66

Анонимен

преди 6 години

БВП на ЕС е около 17 трилиона долара за 2016 или по около 34 000 долара на калпак.За сравнение БВП на рф за 2016 е около 1 трилион долара или около 7000 долара на калпак....или по-скоро на сапог.

65

Анонимен

преди 6 години

От глупави по-глупави......

64

хихихихихии

преди 6 години

До Shopp само дето има едно подробност-Русия и преди Крим и след Крим нее кредитозависима и е една от малкото страни в света с минимален външен дълг ,за сметка на това си има валутно златни резерви от 750 млрд./РЦБ/.Не съм чул Русия да търси заеми ,обратно дава заеми.

63

Анонимен

преди 6 години

Тя Европа вече тръгна по нанадолнището, на Русия санкции ще слагат.А Германия къде ще си пъха свръхпроизводството? В аналния отвор.

62

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ ДА НЕ БИ ТОВА В ЕВРОПА ДА Е КАЧЕСТВЕН МАТ`РЯЛ???бок луци!

61

За Европа, против ЕС

преди 6 години

С тези санкции ЕС, поради собствена глупост, се изолира още повече от цивилизования свят!

60

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха в Европа били "само" 500 милиона, а в Азия 4 милиарда!!!Не е важно количеството, а качеството.....и най-вече покупателната способност бе русифилистици.

59

Анонимен

преди 6 години

Гаврата продължава...

58

До 55

преди 6 години

Недейте така, г-н Плевнелиев! Много сте страшен!

57

Анонимен

преди 6 години

Дреме му на Путнерката, той е пръв приятел с най-мастите олигарси на Русия и източва милиони евра годишно, най-малко на такъв диктатор като него му пука за каквито и да е санкции

56

111111

преди 6 години

До Анонимен 32Пък ти ако вярваш на НСИ........... То щеше да е хубаво безработицата да беше 8%, ама не би! Ако беше вярно, нямаше да берем ягоди в Испания и Португалия, да блъскаме по строежите в Германия, и да гледаме баби в Гърция - нищо, че те били много, ама много зле!

55

Shopp

преди 6 години

Никакви корпорацийки не нарушават санкциите. Никой не е забранявал да се строи завод за мерцедеси в ***, нито да се купува газ оттам.Забранено е да им се дават дългосрочни кредити и това се спазва.

54

Анонимен

преди 6 години

България трябва да съдейства по всякакъв начин, вкл. Военно, за унищожението на руския империализъм. Трябва да ги превърнем в кротка туристическа дестинация, което не пречи на света да върви напред.

53

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да коментираме!!Санкциите се отнасят за пърцуцата,бирочът на ЕС!!Ей,такива като нас и останалите от втората цедка на които външните им министри послушно вдигат ръка в очакване на поредният,европейски транш за глътка въздух в агонията!!Въртят си корпорацииките алъш-вериша с Русия,а глоби наложени от ЕК нямаааа!!Я,България да врътне такъв,гледай какво ще става!!Глоби,санкции свят да ти се завърти!!Атовете се ритат-магаретата реват!!Така е било,така й ще е !!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Русия да спира кранчето на европейците и да се ориентира към огромния Азиатски пазар. В Европа живеят 500 милиона души, в Азия са 4 милиарда!

51

Анонимен

преди 6 години

България има интерес Фашиска *** да се разпадне, и то първостепенен интерес.

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова за дълга на САЩ е вярно. Част от този дълг се държи и от .....рф :))))) Що ли?

49

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Истината е ,че Вова Македонский и неговата Рашка никой по света не ги бръсне за синя слива...Останало им е едното голо пъчене по разни военни паради и то с макети на оръжия...

48

българина

преди 6 години

Гърция не подкрепи резолюция срещу китай на ес, защото има интерес, въпросът е защо ние подкрепяме санкциите срещу Русия, от къф зор и интерес?

47

Анонимен

преди 6 години

До Класация БВП 2015Даааа, ама това е 2015, сега е доста по-зле за матушка. За тези две години петролът бе на нива на половината на цената от 2014 гопдина. Мъка, мъка рушофилска ти казвам.