103

Герчо с тамбурата

преди 6 години

По телефона работата се върши на половина. Вижте Турция какво прави-три пъти ходи до Путин и ,,Турски-т.е. Южен поток в края на август стъпва на турска територия,а вие нали сте на голямо щесе молите да ви дадат ,,Хъбче,,-дави допуснат да вземете ,,малко вода от турската ,,Беглишка чешма, ама кой знае дъли ще ви огрее тая.

102

Анонимен

преди 6 години

Ако Джу се довлече в България, ще го посрещнем с камъни и дърве!

101

Анонимен

преди 6 години

Радев ако говори руския като английски, да внимава да не предизвика някоя война поради загубени в превода, защото Джу е много опасен!

100

Активист на БКП

преди 6 години

Добре дошъл ,другарю Путин !!! Чакаме Ви с отворени обятия !!!

99

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Колкото по-далеч от прокълнатата от Бога Рашка,толкова по-добре...Добро от азиатските диваци не е видял никой!!!

98

BG-Гражданин

преди 6 години

Та като стана въпрос за поредната рушка гавра с българската азбука, тази на товарищ Карпов, ББ вече взе отношение и отмени визитата си с него. Сега чакаме да видим реакцията на Радев, както и на "Национално Отговорната Партия - БСП и СиЕ ..." ....?!

97

Анонимен

преди 6 години

Да бе, ама като теб не те пита никой, к`во пра`им?.............................................Ще си направим гей прайд на джуджепоклонниците.

96

Анонимен

преди 6 години

*** ще яде хурката май! Не желаем джуджето на БГ територия !..............Твоите желания НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Ти също.

95

Анонимен

преди 6 години

Този педофил не е желан в България !!!

94

BG-Гражданин

преди 6 години

А между впрочем в този сайт нищо не се отрази за изцепката на Карпов, който доразви тезата на Вожда си, за произхода на така наречената славянска азбука, която по същество си е българска, тъй като учениците на Кирил и Методий, които са били гонени навсякъде, единствено в България намират място където да развият учението си, след което то се разпространява и тогавашната Раша !

93

Анонимен

преди 6 години

*** ще яде хурката май! Не желаем джуджето на БГ територия !

92

А ИМ СЕ КЛАНЯТЕ

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, ПРИЧИНИЛИ ОГРОМНИ ЗЛИНИ НА СТРАНАТА И НАРОДА НИ СА АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И САЩБЕРЛИНСКИЯТ КОНГРЕС, РАЗПОКЪСАЛ САН-СТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯНЬОЙСКИЯТ ДОГОВОРЗЛОВЕЩИТЕ АМЕРИКАНСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД СОФИЯ, СРИНАЛИ ГРАДА И УБИЛИ НЯКОЛКО ХИЛЯВИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ.

91

BG-Гражданин

преди 6 години

Българо-рушки отношения маже да име, когато товарищ путин се извини на българските граждани за азбуката, която им отне и я приписа на "наследниците на Александър Македонски". А като сме тръгнали да говорим за история, товарищ путин трябва да се извини, за окупацията, за комунизЪма по сталински модел, който ни натресоха неговите сънародници, както и за намеса във вътрешните ни работи, чрез фалшивите новини, пропагандата и дезинформацията на подопечните му *** в България .... !!!

90

Анонимен

преди 6 години

Джуджето не е приятел на България и не е добре дошъл!................................Да бе, ама като теб не те пита никой, к`во пра`им?

89

Анонимен

преди 6 години

До120 Какво влагаш в определението копейкаджия? Нито ме познавашр нито си ме виждал ,такива квалификации за мен са липса на знания и култура и говори за профанщина.

88

Анонимен

преди 6 години

ДО ХА-ХАКОЙТО ГРОБ КОПАЕ САМ ПАДА ВЪТРЕ

87

Анонимен

преди 6 години

Джуджето не е приятел на България и не е добре дошъл!

86

Поручика Балканец

преди 6 години

На 20 юни в България пристига на официално посещение Премиерът на Македония, Зоран Заеш, човекът, който заяви, че българи и македонци са един и същ народ. Затова на 19 юни в България беше изпратен и се довлече един руски депутат и бивш шахматист да плеще поредните "братски" руски глупости за произхода на българската азбука. Понеже руснаците ПАК, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ са против обединението на България. Подло и гнусно.

85

До русофил

преди 6 години

Ти си толкова русофил, колкото аз съм марсианец. Ти си обикновен копейкаджия на когото плащат за да ***.

84

Анонимен

преди 6 години

Този е политикът и човекът ,който днес държи в партер отка,ча,лките по света!Жив и здрав да е още дълги години!