46

Анонимен

преди 6 години

Демокрация няма - продължават да ни управляват комунистите. Затова сме на този хал.

45

Анонимен

преди 6 години

Ужас, колко интелект и пари са хвърлени за прослава на тримата урода маркс, енгелс и ленин да им измре племето до крак дано

44

Анонимен

преди 6 години

НАПРАВО Я БУТАЙТЕ БЕ. И ТОШО ТОШЕВ ДА НЕ СЕ ПЪНЕ ПОВЕЧЕ.

43

Анонимен

преди 6 години

Какво построихме по време на демокрацията?!? Слънчака - да ни ритат шведи в главите и да ни псуват руснаци, а пияни поляци да крадат детски колела и да бият тия дето са ги видели да крадат.

42

Анонимен

преди 6 години

Все слушам, че където минел комунист трева не никнело и колко бедно се живеело в комунизма...А 25 години по-късно още приватизирате построеното тогава. 99% от водопреносната ви мрежа е построена от комунизма. 95% от електроенергията ви идва от комунизма. 98% от язовирите ви са от комунизма.Всъщност какво ви е дала демокрацията? Какво построихте, какво подобрихте? По-скоро където мине демокрацията трева не никне...

41

Folp

преди 6 години

Partizanite ot ns sa savsem koravosardecnni i nehumanni i sa prestruvat na slepi i gluhi za bejanskite problemi i nujdi v harmanli, elhovo, slavianovo...

40

Ани

преди 6 години

Пролетарий от всички страни - извинявайте!

39

Анонимен

преди 6 години

За заводите до някъде си прав , но също така много от тях бяха с модерни технологии и производствени линии , а земята я отровиха навсякъде по света - *** виж как гледат царевицата в САЩ ... Лошото е че ВСИЧКО се разруши , независимо дали трябваше .

38

просто човек

преди 6 години

Грозен идол на който се кланят мутрите от Позитанската Престъпна Групировка.

37

Анонимен

преди 6 години

Снимка: Reuters. Сериозно? Нямаме наши фотографи които да снимат Бузлуджа?

36

Фен на бсп

преди 6 години

Бачо Илия, айде да палим Мосвича и да бегаме за КНДР.Нема по хубава държава от КНДР.

35

Бачо Илия

преди 6 години

Местно пратийно величие го хванаха да кара пиян след като бутнал един човек. Пратиха го в затвора и лежа некоя и друга година макар че човека се пооправи след катастрофата. Ако сега местната мутра недай си боже направи такова нещо и килия няма да помирише.

34

до бачо Илия

преди 6 години

Дайте пример с осъден по времето на соца висш функционер, защото в думите ви, че тогава имало справедливост няма капка истина. Другарите живееха зад високи дувари и ядяха скъпа и качествена храна. Народът теглеше. Досущ като едно време по средновековието - другарите "благородници" тънат в разкош, бедните гладуват. Така беше по време на соца.

33

Анонимен

преди 6 години

Соца постави началото на традицията, да ни управляват хора с основно образование и без такова, продължаваща и до днес.Думи на соцминистър:"Егати държавата, щом аз съм и министър."

32

Анонимен

преди 6 години

Соца ли? Ето какво е соца: десетки хиляди избити хора. Заводи, работещи на загуба от първия ден. Отровени почва и вода. Унищожено земеделие. Опашки за тоалетна хартия. празни магазини. Безмислени проекти. Производство на ***. Цензура. Липса на свобода и още, и още... днес продължават да ни управляват червените принцове, затова и сме на този хал. Бизнесмените ни също са червени отрочета - затова и бизнесът е толкова зле. Има още много. ПП. Соцпаметниците изглеждат по-добре когато се рушат.

31

Бачо Илия

преди 6 години

Ех друагре демократи, плюете соца, но едо време имаше справедливост. Ако сега някоя мутра ви настъпи, подвивате опашка, че оня купил прокурори, съдии, кметове и депутати. При бай Тошо основните човешки закони важаха и за партийните функционери. Ако някой се издъни прошка нямаше.

30

Анонимен

преди 6 години

не умеят да правят пари, ако бяха находчиви като италианците например, които на всеки камък имат табелка с надпис, щяха да са спечелили много пари от посетители не само чужденци. предпочитат да се разпадне, защото и така са богати. майната и на историята каквато и да е била, все пак е история.

29

Анонимен

преди 6 години

Да я заредят чинията с гориво и да отлитат!

28

Гневен българин

преди 6 години

Да го вземат заедно с ДПС и да направят комунистическа джамия.

27

Филм

преди 6 години

https://vimeo/14142666Този документален филм беше заснет през лятото на 2010 година. Той проследява Живко Илиев, Чарълз Майк и Цветан Найденов и тяхното пътуване из България. Ние бързо разбрахме, че трябва да започнем с Освободителната Война, партизанското движение, и българското участие във Втората Световна война за да може да се видят предпоставките за влизането във този строй.