27

Анонимен

преди 6 години

Интересно колко трябва да си глупав, да платиш на някой брокер без документ с данните на брокера и собственика? След като плащат без документи сами са си виновни за загубите.

26

Димо Дачията

преди 6 години

Както и други анализатори преди мен вече коментираха, България отдавна се е превърнала в рай за мошениците

25

Бай Иван

преди 6 години

Измама може да стане винаги. Когато наемаш апартамент никога не искаш нотариален акт, а никой няма да ти го покаже.

24

Анонимен

преди 6 години

И винаги има намесена банка или човек работещ в банка ,с точна инфармация за кредитното досие....кой къде работи или живее, има ли да връща и колко.Хитреците си плащат за това . Жилищната мафия не почива през лятото!

23

Анонимен

преди 6 години

Имотите са силно надценени тези дето имат пари си имат и имоти банките ако имаха печалби щяха те да купуват а не да дават кредити!

22

hamham

преди 6 години

някога някъде паднало нещо....

21

Св

преди 6 години

Е как се дава капаро, депозит, без да видиш нотариалния акт на апартамента, който наемаш и да го сравниш с лицето-собственик, което ти го дава под наем, лична карта и т.н. Че това е по - тъпо и от мятането на пари от балкона.

20

Анонимен

преди 6 години

Когато човек дава пари обикновено знае за какво г дава, на кого ги дава и съответно получава документ за това. Статията е от рода "една жена ми каза" и за пореден път показва, че едни хора тука си дращят някакви си неща, а едни други ивм се вързват.

19

Анонимен

преди 6 години

Можеше просто да напишете, че мамят с капаро. Всичко остснало си е нормален разговор брокер-клиент....

18

Ханс

преди 6 години

Ми то да ти кажат, че ще ти двустаен за 300 лв в София е все едно да ти се обади комисар Попов.......

17

Анонимен

преди 6 години

2009Г КВ МЕТЪР В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И КУРОРТИ ПО ВИСОКИ ОТ КОЛКОТО КВ НА КЪЩИЧКА С МАЛКО КЕЙЧЕ В МАЯМИ, И ТОГАВА И СЕГА НАЕМИТЕ СА СРАВНИМИ С НЯКОИ В ЕВРОПА, А ТАМ СЕ ОБЯВЯВАТ С РЕЖИЙНИТЕ- НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ- ОТВОРЕТЕ И НАПРАВЕТЕ СПРАВКА.

16

Ганьо

преди 6 години

Балона си е реален, но проблема е отново в брокерите. Обещават от 600 до 1200 евро наем за тристаен, с което подвеждат купувачите, че инвестицията ще се изплати лесно и бързо...

15

nkavrakov

преди 6 години

Не купувайте жилища в момента !!Цените са надути изкуствено !Банките нарочно държат лихвите ниски за да.могат да измамят максимално повече хора да си вземат кредити за по 20/30 години и после ще вдигнат лихвените нива и така ще изнемогвате с плащането.Целия пазар на имоти в момента е един огромен БАЛОН !

14

admin

преди 6 години

Цените на жилищните имоти в София имат НИЩОЖНА възвращаемост в рамките на 5-6%.Това са направо смешни нива дори и за столиците в източна Европа при това на доста завишени цени. Селяния голяма и столичани повече :)

13

До далавераджията

преди 6 години

Не забравяй, че дори и на жаргон, "далавера" си остава престъпления по силата на Закона, който пък в България е скопен и накиснат в Белина.

12

nkavrakov

преди 6 години

В момента на имотния пазар се е надул новия имотен балон.Цените са космически и нереални,защото ги надуха изкуствено банките с техните уж ниски лихви и брокерите с техните далавери заедно със строителните фирми.Не купувайте нищо в момента и не теглете ипотечни кредити защото банките ще вдигнат лихвите до една година .Сега само зарибяват хората да им набутат кредити и после ще има изненади както 2008 беше.

11

Туч от Банкя

преди 6 години

В Бойко Борисова България на дневен ред са всички видове измами! И никой, никога и за нищо, което е откраднал от държавата, обществения или пък дори частния сектор е осъден с ефективна, субстантивна присъда, че да лежи в затвора! Ако някой иска да прави fair game, честен бизнес, е осъден да загуби всичко, както и да бъде осмян от тълпата!

10

до Гошку

преди 6 години

Нещо си се объркал пич. Края на 2008 началото на 2009 квадрата беше 1200 евро. Даже в някой "престижни" квартали в София като Лозенец достигаше 2000 евро.

9

Доктор в чужбина

преди 6 години

Имот в БГ ? Не , мерси !

8

до Гошку

преди 6 години

ааахахаххаха...2009г. 650 ? ахахахахахах...даже и в център ...последните 15 години такава цена не имало и няма.