44

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

43

Огнян Минчев-цитат

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

42

Анонимен

преди 6 години

TOYA RADEV NE GO PRIZNAVAM ZA NISHTO.EDIN FATMAK I NISHTO POVECE.

41

Анонимен

преди 6 години

"Не бива да се втурачваме ...---Така е. Трябва да се втОрачваме.

40

Анонимен

преди 6 години

Идва,идваааааа...

39

сминдух енд чесън

преди 6 години

Политиците усещат ,че зад няма народна енергия,всичко е кухо и изтъкано само от някаква материална изгода.Затова и умуват как да продължи грабежът без сътресения.Икономическите им протежета по места се превърнаха в обикновени робовладелци зад които вече няма нищо,затова се налагат и промени.

38

Анонимен

преди 6 години

Финала за Суперкупата между Реал и Ман Юнайтед ще се играе в Скопие ! - а ние се смеем на македонците че били такива и онакива. Чува се напоследък че и Албания е по-добре от нас ! - накъде сме тръгнали ние и къде ще стигнем вече не е ясно.

37

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Румен Радев (президента) е подготвен пилот на БОМБАРДИРОВАЧ, който да убива на чужда територия, млади хора, войници по заповед на ИЗПРЪЩЯЛИ ПОЛИТИЦИ!

36

бла бла

преди 6 години

те вече ни инсталираха магарешки - той нали е срещу сттуквото, ще бута кабинета)))))))):

35

Морски_

преди 6 години

Не наричайте Президента Радев еднодневка. Погледнете се в огледалото и се засрамете, че се намирате в нечие студио, за да коментирате политическия живот в България. Вие и двамата сте лица на статуквото и нямате право да плюете !

34

изнервен

преди 6 години

И Радефф и Трифчо са еднодневки, случайници, които след няколко години ще бъдат забравени без да са направили нищо съществено.

33

Анонимен

преди 6 години

До Велко ВеринИМА ЛИБЪЛГАРИЯ? - Н Я М А !!!!.няма защото държавата вече е "частна", не е на народа. а като не е на народа, какво искат частниците от народа - капиталистически взаимоотношения, стъпили на социалистическо отношение и задължение ?! е нема и нема да има такъв филм! имаше при социализма, който обаче не ви даваше да крадете официално!искахте частна държава - получихте я! ами грижете си се сами за нея!

32

240 на брой

преди 6 години

Избори ли? - бесилка директно!

31

Велко Верин

преди 6 години

До Ала-Бала-няма робство!-няма фашизъм-няма комунизъм-няма демокрацияИМА ЛИБЪЛГАРИЯ? - Н Я М А !!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До Ала-БалаЩе я свършат като Барека в глуха линия - евродепутати!

29

Анонимен

преди 6 години

Ама как не разбрахте че всички са едни и същи ! - и Бойко и Слави и Радев и Нинова и Костов и ДПС и синдикати и съд и прокуратура и бизнес и всички останали са производни наБСП. Колко пъти се смениха колко пъти се въртяха и какво ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !!!

28

Ала-Бала

преди 6 години

Агентурата от ДС, вече не харесва и Цветанов - папконосецът от 7-отдел!*** и бандите се чудявт как да премахната един светен човек - ген. Радев!

27

Анонимен

преди 6 години

До до 24А какво очакваш да направи? Да вдигне пенсиите, заплатите или да направи границите на България на три морета? Какво от нещата който искаш президента може да направи?

26

Татяна Дончев

преди 6 години

Да избираме най- после Ръдан и Ристю! И кат направят една коалиция с мен- ще се оправим!

25

ист

преди 6 години

до фактНе сте прави че от Радев нищо не зависи. Той представя България пред другите страни , ръкува се и се снима с други президенти заедно с първата дама. Това е голяма отговорност.