19

Todor R

преди 4 години

Явно и Радан и Христо Иванов не разбраха, че хората прозряха корпоративните Капитални интереси, които стоят зад тях, както и не са разбрали, че хората не ги искат в политиката, защото ще обслужват именно тези интереси.

18

Мартин Иванов

преди 4 години

И какво ще стане, ако двете партии, зад които седи Иво Прокопиев, се обединят? Отново няма да могат да стигнат до 4% и ще гледат Парламента през крив макарон!

17

СеЛаВи

преди 4 години

Ще стане така, както реши олигарха Иво Прокопиев. Радан Кънев и Христо Иванов са негови послушковци и изпълняват чинно неговите команди.

16

Иван

преди 4 години

Новина ще има ако Христо Иванов бъде подведен под съдебна отговорност за капите, които забърка в правосъдната ни система.

15

Дани

преди 4 години

Радан може да забрави за подобно обединение. Целта на създаването на проекта Да, България бе именно това. С него трябваше да се разбие тотално дясното в България. Иванов постигна целта на олигарсите надничащи зад врата му. Нямаме дясна партия в парламента и цялата власт е концентрирана в ръцете на ДПС, ГЕРБ и БСП. Няма здрав разум, а само популизъм. После пак ми го хвалете тоя провален министър Христо Иванов как бил най-достоен

14

Анонимен

преди 4 години

това е най великият адвокат. като застане пред съдията пита какво да каже и сега съда ще го загуби като клиент

13

Активист на БКП

преди 4 години

Радке,най-добре се обединете с магистралните жрици...

12

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка!

11

баста бе

преди 4 години

Такива обединения между много нароили се сдружения за крадене( и колективна безотговорност) никой не го интересуват и за тях гласуват само роднините им.

10

Напразно

преди 4 години

Никой не го е грижа дали ще се обединявате или няма да се обединявате. Това си е Ваша работа, но каквото и да правите, никой няма да гласува за вас.

9

о, йе!

преди 4 години

Новина! Сензация! Ура!Искаме да ни дават по телевизора! И си плащаме да ни дават,че иначе съвсем ще ни забравят

8

българина

преди 4 години

Ако искате със служителите на американското и турското посолство

7

Велислава Дърев

преди 4 години

Бай *** Ръдан се обединява , за да се разединява! Единни в разединяването !

6

Татяна Дончев

преди 4 години

И с мене искам някой да се обединява , по няколко пъти на нощ даже !

5

+

преди 4 години

Обединете се всички отпадъци, та да е по-лесно да ви изринем. Вземете и НПСД и ДЕОС.

4

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя, кого представлява, някой избрал ли го е за нещо та ни занимавате с неговия живот и с кой си бъркат по дупките?!

3

АНОНИМЕН

преди 4 години

Хайде обединявайте се , че някоя репортерка може или да пометне или да хвърли топа!То бива притеснение , а *** чак пък толкова. Може би кръгът Капитал няма толкова пари за тази "Сватба".Иво Прокопиев все пак не е Абрамович. Колко хубаво е, че в Парламента ги няма Деформатори, АБВ и ДОСТ. Патриотите са перфектен партньор и пенсиите се вдигат за тази година. Догодина с нов бюджет увеличението ще бъде още по-голямо. Каквото обещаят Патриотите го правят.

2

Анонимен

преди 4 години

Тези пичове още ли мърдат?

1

Дзифт

преди 4 години

Ама не пуска мазния кокал,нали, не му пречи, че е оглозган!