33

Анонимен

преди 5 месеца

Обява
Заменям литър балканска изворна вода за литър катарски петрол !

Хората на земното кълбо са като мравките. Тук мравуняк, там мравуняк.
Ако искате да унищожите един мравуняк, прехвърлете в него мравки от друг мравуняк. Там със сигурност ще започне война и мравките ще се самоунищожат.
Мюсюлманите се разделиха на Суни и Шии. Сирия имаше и от едните и от другите.

32

Щирлиц

преди 5 месеца

А български няма ли?Нали си имаме магистрали,та затова питам?

31

До 49

преди 5 месеца

Интересно ми е защо идвате да се лекувате при "неграмотните":-)

30

ZULU

преди 5 месеца

До 100% TURK-Kolko ti e trolskata zaplata bre sirvul na reco seytana,ako ne bese ataturk sega ste da nosis gritska pola i da tansuvas sirtaki v sentira na stambul.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Един полутурчин не съм видял да си скъса БГ паспорта, или да се раздели с него.ЩО ТАКА БЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, И СВРЪХНАПРЕДНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ турци? И по какъв повод посещавате нашите сайтове, НАЛИ СТЕ турци , какво киснете постоянно тук.турция, турция, ама друго си е в България, това са думи на много добър мой приятел, Българин от Турски произход,когото много обичам.Не мога да ви разбера да плюете държавата където сте се родили, и да защитавате държава която не ви признава за истински Турци.

28

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 5 месеца

ОТ ИРАН САМО 5 САМОЛЕТА ЗА КАТАР :)
ОТ ТУРЦИЯ ДО ВЧЕРА БЯХА 80 САМОЛЕТА ЗА КАТАР :)
ДНЕС ВЕЧЕ И ТУРСКАТА АРМИЯ Е В КАТАР :))))))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

27

Анонимен

преди 5 месеца

Бре, бре, бре, бе много велика тази турци бре, ами ходете живейте там бре кюпеци.Къв к.р търсите в България, ама си скъсайте Българските паспорти.Да ама никога няма да го направите, сами знаете че там не ви зачитат за нищо, ама тук сте много отворени.Храни куче да те лае, това сте вие, получил образование в България, а иначе турция.Абе кюпеци ако се бяхте родили в турция дали щяхте да сте грамотни, над 50% в турция не могат да си напишат името.Краката трябва да целувате на Българските учители.

26

Анонимен

преди 5 месеца

"ТУРЦИЯ В ЗАЛЕЗА НА ДЕМОКРАЦИЯТА"

БЪЛГАРИЯ...ИЗГРЕВА НА АПАШИТО...скоро в кината!

25

До PD

преди 5 месеца

"Те и ИД пак с Турски стоки бяха заредени. И чак бедствено положението не е било. И за капак, Катарска делегация ходи в Москва, а не при султан Ердо, да целува ръка."

Да не си бил там като зареждаха на ИД бе Ганьо, но аз помна снимки от Сирия с бг оръжия!
И за капак Ердоган като отиде в Катар му казаха "Добре сте дошли в ДОМА СИ"... На вас македонците казаха ли ви такова нещо или братушките...ето ти похлупак. Америка и запада ционистите създадоха и хранят ИД...ама дано гаргата да им избоди очи

24

До 45

преди 5 месеца

Америка кво прави в Сирия?!? Кои хвърляха сандъците с оръжия на ИД...я я пак? Пурко пурко...е за това никой не слуша вас...

23

Анонимен

преди 5 месеца

Турция винаги е подържала ислямистките джихадистки режими. Ето и сега го показа по неоспорим начин. Да помагаш на Катар това означава да помагаш на ИДИЛ! Но вашата тиква банкянска от такива работи не отбира щото е прочел Винету а там не пише за такива работи. Турция подържа ИДИЛ защото иска да няма Сирия и да и заграби територии. В сирия има нефт и газ а това е трън в очите на Турчетата. Как може те да имат а турчетата да нямат? Затова е войната в Сирия затова умират милиони Сирииски жени и деца

22

До :-) :-)

преди 5 месеца

"...а между другото голяма част от прираста на населението в Турция се дължи именно на кюрдите !!!!!"

Само да те питам...прираста на ромите в България до къде достигна...и дали от самосебе си без война държавата ще остане на тях :-) :-) :-)
Просто питам анализаторче! :-)

21

PD

преди 5 месеца

Може да вързваш каруцата пред коня колкото си искаш, но фактите могат да бъдат проверени. Решението на турския парламент е след началото на събитията, обявяващи изолацията на Катар. И посещението в Москва, пак след началото на Събитията, показва, кой е основен играч, а не локален, като Ердо. И за излаза, на Средиземно море, Турция е безгласна. Не случайно най напред Сирия положи усилия да защити именно тези територии. И не случайно, Турците дадоха най много жертви там, войници и тайни служби

20

PD

преди 5 месеца

За седмица след гласуването на решение, бази с аскер не се пълнят. А Иранците вече бяха там. А иначе Турците за далавера са готови на много. Те и ИД пак с Турски стоки бяха заредени. И чак бедствено положението не е било. И за капак, Катарска делегация ходи в Москва, а не при султан Ердо, да целува ръка. Така че, тези медийни филми, на някой друг, ги разправяй. А и гаргите се броят на есен, така че, да видим по кой маршрут ще тръгне накрая газа.

19

PD

преди 5 месеца

Анализа горе долу растави играчите и силите. Помоща на Турция, и ангажиментите и са преувеличени. От преди конфюикта с арабските държав, иранци са в Катар. Пропуска се, че съвмесни учения, са провели Катар и САЩ. Добра е подказката с Пакистан, от където се прокрадва дългата ръка на ингилизите. Иран проведе съвместно учение с Китай, пак там, явно за контрола на газа, ще се търси делба, щото иначе война.

18

100% TURK

преди 5 месеца

До кемалиста .....
Кемализма причини много злини на Република Турция !
Факта ,че на всеки 20 години имаше по един военен преврат , показва ясно , колко е било "хубаво" при кемализма ....
Слаби и подлагарски правителства , марионетни режими и т.н.....
Но виж.... за Mustafa Kemal Pasha , ще се намери място в сърцето на всеки турчин !!!
В историята на турците е имало много герои като него ....ще има и за напред !
След смъртта му , кемалистите яхнаха вълната от неговата слава , и забавиха възхода

17

Анонимен

преди 5 месеца

Турция кофти това онава ама виш какво пише горе в дясно с колко намалели инвестициите в бг, стягайте се още гладни години.

16

:-):-)

преди 5 месеца

в никоя посока няма да се разширява Турция - точно обратното..след като кюрдите създадат държава с подкрепата на САЩ и Израел..доста ще се скъси:-):-):-)ако кухите турци си мислят, ще могат да пренебрегнат 30 млн. кюрди...значи си живеят в някакъв измислен свят..и тоя техен балон, който вече изпуска..ще гръмне много зрелищно!!!
а между другото голяма част от прираста на населението в Турция се дължи именно на кюрдите !!!!!

15

eni4er

преди 5 месеца

Турция е държава с 80 млн население с прираст около 1,2млн годишно.След 15 год. ще е 100 млн.За това неселение трябва територия.На къде мислите,че ще се разшири......

14

Анонимен

преди 5 месеца

"Турция отива там откъдето е започнала - един малък бейлик управляван от един селски бей."

Като Вас ли? Щот вие с техниката на 21 век не може да заловите едни апашита...а за работливите пък милиционери хич да не говорим!
Къде щели да се върнем...Ти на къде си тръгнал...всеки се изнася от българия...останахави бабите и апашитата!