5

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте във фалшивите зодии, те са измамни и измислени.. Не Ви водят към добро..

4

Анонимен

преди 6 години

Просто е !Не е зодия,звезди и пясъци пустинни. Всичко е в желанието,чувствата.Ако един човек има чувства към вас,желание намира пътя,начина към вас да се оправят взаимоотношенията. Единия,прекалил,другия обидил.Намира се начина от единия и се оправят.Това,човешките взаимоотношения са най-трудни.Така, че не ми говорете за звезди.А за нормално разбиране,между хората, любов,чувства,обич,желание,копнеж.

3

Анонимен

преди 6 години

За Телците не е вярно.Може би някои наистина невъзпитани представители на зодията никога не се извиняват за грешките си,нито имат мозъчните способности да ги осъзнаят но в повечето случаи лесно приемаме чуждата гледна точка стига отсрещната страна да се постарае поне малко да ни убеди с разумно и цивилизовано звучащи аргументи а не с безумни истерии или просто инфантилното "аз искам нещо,ама ама не съвсем".Добрината и благата дума вършат чудеса .Разбира се има и телци ***.Те са тежък случай.

2

Анонимен

преди 6 години

Зодий, магии, магьосници, чародеи, евангелисти, мормони, дъновисти, михаил-ивановци, астролози, попове, саентоложци, куршуми и обществото е препълнено и подгизнало от психични болести! Огледайте се ако ви стиска!

1

Анонимен

преди 6 години

Верно е за Козирос и Стрелеца Стрелеца му рипа на г ъ зо.Като не иска да е с вас си казва брутално и откровено. Козирога е прелюбодеец.Малко го кара лицемерно и като види,че вече не може да лъже,вземе си каже всичко.Рака са най-големите копунджии.Но не търпят някой да им се дуе и безцеремонно отношение към тях.