32

Анонимен

преди 5 месеца

ВъорАжен?

31

Анонимен

преди 5 месеца

"намери се поне един истински мъж сред стадото от послушни толерастки овце,"

много мъжка постъпка! Какъв героизъм! Да се качи в кола и да гази цивилни. В България е пълно с такива ГЕРОИ дето газят цивилните по автобусните спирки и пътищата. МЪЖЕ! ИСТИНСКИ МЪЖЕ!

Като е такъв голям и истински мъж, защо не се записа в армията? Лесно щеше да се уреди да замине на мисия. Когато не само ти, но и противника ти е въоражен, тогава става ясно кой е пич и кой керпич

30

Анонимен

преди 5 месеца

имама го е спасил щото има маалко повече акъл от тея на които проповядва и си е дал сметка че момента е много удобен да се направят правоверните на много човечни и се е възползвал от ситуацията да изпъкнат с добро на фона на радикализирания европеец, че последните години чал,мите изпъкват само с убийства!!! Да пишат какво м е говорил на ***, а тях ги знаем че са първосигнални - справка Енимехмедов щяха да го линчуват наще кротки български турци!!!

29

Ggg

преди 5 месеца

Мдаа и този път познах...беше въпрос на време....и това е началото....още един атентат от страна на някое арабче родено в UK и британската полиция няма да спре подпалването на джамии и пребиване на араби в UK..нека ония джагали от ислямска "държава" си спасяват братята....но е по лесно да снимаш клипче в тубата и да им викаш да правят атентати....а да видим като почнат да ги тероризират в Европа какъв ще е ефекта...количествените натрупвания винаги водят до качествени промени.

28

таксист

преди 5 месеца

ОСЕМ *** ЧЕТАТ И ПИШАТ КОМЕНТАРИ, ЛИЧИ ПО МИРИЗМАТА И ПРОСТОТИЯТА...

27

Анонимен

преди 5 месеца

Между другото го е спасил имам, понеже не се казва.
Хубаво е така, че е имало кой да го спаси, да не го убие тълпата. Във всеки случай интересното е, че тоя дето го е спасил е имам, понеже забравих да кажа
...

26

недоразбрал

преди 5 месеца

Недостатъчно повторихте, че имам го е измъкнал? Не можахме да разберем добре? Дайте още пояснения! В крайна сметка, имам ли го е спасил, или...?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Halu.

24

Анонимен

преди 5 месеца

исус акбар

23

ту пак

преди 5 месеца

Бойните действия в Европа,ще се водят предимно на Запад.Положението може да ескалира в държавите от средиземноморието и евентуално на север,ако нещата в Украйна се барутизират.България може да бъде застрашена,евентулно ако нещата в Турция загрубеят,но за сега турчетата удържат на натиска и спират вълната от Близкия Изток.

22

ту пак

преди 5 месеца

В момента тече Световна Война,но поради наличието на ядрено оръжие,няма как да се запукат всички,затова войната ще е хибридна.Атенатати,брадви,ножове,калашници,кой квото има и където успее да удари.Всеки ден някъде има атентат,като повечето са на територията на Великите Сили и Близкия Изток.В такива времена е добре да живееш в малка и незначителна страна.По време на война,винаги големите плащат цената.

21

bulgaricus bacilicus

преди 5 месеца

Отмъщение за отмъщение.После мъст за мъст и пак мъст за мъст.И до кога така? А жертвите са единствено невинните.За да се опазим трябва да сме единни.Да се самосъхраним.А не като ганя прост дето гледа как чужденец рита и бие сънародника му и после пъчи мускули онлайн.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Даръне в грешка си пич.
Не са ти виновни мюслитата,а тези които ги пуснаха в домати.
Толерасти,либерасти мулти пе..ерасти.
Там е заровено кучето.
Ако ги няма терористите са лесни

19

Добрият имам

преди 5 месеца

Пропагандата не спи. Добрият имам спасил лошия християнин, от справедливо млатещите го *** :) На това може да повярва само идиoт.
Чудя се защо още не са намесили Русия. Очаквам да кажат, че нападателят е руски шпионин или поне див фен на Путин.

18

Кметът

преди 5 месеца

е редно да си подаде оставката.

17

:)

преди 5 месеца

Западняците спят дълбок зимен сън. Когато се събудят, ще са с нож до гърлото, а ножа ще го държи някое *** мюсли.

16

Егати

преди 5 месеца

и Лондона.

15

Пешо

преди 5 месеца

Не се знае обаче дали не му е платено да го извърши?

14

Марийка

преди 5 месеца

Каквото повикало, такова се обадило! Отдавна трябваше да се случи. Англичаните все пак се оказаха мъже.

13

IC XC

преди 5 месеца

Браво харесва ми, че западноевропейците почнаха да се усещат! По-добре късно, отколкото никога!