444

Анонимен

преди 5 месеца

До БГ - патриот

Карпов е руски дегенерат кримнашист, който руските гниди са поканили в България да прави реклама на пропадналия проект "русский мир"! А русофилите винаги сте били национални предатели и сте работели за гнусната руска кочина!

443

Анонимен

преди 5 месеца

Рекламата за големия шахматист,ум и човек развивана от комунистите едно време ,взе да издиша.
Всеки с претенцийте на Карпов,ще знае от къде е дошла азбуката на която пише.
Но това е в стила на руснаците. Имаше статия на руски учен ,който признаваше ,че в Русия ,се омаловажава ,дори не се споменава заслугата на руският Патриарх Киприян Цамблак ,за издигането на Московската Патриаршия ,изчистването й,от заблуди,развитието на книжовната дейност и обединението на руския народ.

442

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилите са готови даже и от кирилицата да се откажат.
По-гнусни и предателски същества от тях няма.
Къде са Левски и Ботев ще има кого да гърмят.

441

Анонимен

преди 5 месеца

Путлераста Карпов ще поддържа мнението на кремълския психопат. А какво е мнението на Каспаров?

440

Анонимен

преди 5 месеца

Руските дегенерати отново правят провокации а задунайските им слуги им оказват всестранна подкрепа.

439

УСТАТА МУ ПРЕЧИ

преди 5 месеца

РЕАКЦИЯТА НА БОКО, Е РЕАКЦИЯ НА ПРОСТ И КОМПЛЕКСИРАН ЧОВЕК.

438

Я, ДА МЛЪКНЕШ

преди 5 месеца

ЗАЩО НЕ СЕ ИЗРЕПЧИ НА ЕРДОГАН, КОГАТО ТУРЦИЯ ЯВНО И НАГЛО СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ. ОТГОВОРЪТ-ЗАЩОТО БОКО Е СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ. КАКВО Е КАЗАЛ АНАТОЛИЙ КАРПОВ, ДА НЕ МУ Е ИЗВАДИЛ ЗЪБ. ВИЖ ОБАЧЕ ДА РАЗПРОДАВА И ПОДАРЯВА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЧИНА, ТОВА НЕ ГО ДРАЗНИ. И КАТО СА МУ СЛАБИ НЕРВИТЕ ДА ПИЕ УСПОКОИТЕЛНИ. АМИ КАТО ВСЕКИ ДЕН НИ ОПЪВА НЕРВИТЕ С ПРОСТОТИЯТА СИ И НАХАЛСТВОТО СИ, ЧЕ И ДА НИ КРАДЕ И ЛЪЖЕ - ОТКЪДЕ ДА ГО ВЪРНЕМ

437

И КАКВО ТОЛКОВА

преди 5 месеца

ГОЛЯМ ПРАЗ. КАРПОВ Е ГЕНИЙ, А БОКО Е ПРОСТА МУТРА И ШУТЪТ НА ЕВРОПА. ЩО ЗА *** ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО НЕНОРМ АЛНИК. И ТО ЕДИН СКАРАН С ПРОСВЕТАТА ТИП, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ СМИСЛЕНО, НЕ ВЛАДЕЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ЕЗИК - ГОВОРИМО И ПИСМЕНО, НО ПЪК "ЗАЩИТАВА", КАКВО ЛИ ЗАЩИТАВА И САМ НЕ ЗНАЕ. БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И ПИСМЕНОСТ НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ"ЗАЩИТАТА" НА БЕЗПРОСВЕТНА МУТРА. КАТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗМАХВА БУХАЛКАТА, РАЗМАХВА МРЪСНИЯ СИ ЕЗИК КАТО БУХАЛКА.КАТО СА МУ СЛАБИ НЕРВИТЕ ДА ПИЕ ВАЛЕРИАН

436

тцЪ

преди 5 месеца

Не знаех, че през 10 век Преславската школа е във Византия... Но пък след определено количество Боярищник, човек губи представа за време и пространство.

435

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя Карпов трябва НЕЗАБАВНО веднага да се изхвърли от България а не да го разхождат и срещат.

