6

Шерлок

преди 6 години

Няма такова нещо като ембарго срещу Русея !!! Събудете се .. това е за страни като България !!! Европа не може и ден без Русия ... това с оръжията също е пълна алабалискика Има един сериял .. Нощен Менижър само 6 серии ... Там се казват доста неща ...

5

Анонимен

преди 6 години

Е, бравос на брюкселските зелки! Много сте ербап! Чудя ви се на акъла, що не се скътаете някъде? Толкова сте жалки.....значи да разпердушините една страна като Югославия можете, да направите там анклави на радикални ислямисти и бази на нато-нациките можете, а да уважите избора на 3 милиона руски граждани, които искат да се върнат към корените си, там КЪДЕТО ВИНАГИ СА БИЛИ....това не може???? Знаете ли, вече даже не предизвиквате съжаление, а тихо отвръщение!

4

Анонимен

преди 6 години

Не е така. Това е все едно да жена ти с която сте скарани да ти постави ултиматум, да спреш да се прибираш пиян всяка вечер и тогава ще има пак мачкане на чаршафи. :)))

3

Анонимен

преди 6 години

А защо не напишете за американските санкции - дето не са срещу Русия а срещу всеки който ползва руски газ и нефт и дефакто срещу европейците. Австрия и Германия вече нададоха вой. Там е сериозната новина днес! Ние ще сме също потърпевши ако не започнем да внасяме от "одобрен" източник!

2

Анонимен

преди 6 години

Историята със "санкцийте" срещу Русия са пълна гротеска. Или пълно ембарго или нищо ! То е нещо като да съм скаран с жена си. Всяка вечер мачкаме чаршафите, ама иначе сме скарани.

1

Анонимен

преди 6 години

Събирам залози кое ще продължи по-дълго - санкциите срещу Русия, или Брексит...