24

Джон българина

преди 6 години

Баба ми, хвърли от балкона па нещо...чак ще дойда след малко пак...

23

Анонимен

преди 6 години

"Коментарите са на ниво, както винаги! Смея се с глас!"И аз се смея на глас всеки ден...на българо-апаши дружбата!

22

PD do байхеис

преди 6 години

Ти за моя мозък не се грижи. Чети! За Пловдив си прав, а за далаверата, турчин се е ставало лесно. Даже ракийката и свинското не са проблем. Има много писано за Империята, особено любопитно е в 16 в. Испанци стават турци, само за да са командири в флота. Византийски царски родове, управляват солниците в Поморие. Потурчват Сирйци, дето са по правоверни от поробителите си, и т.н. Чети! То сляпото окато прави.

21

Джон българина

преди 6 години

Иракски Кюрдистан да има и ще има...и ето ви Кюрдистан!Но защо аз да искам патент на компютъра но да нема.

20

Анонимен

преди 6 години

"САМО ВСЕЛЕНАТА И ТУРСКАТА ПPOCTOTИЯ СА БЕЗГРАНИЧНИ :))))))))НО ЗА ПЪРВОТО НЕ Е СИГУРНО :))))))))))"Абе верно ли е че на вашите баби щели да дават нобел, а на апашите ви патент за бизнеса!

19

Анонимен

преди 6 години

Бълхарите като нямат с кво да се похвалят освен с Джон българина...си показват и колко са културни!

18

Анонимен

преди 6 години

"КОГАТО ТУРЧИН РОДИ :)))))))))СВЕТА ЩЕ Е В КРАКАТА НИ :))))))))))"Вие на грамофонни плочи ли сте още бе...европейци...Ама за твое успокоение да ти кажа...Успяхме и в това :-) :-) :-) родих вече да знаеш...ще науча и жена ти!

17

До бг палячо

преди 6 години

Опс исках да кажа патриот...Ела да се побутнем бе...500 години не са малко за клане...как ли не са заклали всички...щот за 500 години нито църкви нито българи всичко щеше да е туш. Как по време на робството сте ходили и на училище в чужбина...робите как са имали деца...нали си на три синджира!

16

Геворгян Карапет

преди 6 години

Да живее руски Курдистан!

15

Фори

преди 6 години

Какво се правят на интересни бе? Моят фалос е дълъг 26 см. само твърдата част, а дебелината му е записана в Гинес!Само приказват, без дори да ме познават!

14

Solar Power

преди 6 години

До TR"Тези са като циганеетата в БГ, ще измрат от глад ако няма кой да ги храни."Римляните в БГ са над 10% скоро ще станат 20%. Дано почнат да се учат защото няма да има кой да работи за пенсиите ни. Няма да има кой да прави закони в БГ. Следва разпад. Втория закон (ентропия) :(

13

Джон българина

преди 6 години

Занаята ми е да измисля компютъра ама да нямам патент...Занаята ми е да съм СССР ски космонаффт без ракетка да имам българска...но най големия ми занаят е корупцията и за това вече заслужавам патент и нобел!

12

Оплакване

преди 6 години

Тия какво направиха с тоя сайт за мобилни бе?! Човек не може да си коментира, без да отвори статията!

11

Анонимен

преди 6 години

Гладна Кокошка смески сънува !!!

10

PD

преди 6 години

А най краткия виц в Оттоманската империя от 16в:Турчин занаятчия!

9

Анонимен

преди 6 години

Та то само Иракски Кюрдистан е възможно да има...ама само Иракски!Кво като има кюрди и в Турция...и в македония има албанци и...А за Бг най ми е жал щот тук Ганката оправя Кюрдистана, докато неговото от самосебе си остава на ромите :-)

8

PD

преди 6 години

Кюрдите са силно свободолюбиви и с здрави родови връзки, така че, слугинаж лесно няма да се получи. Ще трябват поне няколко поколения. С нареклите се турци, остатък от имперски поданици, достатъчно на брой поколения, е по различно. Спри им далаверата, и няма вече род, родина и приятели.И да ни обясняват, че референдума е причина, а той е резултат, от много дълбоки и дълго подготвяни процеси, е меко казано не умно. И кюрдите не са нация, а народ.

7

До бейхейс

преди 6 години

А иначе ако питаш *** те са били роби...с 6 деца, па даже някои от писателите им са учили в чужбина...как може да учиш в чужбина като си роб:-) :-) :-) как по времето на робството са запазени църквите...за 500 години ако искаха и една нямаше да остане нали османците искали ислям там, що не са разрушили църквите им?

6

Анонимен

преди 6 години

За независим и обединен Кюрдистан! Западните сили няма да допуснат да се обединят, както направиха с България, да граничим със собствени територии!

5

vah

преди 6 години

До 2Кюрдска държава без позволението на Иран и Турция няма как да има, при никакви обстоятелства. Турция и Иран са много силни регионални играчи, и в този регион без тяхно разрешение нищо не може да се промени, нито САЩ, Русия, ЕС не могат да прекроят границите в Близкия Изток, без позволението на 2-те държави. Турция не е старата слаба държава и след няколко години ще бъде световен играч! И кюрдите в Турция са 14 млн., а не 20!!!