171

Македонски Българин

преди 5 месеца

Напълно прав е човека- една ж.п.линия с магистрала София-Кюстендил-Скопие или София-Дупница-Скопие ще реши хиляди проблеми и ще отвори широка врата между нас и нашите братя и сестри оттатък границата,а преградите помежду ни ще почнат да падат.

170

Solar Power

преди 5 месеца

До До Солар повер
"Става брат" и тук !
Прочети ми по старите коментари в тази тема.

169

Solar Power

преди 5 месеца

До Do solar power-
"Лекарите ги млатат" - Защото са продажници. Нямам лична здравна вноска лична моя и да знам какво се случва. Искам свободните средства да мога да ги дам на близък. Ако нямам пари за керамична пломба ... е ще ми правят желязна и ще работя повече.
"Раждат по 10" - Ами правете си повече деца. Аз имам 4. Ако жена ми имаше възможност за повече то щяхме да имаме. Не е само въпрос на финанси !
"Чужденците по морето ни имат за кучета" - това е проблема на съдебната система.

168

Dies Irae

преди 5 месеца

Толкова ли е сложно да се въведе електронна система ( един общ сървър с цялата информация - на всеки служител се дава достъп до информацията която го касае) по този начин спокойно цялата държавна администрация + общински, МВР, Съдилища, НАП, НОИ и др. може да се съкрати с поне 70% (това са спестени разходи който ще изплатят тази система за 2-3 години (най много) ) и да се приключи с постоянното размотаване за една или друга хартия от гише 1 на гише 100 или от инстанция 1 до инстанция 235! Това е

167

Dies Irae

преди 5 месеца

Покажете им, че има смисъл да плащат данъци (ако има смисъл хората биха плащали високи данъци, стига да знаят, че като отидат на доктор ще им се свърши работа (а не да им искат още), че като се пенсионират ще вземат пари, а не подаяния и трохи. Като им възстановите доверието в държавата те ще започнат да допринасят за нея и ще потръгнат нещата. В момента никой не иска и 1ст. да дава защото знае, че парите му потъват в една черна дупка от която полза няма! Тогава вече говорете за магистрали и др.

166

Dies Irae

преди 5 месеца

Съкратете драстично държавните разходи (уволнение на стотиците хиляди калинки който са назначени на работни места създадени за да оправдаят назначението им. Затегнете социалните плащания (достъп до тях да имат само хората който са внасяли, за да не е да внасят 1 мил. , а да ползват 5 мил.) Който е плащал и внасял, да ползва. Който не е да няма достъп. Направете всичко в тая държава с индивидуални партиди за да виждат хората къде отиват парите им.

165

Dies Irae

преди 5 месеца

Да спре да повтаря като *** все едно и също. Да инфраструктурата е важна (но не си личи като минеш по пътищата в държавата и градовете) Да не говорим, че тази инфраструктура за да има полза от нея трябва да има кой да я ползва (граждани и производство, а и двете са на изчезване след систематичното изтребление наложено от държавата) Хората искат високи доходи, а те се постигат с производство, не с крадене на малкото останали честни платци в държавата.

164

Dies Irae

преди 5 месеца

Магистрали хубаво ама да не са от хартия и при първия дъжд да се накъсват. И да не са само в Южна България! За изненада на Б.Б. в Северна България също живеят хора който плащат данъци, а тук нищо не се бута. И да се хвалиш с магистрала която се строй от 40+ години и още е до под кривата круша е меко казано идиотско! Първо да оправят корупцията (ама как като и те са в далаверата) За законите-просто да се махне тая дивотия-условна присъда, или си виновен или не! Няма как хем виновен хем на свобода

163

Анонимен

преди 5 месеца

"Борисов сигурен: Най-важното за нас и Македония са магистралите!"
---
Не магистралите. Лентичките, лентичките , дето ги реже на всеки 5-километров участък, са най-важното за егото тиквуня. Е, отделно е важно и откраднатото при строежа, де.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Еднокнижна Латерна.

161

....

преди 5 месеца

Аз пък мислех,че най-важното са хората.Тяхното образование,здраве и бит.

160

Анонимен

преди 5 месеца

За 4 месеца чуждестранните инвестиции са намалели с 68,2%. Всички бягат от държава, в която законът не се спазва и нито един престъпник не е в затвора. Страната се обезлюдява. Кой ще пътува по тия магистрали? Тези, които ще населят нашата територия ли? Управление без визия за бъдещето на България.

159

Анонимен

преди 5 месеца

най важното е правосъдието.когато го има,има и магистрали и инвестиции и живот и всичко.когато го няма,има мизерия и емиграция,както сега.какво като откраднеш европейски пари за една магистрала,направиш я ниско качествено и после през година ремонти и пак крадене на пари

158

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно е че Б.Б.пак ще строи маагистраальли със Заев основният спор ще е как да се строят с дупки или без дупки ,на вълни или без вълни и как ще се дели краденото ,кой колко процента да вземе за себе си ,иначе какви инвестиции ,инвестиции има в големите градове ,малките населени места са обект на инвестици само от бездомните кучета

157

Бойко Шахматиста

преди 5 месеца

В другите европейски държави се строят постоянно пътища, магистрали, нито един премиер не се хвали с това, просто за тях е нещо обикновено, рутинно.
Хвалят се с новопостроени детски градини, училища, университети, социални домове, домове за стари хора.Но явно, като нямаш с какво да се похвалиш, защото си ходил по кръчми, хотелчета и мачлета си ритал, се хвалиш с рутинните неща свършени с пари от евросъюза.
А къде са парите от заемите, които изтегли и ще ги връщаме 2025 г.?
Тиква стига простотий

156

вива Граб

преди 5 месеца

едно време оня картоф е произнесъл Електрификациа плиус социализъм = комунизъм

са сме по добре от картоф минахме на тиква. та тиквата твърди"

магистрализация плиус герберизъм = бустанизъм. майката майката майката мое и на Жужа

155

Бойко Борисов

преди 5 месеца

Освен магистралите за нас е много важен и стиропора. Ако не ми вярвате, питайте Лили Павлова.

154

Анонимен

преди 5 месеца

Абе баце, за всички са важни магистралките бе, ако може от по-скъпите, че от евтините ме боли носа вече ;)

153

Българин

преди 5 месеца

Мисля да го пратим Борисов да строи магистрали в Македония и да се разкара от властта тук.

152

ветеран

преди 5 месеца

Тука трият през деня

сега човечето спинка

сайта не е лош и се посещава от интелигентни коментиращи

Шефът му е някакъв утопист та за туй се престарават с триенето

Никога не се знае за какво ще те изтрият обаче

критерии няма

по-добре да публикува правилник с точки за да се знае