17

...

преди 7 години

Защо никой не казва какво пише в проклетия договор? Мирише на прецакване на нацията ОТНОВО! Предатели изведете публично информацията за съдържанието на договора!!!

16

Климент Охридски

преди 7 години

До Анонимен2България е признала Македония под името Република Македония, а не БРЮМ. Така че имате много поздрави. В ЕС да си я наричат както си щат

15

Анонимен

преди 7 години

Република Охрид или Охридска република е най-добре за името, но зависи от великите сили които не искат да притиснат Гърция за заемите и ще се съгласи и на Охридска България.

14

Анонимен

преди 7 години

Браво другарю Бойчо БОРИСОВ, след като засекрети твоето лично КТБ , засекрети договора с Македония , сега си засекретил и Народния Дворец на.............. КОРУПЦИЯТА !

13

(-_-)

преди 7 години

Тая цялата държава е един компромис..

12

Анонимен

преди 7 години

Без да съм македоноид, смятам, че много по-изгодно за тях е да припознаят името Северна Македония. Най-малкото , защото един път влязло в главите на толерастите в т.нар. Обединена Европа, това име ще навява една мисъл, че някъде има и южна, и източна, и западна Македония. Т.е. шансовете им да обединят историческата област, ще нарастнат. Ама като им е куха чутурата македонска, нека се бият още за името си.

11

Анонимен

преди 7 години

компромиса е все едно е да идеш по голяма нужда и да не си избършиш *** след това едното си свършил но за другото си направил компромис но рано или късно хората ще го разкрият и хич няма да са доволни

10

Анонимен

преди 7 години

като гледам, борисов е на път да направи "голям шлем" ! :)

9

Щирлиц

преди 7 години

Това е национално предателство.Признахме Македония,значи и македонския език,а после следва да признаем Кирил и Методий за македонци.Срам и позор,другарите за пореден път продадоха България...

8

Яне Сандански

преди 7 години

Ооо неразумни Македонецо поради що се срамиш да се наречеш българин сръбските комунисти ти увариха главата и ти клекна

7

Анонимен

преди 7 години

тия за колко време ще ни задминат?

6

Башка Луд

преди 7 години

Мръсните сърбежи са положили доста труд за да изтрият българското от македонците! От друга страна националният предател Димитров, както и цялото политбюро на БКП, изпълнява заръките на коминтерна и България се отрича от своите македонски чада!Не мислете, че сега сърбите спят, тяхната пропаганда е в ход и върви с пълна сила, не без помоща на Русия. Постоянно се насажда омраза към България!Политиците ни спят или се правят на слепи!

5

Момо

преди 7 години

Кому е нужен подобен договор? Какво повече дава?

4

Емо Г.

преди 7 години

Българският народ трябва да узнае какъв точно е "компромисът" ПРЕДИ подписването на договора, а не след това! Защото после може да е много късно...

3

Анонимен

преди 7 години

За да не се наричат македонците българи е виновна България!1. Комунистите в България които убиваха всеки българин отказал да се нарече македонец в пиринско.2.Мафиотската държава която изградихме, безаконието ,корупцията ,бедността олигарсите картелите и т.н.3. Доходите - по ниски от техните.Е как да поискат да са българи /каквито са/??Ние сме виновни че държавата ни е такава.

2

Анонимен

преди 7 години

Редакторите, Македония, такава държава няма. Подозирам обаче, че имате в предвид БЮРМ.И изобщо тея неблагодарници, по-далче от нас ги дръжте.

1

Башка Луд

преди 7 години

О неразумни макета, поради что се инатите да се назовете българи?