25

Stonewall Jackson

преди 6 години

Брюксел подпира Сорос ?

24

Анонимен

преди 6 години

Аз не ти налагам нищо . Съпоставям ти нещата казани от теб. На никой не му дреме дали ти харесва или не. И мен не ми харесва да плащам данъци и да храня държавни чиновници ? И аз не съм се подписвал за такъв закон ? И кво правим ? Война ли ? Избива ме се ? Кво е ти е решението ? Тон само с тъпизмии и лозунги дела не се вършат.

23

Анонимен

преди 6 години

"Ей така по същия начин казват и Мутрите в БГ:) Не искам да спазвам закони , защото не съм се подписвал ."Не ми се прави на умен. Законите си ги спазвам и отпреди да се появи брюкселския тумор. Не можеш да ми налагаш присъствието на Сорос със закон, не можеш да ми налагаш приемането и издръжката на бежанци със закон, не може да ми се месиш във вътрешните работи на държавата и да ме санкционираш, ако не ти спазвам измислените ценности. Ние сме хора със собствени ценности, а не роби.

22

Анонимен

преди 6 години

До 32Ей така по същия начин казват и Мутрите в БГ:) Не искам да спазвам закони , защото не съм се подписвал . Ей това е мисъл на типипнияя глупендерр от равните поля. Изтървал си около 2000 години развитие.

21

Анонимен

преди 6 години

До 29Не знам дали са ти казали дедите , но света живее в общност многооо отдавна :) Явно са пропуснали докато варят ракията на село.

20

Анонимен

преди 6 години

Това е земята на дедите ми, наглецо, ЕС тогава не е съществувал. Той трябва да я напусне, а не аз нея....Събираш 500хил подписа за референдум за напускане тогава и каквото покаже.Преди дедите ти да дойдат тука е била земя на други и не е имало България неумний.

19

Анонимен

преди 6 години

Свободен, свободен, колко да е свободен?

18

Анонимен

преди 6 години

На който не му харесва в ЕС е свободен да го напусне.

17

Анонимен

преди 6 години

Като си суверенна държава излез от съюза. Има си правила и трябва да ги спазваш ...както ти така и всипки останали. Първо плюете ква *** били всички държави ..И бягали на запад хората. После пък плюете запада , че се месил на кочините. Лицемери имате ли една позиция в живота?

16

Трътла от Берлин

преди 6 години

Ние у Берлин немаме такива закони. Фрауто не разрешава.

15

без закон

преди 6 години

Иначе как големите брюкселски мафиоти ще перат пари?

14

Факт

преди 6 години

До байхейсАйде да не изпадаме в крайности!Членството в ЕС е безспорно полезно,но място за еуфория няма.На практика влязохме в тоя съюз когато започна неговия упадък,т.е.доста късно.Все пак още известно време ще имаме ползи или поне някои на власт....

13

А бе

преди 6 години

До АнонименИзгонването на Сорос е безценно!Ама все пак не би трябвало да излиза прекалено скъпо,хи-хи!Впрочем,тия дни и официален Израел подпука Сорос,което е доста любопитен факт!

12

Хм

преди 6 години

До ЕвролюбИзлизането на Великобритания от ЕС не е заради недоволството на група недоволни пенсионери и неориентирани хора!Ев.рейският мениджмънт на UK няма как да бъде командван от Брюксел!Освен това на ЕС предстои да се случат едни много неприятни неща,предизвикани също от Богоизбраните и Великобритания се спасява навреме.Е,може би малко предсрочно,поради което има известни вълнения.Но няма как публично да бъдат обявени истинските причини за Брекзит-а!Би се предизвикала паника и проблеми.

11

Сурай

преди 6 години

Бг трява да баде садена за исламофобиа вечи обсъдихме с Бирали Бирали вапроса

10

Анонимен

преди 6 години

Аз ако съм на Орбан един референдум сега за или против оставането в съюза и да подобрят гащите ония

9

Анонимен

преди 6 години

Точно на време, да освести нашите демократи, че няма да им мине номерът

8

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Обаче сме спечелили 200млрд. за същото време..."Ако говориш за ползите от 10годишното членство в ЕС,яко си надул сметката!То ако сме 20млрд. на плюс(нето),то всичко е чудесно и прекрасно.Щото освен плюсовете,има и едни многомилиардни минуси....

7

Евролюб

преди 6 години

До ХмУнгария и Орбан никога не са искали да излизат от ЕС. Докато ЕНП е най-голямата партия, той ще си прави каквото си иска и ще си ***. Унгария е прекалено зависима от европейските пари и Орбан чудесно си дава сметка за това. Само голяма, развита и силна държава като Великобритания може да си позволи да напуска и това ще й струва изключително много. Толкова, че може и да не запази целостта си

6

Анонимен

преди 6 години

Едва ли ще уплашат унгарците, те не са страхливци като българите. ЕС стана нещо като ссср и кпсс си има и всичко останало. Браво на англичаните че биха шута на вмирисана европа