24

до 28

преди 6 години

типично изказване на представител на мафията!погледни се само - ти ми говориз "за"/"против" конкретни хора и/ или формирования, наречени партии, но не говориш нищо, абсолютно нищо за идеи! нито думичка!говориш за човечета ... а мен човечета не ме вълнуват! дай идеи, генерални идеиТи идеи като коментар в онлайн медия ли очакваш да прочетеш? :D Ти наред ли си?Кой ще ги прочете тези идеи? Кой измежду драскащите коментари има възможност да направи нещо по прилагането на дадена идея? Смешен си

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Слави и Радев са достойни българи които заслужават уважение, с удоволствие бих гласувал за някой от тях!Никога не бих гласувал за герб, бсп, дясната дроб, атака, дпс, дост, нфсб и воля.....типично изказване на представител на мафията!погледни се само - ти ми говориз "за"/"против" конкретни хора и/ или формирования, наречени партии, но не говориш нищо, абсолютно нищо за идеи! нито думичка! говориш за човечета ... а мен човечета не ме вълнуват! дай идеи, генерални идеи!

22

Анонимен

преди 6 години

За фашизмът у нас може да се спори, но съветската окупация и кървавите реки са безпорни

21

Анонимен

преди 6 години

Слави и Радев са достойни българи които заслужават уважение, с удоволствие бих гласувал за някой от тях!Никога не бих гласувал за герб, бсп, дясната дроб, атака, дпс, дост, нфсб и воля..

20

Анонимен

преди 6 години

Днешната система е по-добра, защото при огромна емиграция, застаряващо население и в демографска катастрофа все още не сме фалирали, дори отчитаме растежДокато пред 28 години, при почти двойно повече трудещи се държавата фалира, а през края на 80-те години бяхме в тежка рецесия

19

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Днешната система е по-лоша дори от предишната...тодор живков в последното си интервю през 97-а във всяка неделя каза, че строя, т.е. социализма е бил добър, но системата е била лоша и, че когато е казвал, че "социализма е недоносче" в същност е имал напредвид системата, а не строя!

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа, Макрон стана президент (поради липсата на избор)!..колко народ ще се хване на съдържанието в скобите? просто "избора" не беше допуснат да се състои...

17

Анонимен

преди 6 години

Като гледам кои са гостите в това "предаване", най-вероятно е то да се казва Агентурна сводка или Седянката на ДС.

16

Анонимен

преди 6 години

голям манипулатор е октопода, пърдон - октай! изпечен манипулатор от класа, и обществен "говорител" на братята. чрез него мафията дефакто казва какво готви, което разбира си излиза от него, като "негова прогноза". те даже вече не се и крият, а си го казват направо...

15

Анонимен

преди 6 години

Да изметем тези европатриоти, еврограждани и евреи! Етнически чиста власт, етнически чиста държава!

14

Анонимен

преди 6 години

Да, Макрон стана президент поради липсата на избор. Иначе е пълен бокллук.

13

Анонимен

преди 6 години

Във Франция имаше опасност да не спечели *** на Путин-льо Пен! Десните, не левите -щяха да спечелят, но Макрон ги уби, въпреки руското спонсорство и хакерските фокуси.

12

Анонимен

преди 6 години

Че за Костов каква емоция? Човека си разбираше, но обществото си желае тарикатщините.

11

Питам

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! 6 Събуди ли се бе , серсемин?

10

Анонимен

преди 6 години

Президентска република е нужна на комунисто-турската опозиция, да си сложат един морков, като сегашния и да прави каквото му кажат. Ясни сте на всички, колко сте долни и подмолни.

9

Анонимен

преди 6 години

дай и на мафията нови и нови и нови проекти, само и само в нови кожи да продължи да държи... макарон бил "явление", казва полит-манипулатора октай. пълни глупости! макарон е същото "явление" каквото беше обонго, а след него и тромпета. ако братята янки, не бяха сложили обонго да тушира временно бутовете на работническата класа и етносите, след кризата 2008, какво ли щеше да стане? същото и с макарона - лъжлива примамка, само и само да не спечели крайната левица!всичко става все по ефтино!

8

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 1 То президентска република добре , ама ако попаднем на някой *** като Путин , язък за напъните.Я виж руснаците какви мизерници са.

7

Анонимен

преди 6 години

Неграмотни ***- пише се "втОрачвам" , не "втурачвам", не знам кой ви каза, че сте журналисти, но сте определено неграмотни.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Всички, повтарям ВСИЧКИ в българската политика са част от статуквото или, ако случайно са попаднали в нея бързо биват програмирани.В това число и президента Радев !За да има реална промяна трябва да се случат сериозни външнополитически промени и катаклизми в световен мащаб. Примерно война между Русия и Запада ...Нищо друго не е в състояние да промени Системата !Народът ни е промит, пречупен и обезкръвен и не е способен на революция.Днешната система е по-лоша дори от предишната. Факт !

5

Реалист

преди 6 години

Ако някой си мисли че БСП и Корделка са тези дето могат да променят нещата , много се лъжат.И да знаят че колко по мърдат , толкова по им влиза.България още от социализъма е обречена на вечна мизерия.