372

Анонимен

преди 6 години

Е нали Ленин я беше измислил?После Путин каза, че са македонците. Сега тоя Византия. Я руснаците се разберете помежду си какво точно мислите.

371

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 448Ти да видиш.. гърците само ползват гръцка азбука, кво да правят те значи ?

370

тоалетен шампион

преди 6 години

ние направихме така, че геният ви - веско топалов, да не стане шампион в елиста, като подсказвахме, на дългият льохман крамник, ходовете в тоалетната.не можехме да позволим, едни нищо и никаква държавичка, да претендира , че ни е дала азбуката и, че накрая ни е попиляла и на шаха, който ние сме измислили, а не персийците!

369

Крадат МИлиарди

преди 6 години

От Юпитер където събират Велико ВОйнство в Момента предупреждават за огромен брой чужди шпиони и диверсанти в СОфия, Брюксел и в повечето региони на тн Земля..

368

Тошеца

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни на понятен евроатлантически език каква работа има точно руският президент на Шипка по случай 140-годишнината от Освобождението на България? Защо не поканим Тръмп,Порошенко,президентите на Литва, Латвия, Полша, че даже и японския президент Нагохито Нахимура заедно с първата дама на Япония - Спермолиза Миготочи? Все пак един японец е бил в РУСКАТА армия! Защо!? Даже бива и Ердоган да поканим,и турците имат принос за Освобождениито ни: оставили са се да бъдат победени! :D

367

Анонимен

преди 6 години

До от САНк ПетербургСветия дух Възлага на МОсква да освободи+++Как точно е възложил ? С факс, писмо, имейл или СМС ? И да освободи викаш... от тогава ли анексирането му виакте освобождение ?

366

Буден гражданин

преди 6 години

До от САНк ПетербургКакъв е тоя хан Петър?? Който освен всичко друго е прероден :))

365

тоалетен шампион

преди 6 години

аз станах шампион с жокера "помощ от публиката" - кей джи би хипнози на агент от публиката, върху противниците ми.но каспаров, който е класи над мен, въпреки всичко - два пъти ме би пред цял свят!

364

Анонимен

преди 6 години

руснаците да не бъдат допускани в България !!!!!

363

от САНк Петербург

преди 6 години

Един от истинските синове на Хан Петър прероден в Русия става главен воевода.Ивестен е с името император Петър Велики.Светия дух Възлага на МОсква да освободи и защити огромни територии вкл православната дъга от МОсква през Киевска Русия,Бесарабия,Крим,Молдавия,Влахия,Србия,Греция,КИпр,Крит и Задунайска БОлгария.Освободени са и други ценни територии вкл Грузия и Армения.

362

От МОсква

преди 6 години

След окупацията на Велики Преслав Киев въпреки огромния брой византииски шпиони и нагли диверсанти избили хиляди на Крещятик става основен център на Славяно БОлгарската култура и писменост.СЛед Киев МОсква е благословена от горе да пази тази Важна КУлтура.

361

Хубава приказка

преди 6 години

Византийците много обичали да пишат с букви като Щ,Ж,Ш,Ъ,ь,Ц,Ч и пр.,затова решили да ги дарят на Русия. Но тя още не била създадена и те по неволя ги дали на нас със спешната заръка веднага да ги дадем на руснаците,щом те се появят. Нашите "славяни" обаче били корумпирани и забавили поръчението или се направили,че не са чули и задържали буквите за себе си,дори ги пратили на своите приятели "пра"Българите с машина на времето,която им ги доставила през неолита и объркала сметките на византийците.

360

От Киев

преди 6 години

Заради продажници евреи от КИев срещу Преслав са насочени млади обсебени от бесове БЪлгаро славянски войни..Оставената на пост и молитви Преславска Войска ги посреща като БРАТАНИ..Обсебените от бесове водени от платени престъпници атакуват БЪлгарите и ги разбиват ..След окупацията на Южните БЪлгарски земи ХАнство БЪлгария се съхранява на север от река ДУнав.НА стари карти регионите там са обозначени като БЪлгария/вижте БОжидар ДИмитров

359

Анонимен

преди 6 години

Не е важно откъде са дошли Кирил и Методий. Важно е, че създаване на кирилица беше проект на българската държава.

358

тоалетен шампион

преди 6 години

кога ме хване каспаров, все ме пляска в сицилианска защита

357

KING OF KINGS

преди 6 години

Зависи на колко водки е бил тоя Карпов, защото и по-голяма простотия е можел да каже, ако е бил на повече.....

356

Хубава приказка

преди 6 години

Византийците много обичали да пишат с букви като Щ,Ж,Ш,Ъ,ь,Ц,Ч и пр.,затова решили да ги дарят на Русия. Но тя още не била създадена и те по неволя ги дали на нас със спешната заръка веднага да ги дадем на руснаците,щом те се появят. Нашите "славяни" обаче били корумпирани и забравили поръчението или се направили,че са чули и задържали буквите за себе си,дори ги пратили на своите приятели "пра"Българите с машина на времето,която им ги доставила през неолита и объркала сметките на византийците.

355

От Преслав

преди 6 години

Заради Светия произход на хан ПЕтър Велико Преславски са забранени всякакви военни действия ..Единствено НИшкия воевода избива голяма заразена с опасни болести католическа войска проникнала на негова територия на път за ЦАриград.Обезпечава се над 40 годишен мир.Новата опасна религия и липсата на войни пълнят ХАнството с опасни диверсанти и чужди шпиони.Великия ни Звезден Бранител ХАН ЮВИГИ ТЕРВЕЛ ПОследва ТАнгра на път за Юпитер с голяма свита.

354

Анонимен

преди 6 години

Всеки руснак идва и започва да плюе по България. Путин се надсмя над българската азбука и пусна опорната точка че това е македонска азбука. За награда нашите клозeтни руски бърсалки като Радев и Йотова го поканиха да дойде на 3-ти март догодина и да ни набива руски простотии в празните бъларски глави, които знаят да повтарят глупостта че Русия освободила България. Русия дойде да пороби България и добре че беше Берлинският конгрес та озапти мераците на Русия за Задунайски територии.

353

Анонимен

преди 6 години

Всъщност кирилицата е гръцката азбука с няколко променени знака, пригодени за славянското звучене на езика ни.