36

za zatvor

преди 6 години

европа отдавна е в кооперация с арабите сега извиват ръцете на корумпираните си

35

Българина

преди 6 години

Нека всеки един брюкаелски тъ ак подкрепящ имиграцията на талибани, това са около 30 000 чинивника да приеме в дома са и даде пример един емигрант по избор от лагерите в италия и гърция. Колко чонивници живеят след 5 г в същата сграда,толко е квотата за прием за следващите 5 г!

34

ислям

преди 6 години

бежанците при техните си нали са солидарни мюсюлманите помежду си в бедна европа нямат място

33

Meto

преди 6 години

Aman ot bruksel. 15 godini mi...! Vse te znayat nay dobre

32

българина

преди 6 години

Сталин отнемаше гласовете и живота на 100 млн души, брюксел на 500 млн, за сега само гласовете, вече и живота чрез емигрантската политика. в япония живеят най дълго, с много високи заплати, задлъжнялост само към местни банки, най конкурентноспособни и иновативни без мюсюлмани, и без внос на мигранти!?!?! ЗНАЧИ МОЖЕ ГОСПОДА ПРОДАЖНИ БРЮКСЕЛСКИ ФЕСОВЕ!

31

Така е

преди 6 години

печелим от доверие в Бог а губим от доверие във фалшиви гуру хора са не са богове

30

Евопеец с идеи

преди 6 години

Г-н Шулц много точно определи ситуацията в Европа: "в Европа няма бежанска криза, има криза на солидарността." Напълно съм съгласен! Европа е огромен континент и може спокойно да приеме няколко милиона бежанци, които да бъдат разпределени поравно в 27-те страни-членки. По този начин никой няма дори да усети, че съществува бежански проблем. За съжаление по-изостаналите в цивилизационно отношение, бивши социалистически републики, отказват да покажат солидарност и разбиране! Срам!

29

Страх от Бог

преди 6 години

страх внушения от джуджета има по високи от тях Бог свобода да бъдем себе си с таланти от това ги е страх тях вяра в Бог ни дава свобода да бъдем себе си талантливи плодовити а те старци

28

Анонимен

преди 6 години

ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАТИСНАТЕ ВИРНАТИТЕ НОСОВЕ НА ТЕЗИ В БРЮКСЕЛ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ГОСПОДАРИ.НЯКОЙ СИ ТИМЕРМАНС, ДЕТО ДНЕС ГО ИМА , УТРЕ ГО НЯМА, ТРЯБВА ДА БЪДЕА ПОСТАВЕН НА МЯСТОТО МУ.ЩЕ МНОООГО ИНТЕРЕСНО, АКО СЕ ПОЛУЧИ И ПОЛЕКЗИТ.

27

Европеец с идеи

преди 6 години

Браво на ЕС! Нарушителите, които отказват да спазват правилата и да са солидарни трябва да бъдат подлагани на твърди и безкомпромисни санкции! Страни като Полша и Унгария не бива да забравят, че преди 20-тина година Европа им подаде ръка и прие милиони техни имигранти. Сега е техен ред да подадът ръка на Италия и Гърция, като приемат десетки хиляди бежанци в нужда. Или смятат да са европейци само когато получават пари?

26

СССР #2

преди 6 години

Това са абсолютни ссср номера. Тия от ЕС стават същите като комунистите. И пак от Полша тръгва всичко. А те поляците изобщо не обичат подобни ссср похвати и заплахи. От ЕС ще го разберат рано или късно но по трудния начин.

25

Анонимен

преди 6 години

Прави са в ЕС - само независима съдебна власт и липса на комунисти е верното решение на проблемите!

24

Избори

преди 6 години

плана за ада да си го прочетат некои кръгове от Библията много важно цяла вечност мрак огън и дявола с теб за компания цяла вечност такъв план е за страх замисляне кой и защо какво прави Бог ще му търси сметка и в ада далеч от живота завинаги това е страшно старци замислете се

23

Shopp™

преди 6 години

Какво не ви харесва, тапанарчета?Че ЕС иска независима съдебна власт ли?Нали плюете депутатите и парламентарната система, сега пък искате те да определят Висшия съдебен съвет?Нещастници, платени от посольството само да плюят.

22

дедо скруч

преди 6 години

по бедни по демонизирани от цялата фалшива пропаганда насилие паради не сме гейове дърти оръфани безмозъчни не сме ви *** *** не сме ви никак длъжни за нищо за да сме достойни което вие не сте жалки джуджета алчни

21

Анонимен

преди 6 години

Ще слушкат поляците, че и песен ще пеят! Ако ЕС им наложи санкции, ,ще умрат като кон без история! Малко им са санкциите на Путин, остава и Брюксел да им забрани да си пробутват ябълките.

20

Анонимен

преди 6 години

Къде е свободата на словото, за което говори Тимерманс. Може ли немец да излезе и да каже че мрази пришълците и иска Германия да е на германците . Да видим какво ще му се случи . Та там съдят хора, заради това че е харесала статус със името на Хитлер , съдят хора за чаша с лика на Хитлер, трият постове във фейса, уволянават от работа ако си говорим против ислямизацията на Европа .Алоооо Европа, това ли е свобода на словото . Това гейскаевропейска диктатура.

19

разпад

преди 6 години

фалшиво равноправие глас пари за кво ни е фалшива важност даим пълниме търбусите на важните елитни ние сме по важни по специални защото не сме фалшиви корумпирани и без мозък като тях истински достойни не слуги на мизерни фалшиви

18

фалшиви

преди 6 години

кои стоят зад брюксел ,,разрушители,,

17

Глас

преди 6 години

кога ни е давано глас в ЕС