15

Алилуя

преди 6 години

Аз се чудя защо никой не иска да работи в туризма и то при тия страхотни заплати от 400 лв за 12 ч. на ден,а те всички беряли гъби и билки.

14

въХ

преди 6 години

Родата на Мария Захариева се завръща в България.Малелееее какъв ужас.Да бяха си останали в Германия, Белгия, Холандия.Там трюфели няма ли?

13

26

преди 6 години

Джипситата навярно са наясно, че при близки срещи с глигани, мечки, глутници вълци или преселници към Европа, по-слабата популация винаги дава фира.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Скъпа Мария, не е лесна и вашата журналистическа работа да представите една умираща държава в светли тонове.Понеже имам вила в Еленския Балкан съвсем близо до Златарица съм наясно колко нелепо е написаното от теб.Гората поголовно я изсичат фирми приближени на ГЕРБ. Гъби в нея вече почти няма въпреки обилните дъждове. Трюфели можеш да намериш само с помощта на обучено куче, ако дивите прасета, с които е пълно тук не са те изпреварили.Златарица е хипер бедно и ц.иганизирано градче от селски тип

11

11

преди 6 години

Бе ***, как пък никой не се сети, че трюфелите имат десет пъти по-висока цена от тая простотия тука?

10

Един от Северозапада

преди 6 години

Браво! Само така! Бране гъби, туризъм и селско стопанство, гурбет по чужбина. Това е светлото ни бъдеще!Дерзайте! Икономика, селско стопанство, износ, за какво са ни?Бегом на трюфелите!Те, Германия, Франция, Англия , Скандинавските държави, затова са построили социализъма, реално, защото не са спирали да берат гъби !

9

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Балъци да бъхтят в България не останаха.

8

има има

преди 6 години

Има има в изобилие и в Родопите,цели семейства от труфели и гъби си изкарва прехраната,,,от крадливата,корумпираната,пропадналата държава файда йок...

7

Анонимен

преди 6 години

Какви родни?!?Какви Роми?!?Тези са напаст и нямат нищо общо нито с Родината ни, нито с Европа.Причината за голямата им популация тук е в целенасоченото им събиране и заселване по нашите земи от турците по време на Турското робство.Гледали са на тях като на полезна ***, коятоо да им помага да подтискат коренното население.Само ненормалник може да се радва, че се били завърнали тук тези натрапници.

6

Анонимен

преди 6 години

значи освен трюфели ,б ерат и други гъби ? от сега нататък гъба няма да хапна. или ще е препи.кана от ман.гала , или ще е отровна,защото племето в нищо не влага мисъл.

5

Ало измамници

преди 6 години

Дали след като излезе от панделата, Люцкан Люцканов ще е пръв берач на трюфелете?!

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен--7;превежда се като "ръм". От Ръмпе.

3

Анонимен

преди 6 години

Абе как се превежда румата РОМ на английски ?Един приятел англичанин не мога му обясня за кой етнос говоря.Той все си мисли че говоря за италианците !!!

2

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм в Еленският Балкан след тези "гъбари" Все едно са ровили глигани! А гъбата трябва да се отреже с ножче, за да се запази мицелът. Но тези неандерталци късат гъбата от земята. След две-три години и гъби няма да има от тези неграмотни ***.

1

!!!!!

преди 6 години

Това е новина за поминък, А1. И за съкровището на родината ни - природата.