.Суджуците даже им помагат ,че гонят всичко амбициозно или му слагат прът в колелата.Аман от партии ,стават винаги хайдушко сборище ,най-умното в историята ни е забраната им.

70

Разгеле

преди 6 години

Доживях да видя и тоя наглец да го разследват поне. Много нагло същество, изключително неприятен и отвратителен. Не се свени да си иска, да заплашва и да парадира колко близък бил с ББ.

69

ognyanz

преди 6 години

Зад Бойко стоят яки криминални структури. Само така може да се обясни защо когато Бойко нареди някой да си ходи, я от парламент, я от някое друго топло местенце, той не смее дори и да гъкне. В другите партии когато отстранят някого, той след това обикаля всички телевизионни студия за да каже колко той е прав, и колко тези, които са го отстранили са лоши. Пресен пример е Георги Гергов.

68

до Андрешко

преди 6 години

А ти кои нормален българин очакваш да си вложи трудът и душата за да просперира в България.Е това е Идиотокрация -по мързеливия и нагъл връзкар членуващ в партия може да те сложи на кучето.. ,а ти дето се бориш за неговия своя и неговия хляб си нищо.

67

за мандрите

преди 6 години

Ей, най-после се видя кои са наследниците на тези дето обирали мандрите.Да живей БКП-ГЕРБ, ето ги баш комунистите.

66

Анонимен

преди 6 години

Отдавна е ясно как са "спечелили" изборите в Добрич, великите гробари. С изнудване, заплахи и пари. Тази лакомия Суджука, мачкал, крал, уволнявал, подкупвал, изнудвал, лъгал, налагал болната си воля в името *** Вожда, така злепостави тази партия, че станаха за смях и по света. Представете си реакцията в Германия, Франция, Италия, смях и подигравки, какви депутати има у нас. Какво си мислят за Тиквун, колко се смеят и подиграват. Мислите ли, че имаме някакъв авторитет по света? Никакъв!

65

Наблюдател

преди 6 години

От тук нататък каквото и да го правят този човек, не могат да му отнемат удоволствието от изядения суджук. За десет живота един обикновен човек не може да изяде толкова суджук, колкото изяде един добрички депутат за последните десетина години. Кой ял, ял, кой ...., ......

64

до П.Петров

преди 6 години

Още 20 години.Системата е тази.Аз прекарах 20 години и нищо добро не постигнах,много нерви и много труд за нищо.Няма какво да се ядосваш само времето ще намести нещата по местата им.

63

Анонимен

преди 6 години

Айду ците от крадци на мандри и кашкавал се изродиха в кражби на суджук.

62

Анонимен

преди 6 години

Човекът е сметнал че има суджук до края на мандата - за какво му е тогава да депутатства? Целта е изпълнена и дори преизпълнена - освен суджук, има и малко филе "Елена" като премия.

61

Надпис

преди 6 години

Надпис в римското гето на Добрич: Гласуваш за ГРОБ - получаваш суджук. Така се печелят избори. Рекетираш бизнеса, раздаваш на безделниците и си ОК.

60

П.Петров

преди 6 години

По какъв начин депутат нарежда да се уволнят служители на МВР, които не са му подчинени ?Не е само Суджука до шия в л....та, а цялата партия ГЕРБ, както и останалите издънки на БКП-ДС - БСП,ДПС,АБВ.ДО КОГА ПРОСТИЯТ НАРОД ЩЕ ГИ ИЗБИРА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ОБОРДЖИИ НА МАНДРИ, ДЕЦАТА ИМ И ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ НАГАЖДАЧИ ОТ ДС !?!?