48

Еххлеле

преди 6 години

В този хотел сигурно има много деца и бебета

47

Анонимен

преди 6 години

Голяма простотия! Запалили им били колата. Някой от футболистите ли я запали? И посред нощ в София няма ли спящи бебета или болни, стари хора? Прости наркомани!

46

Анонимен

преди 6 години

Наистина това е простотия, ама да не мислите , че хърватските запалянковци са по стока от нашите.

45

1

преди 6 години

Евроидиота Левски ще го надупят здраво довечера, нищо няма да им помогне. Най доволен ще съм ако ги накажат заради тая простотия за 2 години та да се приключва с говеждото мучане.

44

до 41

преди 6 години

Напълно те подкрепям!! Макар и да не се интересувам вече толкова от БГ футбол, съм съгласен с мнението ти! Всеки път когато се публикува някаква новина свързана с български спортисти (а и не само) 90% от коментарите са хейтърски... Абсолютен пример са публикациите за Григор Димитров, за Цвети Пиронкова, за Бербатов и още много други! Вместо да им се радваме и да ги подкрепяме, ние само ги плюем!Относно Левски: когато нападнаха нашите фенове никой нищо не каза, а сега заради една заря ОЛЕЛЕ...

43

Едно джудже от Микре

преди 6 години

Ти къщичка за прасенце ребрандирал ли си някога?

42

Левскар

преди 6 години

Хървати нямаше да има, дори и ако Левски не изтърпяваше наказание .... Те си изпяха песента още на оная разорана картофена нива, на която се състоя мачът им с Левски ... Сега няма посмеят да припарят дълго време в България, а недай си боже в София. Ще гледат как Левски продължава в Европа и ще ронят горчвите си хайдушки сълзи ... !!!

41

от мен

преди 6 години

Толкова много простотия ми идва вече много в повече! Ще емигрирам на някъде!

40

Makedon

преди 6 години

E .. bravo .. golem keif.. mi e ... takva rabota trebase za tie falbadzii HRVATI....

39

Анонимен

преди 6 години

Цесекарите пребиват хървати и им вземат знамето, левскарите пускат пиратки...

38

Анонимен

преди 6 години

простотия

37

Л-С

преди 6 години

Най-накрая нещо свежо да стане на тази територия! )

36

Анонимен

преди 6 години

Преди бях левскар, но вече от години не гледам никакъв бг футбол благодарение на такива като тези и естествено перукановци. Изгониха нормалните хора от стадионите. Предпочитам да бия 2000 км до Западна Европа и да гледам нормален мач с нормален футбол и нормални фенове, претърпели някаква еволюция през хилядолеията.

35

C

преди 6 години

Ами - ***

34

До Берое

преди 6 години

Какъв бероец си пък ти Бе... Признай си че си от Централния селски Клуб на съвеЦката Армия ..... !!!

33

Само Левски!

преди 6 години

Мда, мършата у нас никога няма да свърши - значи някакви помии ще палят коли на наши привърженици, ще им правят засади, ще ги вкарват в ареста, публиката им цял мач ще скандира "***", но тогава никой няма да каже - ами то сред агитката може да е имало и деца, а сега, когато левскарите сме си отмъстили - оууу, как може, вие сте ***. Не, не са *** левскарите, които са направили това, *** сте вие, псевдоморалистите и толерасти, за които плюенето по България е основна радост. ПРЕДАТЕЛИ

32

Берое

преди 6 години

Левски е позорът на българският футбол.Не им отива.

31

Пушкаш

преди 6 години

Предвид ситуацията с атентата срещу Дортмунд ,такива прояви не трябва да бъдат толерирани. Нашите милиционери трябва да издирят и накажат участниците в тая простотия. Е , както знаем Левски е тире на МВР. Няма да има последствия.

30

Скитник

преди 6 години

Кръговрат на живота! Това са внуците на хвърлящите пари през балкона старци?!

29

ГУНдьо

преди 6 години

Някои хора действат по-успешно и професионално под напрежение. Хайдук да не са от тях и да сцепят добитъка на вивакау арена.