434

Анонимен

преди 5 месеца

Има ли нещо по отвратително и продажно от български русофил ?
Гледам че са готови даже и кирилицата да задраскат. Твърдо това не са българи.

433

Блокиран в Дневник

преди 5 месеца

Тук в бг на никой не му дреме на Русия, нали така юнаци?
Защо тогава на някой в Русия трябва да му дреме за нас и нашата азбука?

432

Нагли, НАХАЛНИ,

преди 5 месеца

подло заяждащи се като улични хулигани, тънко-кротко усмихвайки се и гледайки "от упор невинно": такива са досега изброените:един депутат, който щеше да изкупува БОЛГАРИИ, Путин, Карпов, Медведев, сега остава и онези неприятни нощни волки и те да ми "обясняват"- ВСИЧКИ идват с ПОРЪЧЕНИЕ( точно хибридно, между "другото' да вмъкнат, да спомента, НИ ЛУК ЯЛИ,НИ ЛУК МИРИСАЛИ.
( и още наричайте тези "пратеници' "братушки" и се кланяйте на паметниците им.)
Браво на Борисов! Трябва да се покаже КЪДЕ е м

431

Благоев

преди 5 месеца

Политиката на претенции на царска Русия за наследник на Византия продължават и днес!Търсенето на преки връзки без посредници е и натрапването,чрез руски възпитаници у нас на култа към Кирил и Методи -Византийски поданици като създатели на Българската азбука!Съвременната Българска държава продължава да се пързаля по тази пързалка!Дори когато известен научнопопулярен канал прави филм въз основа на руската версия, нашата държава си мълчи и неглижира НАЙ ГОЛЯМОТО НИ ПОСТИЖЕНИЕ КАТО НАРОД !

430

Истината

преди 5 месеца

Но също така и ние не трябва да забравяме, че руснаците са ни помогнали да се освободим от турско иго. Премислено и осъзнато ни дразнят с тези изказвания за произхода на кирилицата и си мисля, заради непрекъснатите неподготвени изказвания на най-несполучливия ни президент в най-новата ни история.

429

Анонимен

преди 5 месеца

Кирилицата е основен ъпгрейд на глаголицата и това е българска заслуга, въпреки че се признава уклончиво. Впрочем дори и за глаголицата до 19в е имало твърдение, че е съдадена не от Кирил, а от Св. Джером през 4-ти век ( total lie, fake news).

428

42

преди 5 месеца

ЧЕ КИРИЛ И МЕТОДИЙ СА БИЛИ БЪЛГАРИ Е ВЪН ОТ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ, НО ТЕХНИТЕ МИСИИ В ДРУГИ СТРАНИ НА ТОГАВАШНА ЕВРОПА, СА БИЛИ ПО ПОЧИН НА ВИЗАНТИЙСКАТА ПОЛИТИКА СЪЩО Е ВЪН ОТ СЪМНЕНИЕ. ПО- ВАЖНОТО Е, ЧЕ БЛАГОДАТНОТО ИМ ДЕЛО ИДВА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД СМЪРТТА ИМ ОТ ТЕХНИТЕ УЧЕНИЦИ. НО ДЕЛОТО ИМ Е ФЕНОМЕН НЕ ЗАРАДИ ВИЗНАТИЙСКАТА ПОЛИТИКА, А ЗАРАДИ БЪЛГАРСКАТА, КОЯТО РАЗПРОСТРАНЯВА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ, ДАЛЕЧ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НИ.

427

Блокиран в Дневник

преди 5 месеца

Бойко Борисов - герой на дребния скандал.
Може да изпъкне само на селска свада като горепосочената.
Това какво се е изказал Карпов няма никакво значение за въртенето на планетите.
Може ли обаче да каже НЕ на Меркел за разселването на афганистанци по ЕС??
Има ли някаква икономическа стратегия освен магисрали?

426

Анонимен

преди 5 месеца

Директно черен печат и довиждане!

425

кей джи би шампион

преди 5 месеца

срам ме е да си призная, ама каспаров кога не ме е хванал, тогаз не ме е сцепил, даже в любимата ми защита - "каро-кан"