21

!!!

преди 5 месеца

До Анонимен
С огромна скорост българският етнос се редуцира в собствената си държава.Когато и ако се изпълнят очакванията Ви за подобрение на живота в България, белите ще сме успешно "интегрирани" от бързоразмножаващото се циганско население.Няма смисъл да се връщате- пейзажът ще е същия като в Англия, само че там ще сте равноправни , а тук живеем и плащаме данъци и осигуровки ,за да осигурим стандарта на ***.Успех от мен!

20

Mr from London

преди 5 месеца

Великобритания е една от малкото страни, която позволява двойно гражданство. Така че българи, възползвайте се от този пропуск на британското законодателство, докато все още можете! Това е най-сигурното решение. Действайте, нямате много време за губене! Успех на всички!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Да ни ги връщат бързо, че сме на голямо дередже!

18

бай ганю

преди 5 месеца

няма място за безпокойство сред пребиваващите европейци
предстои британското външно министерство да прави здрава пачка от издаване на предстоящи работни визи за престой на вече установилите се там европейци

17

Илю мина ти

преди 5 месеца

Аз и братята от ордена сме виновни за всичко - за простотията ви, за невежеството ви, за суеверието ви. Моля, продължавайте да ни обвинявате и да ни използвате за отдушник на собствената си злоба, непросветеност и страх.

16

ODESSA

преди 5 месеца

Комунизма си замина отдавна. Хващаш се да работиш. Без да хленчиш. Лентяите, комунделите ги пращаха по концлагери.чч РБ

15

ODESSA

преди 5 месеца

Днес във Бремен, коренното население подпали ***. Полицията се организира, да спаси арийците от Африка.

14

ODESSA

преди 5 месеца

Прав път. Честита баня де. Що е *** като ***? Кирлясал наркоман се прави на Батман по хотелите на туземците.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще има Bulexit, че ми омръзна да съм най - бедния европеец и да ям второ качество храни. И да нося дрехи секън хенд.

12

До Атакист 11

преди 5 месеца

Атакисте, Балканите за 500 г под турско не можаха да се обединят срещу общия си поробител, след това, ако помниш историята, за кратко се обединихме и пожънахме победа срещу турците в Балканската война. Веднага след това обаче ни е6аха майката в междусъюзническата, така че още не можем да си имаме доверие с комшиите и след 100 г. И след 500 г няма да можем да направим траен балкански съюз. За каква Балканска федерация бълнуваш?

11

Анонимен

преди 5 месеца

На практика на нас ни плащат милиарди, за да стоим в ЕС

Ако спрат парите никой няма да иска да остане в ЕС.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки ден имa aтентaти
Но всеки ден имa демокрaция и бaнaни

Демокрaт гер берaст

9

Анонимен

преди 5 месеца

Изт Европа се развива в ЕС, засега бавно, но ускорява темповете. Когато стане още малко по-добро място за живот, източноевропейските имигранти на мъгливия остров са с големии шансове да се завърнат по родните си места. Шансът такова нещо да направят неевропейските изселници е минимален. И знаете ли защо източноевропейците бихме се завърнали? Защото едвам изтрайваме кафявата паплач на Острова. Малко само да се подобрят условията в Бг и се връщам с цялото си семейство, дори за по-малко пари.

8

до 5

преди 5 месеца

По-добре масонски от евразийски(в края на краищата).

7

АTAKICT

преди 5 месеца

До Анонимен
2022---ГОДИНА НА ЗАКРИВАНЕ НА ЕС И СЪДАВАНЕ НА ОБФ---ОБЕДИНЕНА БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ ----ТОВА Е ИЗХОДА ЗА БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ПОПАДНАЛИ В СМЪРТОНОСТНИТЕ ЛАПИ НА ЕЗРОАТЛАНТИЗМА ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА БОИКО ДА СИ ОПИЧА УМА ----ТАИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И С НАРОДА НЕ САМО С РАБОТОДАТЕЛИТЕ---РОБОВЛАДЕЛЦИ ---ТЕ ГА И ИЗБРАХА НО ---1 КЪМ 5 В ПОЛЗА НА НАРОДА

6

До 8

преди 5 месеца

Ти имаш нужда от професионална психиатрична помощ. Потърси такава,

5

Анонимен

преди 5 месеца

До YOUTUBE

В България на живо - България в залеза на България.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Горкичките британци! Европейците са нежелани, но за сметка на това арабите, негрите, индийците и пакистанците от бившите им колонии са добре дошли с цялото им многобройно домочадие. Значи всичко им е наред. Интересно какъв ли е процента на работещите измежду гореспоменатите желани имигранти?

3

Stamat

преди 5 месеца

Ura, ura, ura!!!
Nai-nakraq tozi masonski proekt zapo4va razpada si.
Ura!

2

Съвет

преди 5 месеца

"Спирането на свободното движение предизвика силно безпокойство и в селското стопанство, използващо мнозина сезонни работници. "Много просто: няма начин да действаме без имигрантите от Европа", обобщава Ник Отуел, производител на салата от Кент."

Съветът ми към г-н Ник Отуел е да почбе да си купува салата от България, а самият той да се захване с нещо друго, например с футбол.