15

Анонимен

преди 6 години

Преднамерено тровят българите.

14

Евроатлантик

преди 6 години

Сега кумицата в Брюксел като ни направи дугитален център на ЕС и като станат заплатите дигитални по 5 хил евро от запад ще внасят при нас само най-качествените стоки, само кумицата да ни направи дигитален център и всичко ще се оправи, нали за това и плащаме 300 хил евро заплата годишно.

13

НЕ ПИЙТЕ БИРА

преди 6 години

В момента БИРАТА Е НАРОЧНО Отровена.внасят нарочно спец отрови и ги добавят към бирата производство на наши заводи вкл под чужди марки пазете се. в Киев отровиха милиони със зомби пиво и направиха проблеми.Отделно продължава отравянето на питейните води с хлор токсични химически оръжия а бира без качествена вода не става.

12

юбералес

преди 6 години

Има и ***, има и качествена храна - купувайте от нея. Има сто вида шоколади, като част от тях са абсолютно същите каквито и в Германия.

11

Анонимен

преди 6 години

При социализма и Тодор Живково нямахме тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията и Брюксел имаме тоалетна хартия и банани и можем да пътуваме на запад а пенсионерите меткат холядарки през балконите и България изстрелва космически спътници.

10

Анонимен

преди 6 години

Какво стана? Братята от ЕС, нашето европейско семейство? Между двете скорости и това с храните, май нещо не ни взимат за равни! Това си беше ясно винаги, само че тук много хора са се хванали като удавници за ЕС. "Било по добре от колкото с Русия" Да, но ако си като Холадия. Само че не си, и за тях винаги България ще им бъде задния двор и това се вижда. Така че за да бъдем задният им двор, трябва да им бъдем и на колене. Да правим каквото казват и да мълчим. Заслужава ли си това? Това може ли да се нарече семейство?

9

Активист на БКП

преди 6 години

Преди 30 години може и да ни заблуждавахте,но днес ходим по света и виждаме,че в България ядем л.й.ата му...

8

123

преди 6 години

"Кравето маслото на българския пазар има 82% мазнини, а в германския 80%"Това просто НЕ Е ВЯРНО!Първо е - "масленост"! Второ - трябва тя (маслеността), да е ПОНЕ 82%! Така че, ако маслото е >=82%, значи е истнско!Тоя - Дамян Илиев, шеф на Българската агенция по безопасност на храните, наред ли е ??? Какви глуписти говори ???

7

Какво чакате още?

преди 6 години

СПРЕТЕ МЕНТЕТАТА НА ЕС И СТИМУЛИРАЙТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. БОРИСОВ Е ЗА БЕСИЛКАТА. ДАДЕ ПАРИ НА НАШИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЗА ДА НАМАЛЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО СИ,ЗА СМЕТКА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ..ЕЕЕЙ,ДЕ ГО ИМА ТОВА,БЕ? ИМАХМЕ СИ ВСИЧКО,ЯДЯХМЕ КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ,СЕГА НИ ТЪПЧАТ С МЕНТЕТА И ПОДПОМАГАМЕ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. МАМ...КА ВИ.........

6

Анонимен

преди 6 години

Вчера ми донесоха Шоколади милка от Франция, те едно че са по 125 гр (нашите по 80-90) на вкус нямат нищо общо.

5

анонимен

преди 6 години

сега ли разбрахте че ядем *** на света 27 години вече така наречениятелит използва анархията в бьлгария и внася стоките без пари и тука ги купувамена доста по високи

4

така е

преди 6 години

България никога няма да е пълноправен член на ЕС,Европейците ни презират това е жестоката истина свиквайте....

3

Анонимен

преди 6 години

Слава Богу всекиможе да избере сам какво да купува и какво не! Аз лично предпочитам немски месни произведения- наденици , защото в тях истинското месо е около 80 %. Ако някой посочи ЕДИН български производител на наденици , който да вкарва в продукта толкова месо, обещавам да ям само българско!

2

Цецо

преди 6 години

До анонимна 1Права сте, а и от цялата статия лъха безсмисленост, според мен...

1

анонимна

преди 6 години

"Разлика обаче имало във вид шунка, при нас тя била пълна с вода, отколкото в Германия." - губи ми се смисълът на това изречение.