65

Анонимен

преди 5 месеца

Във видеото нищо не се вижда . Ама нищичко . Така ,че нищо няма . Ама абсолютно нищо не се вижда . И защо трябва да вярваме в нищо, което виждаме .? Пак ни къпят ,т.е. лъжат .

64

Теди

преди 5 месеца

След" джахада" ще следва ван пред джамия после...

63

Анонимен

преди 5 месеца

добрите мю..слита .... Щом и това цензурират, значи е измама новината .

62

Сурай

преди 5 месеца

Сига следва джахад

61

Анонимен

преди 5 месеца

Фалшива новина . 4-5 секунди викове и това ....да го приемем за терористичен акт ? Видяхме масовката на СNN, как протестират *** срещу мюслимският тероризъм .Пак ни мамят -добрите *** и лошите християни .

60

Анонимен

преди 5 месеца

По-жалки от българите няма. Радват се на терористи. После квичат, че шведи, поляци и германци ги ритат и шамарят където ги сварят.

59

Анонимен

преди 5 месеца

А най-лошото за нас е, че Европа най-вероятно пак ще гори във войни. Арабите живеят от Нефт, друго няма. Свърши ли са до там, трябват им нови територии с природни богатства - Европа. И шейховете плащат на евро депутати да интегрираме тяхните фанатици. Това е ясно и на децата, Меркел се прави на ощипана по задника в метрото. Нашите деца ще плащат техните грешки както винаги е било.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще разберете най-после, че този тероризъм е дело на отрочета на ЦРУ? Че тръгнали и да отмъщават на нямащи нищо общо мюсюлмани. Пропагадната машина добре си е свършила работата и си е постигнала целта. Блажени са вяращите, че врага са мюсюламните.

57

кака ти

преди 5 месеца

До Анонимен
Абсолютно вярно.... българите се котират даже по-ниско от арабите.... може би има защо.... по гадна нация от българите няма

56

Анонимен

преди 5 месеца

КОРЕЙСКИЯ НАРОД Е ЕДИНСТВЕНИЯ ХОМОГЕНЕН И ЧИСТ НАРОД В СВЕТА!!!!!
---
Корейците също са смесица между бели и жълти. Манджурите са били такива - двуметрови хора! Те са чувствително по-светли от останалите азиатци. А най-чистите в расово отношение може да се каже, че са само най-затънтените племена като разни маори, дравиди, ескимоси, *** в джунглите. Ние, белите, заради цивилизацията сме се омесили значително, но това е естествен процес.

55

ФХ

преди 5 месеца

Когато мюсюлманите ги нападат, те излизат и залавят нападателя. Християните в най-добрия случай звънят по телефона и се тагват във ФБ, че са saved.

54

Dinosaurus

преди 5 месеца

"Каквото повикало, такова се обадило" - ислямския тероризъм се скъса да "вика", сега му се "обаждат" - нещо за чудене? При това ударът е насочен към джамия - упорит разсадник на налудничави доктрини - а не към концертна зала, гара или друго обществено място, дето няма общо с религиозния фанатизъм. След като в джамиите се проповядва религиозна война, що да не се очакват адекватни последствия? Аллах е велик, да с ги закриля; чакат ги по 12 девственици на оня свят - честито; там са само мъже войни

53

Анонимен

преди 5 месеца

Нищо няма на показаното ,само накакви крясъци . И ние трябва да приемем заради крясъците ,че нещо е станало . Просто ни мамят отново . Нещо като Шарли-АК 47-изстрел от упор в главата - пушек- и главата цяла- никаква кръв .

52

Анонимен

преди 5 месеца

Месец размазан за мюсли. Браво на водач

51

Анонимен

преди 5 месеца

Преди време си мислех,че единствената държава от Запад където няма да ударят ислямски терористи е Ирландия.В отговор старите кучета от ИРА ще ги разкатаят моментално на принципа „за един наш-десет ваши„.
Ясно е ,че след толкова удари най-после щеше да има и ответни.Най-малко на някой роднина на жертвите ще му писне.

50

д

преди 5 месеца

По интересна ще е реакцията на властта и медиите.Дали ще се разкрият като защитниците на ислямизма.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Това е амок.

48

Гошу

преди 5 месеца

"Който сее вятър, жъне бури"

47

На снимката - чисти

преди 5 месеца

англичани !!!1 Както каза преди много години Ибрахим Ругова на сърбите - не с пушки, с п.ишки ще ви победим !!! Дано англетата са го прочели и са видели урока на Косово !!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Абе защо ни занимавате с разни ислямски терористични отрепки ? Няколко си " заминали" и голяма работа. Те имат по 5 до 19 деца които са бъдещи терористи.