85

до 101

преди 5 месеца

Те една по една девиците ще ти забият кола. споко.

84

Хасан

преди 5 месеца

Днеска в джамията и аз се помолих въпреки че не харесвам кръстоносците. Особено българи и гърци. Веднъж си бях харесал една българка а тя ми се присмя защото имам голяма брада. Тогава за първи път ми се прииска да извърша джихад срещу неверниците. Носа ми е крив, църен съм и всички ми казват че съм грозен. Затова намирам спасение в Корана защото там пише че като се взрива Алаха ще ми даде много девици.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Всички чуждопоклонници (като онзи мекия с англичаните) да се махат. Едно време се кланяхте на Русия, преди това ходехте зад труците, сега смучете евроатлантически уиове. Чуждопоклонници! Род и родина!

82

шерлок

преди 5 месеца

човека е бързал за литургия с буса и са му отказали спирачките голям проблем, голям тероризъм, смъкнал е стаклото и се е развикал мисюлмани ще ви избия дръпнете се затова е викал просто хората да се дръпнат че не може да спре, пхеййй значи търсите сензациии всичко си има логично обяснение

81

Viktor Make

преди 5 месеца

I atentatora e bil muslio

80

щъркел

преди 5 месеца

Всяка жаба да си знае гьола, в нашия няма място за антихристи!

79

Историк

преди 5 месеца

Християнския тероризъм има стари традиции на Острова.

78

меркел

преди 5 месеца

До Анонимен
какво става с континентална Европа, я ни обясни.

77

Анонимен

преди 5 месеца

англичаните не ги мислете - живеят на остров и колкото и да се колят, ще намерят начин да си решат проблемите. въпросът е какво става с континентална европа?

76

Анонимен

преди 5 месеца

what goes around, comes around. англичаните са го измислили. психопати навсякъде, обаче по-интересното е: какво стана с нравоученията на британците? как източно европейците не били толерантни?

75

валери

преди 5 месеца

А кой доведе мюсюлманите в Европа ????Това е изкуствено предизвикана омраза от хора с много пари и власт , които страшно се боят да не ги загубят и затова е необходимо страх и паника сред хората , които сами ще се откажат от своите свободи и права , ще се въведе военно положение и забрана на митинги и недоволство срещу властта и олигархията !

74

БХК

преди 5 месеца

Трябва да има джихад за всички не само иначе няма са сме достатъчно толерантни.

73

Анонимен

преди 5 месеца

До Сурай 75
МАЛЧИ ВА!

72

нн

преди 5 месеца

"Ще убия всички мюсюлмани", крещял атентаторът" До тук доведоха мюсюлманите нещата в Англия. Щом като има акция, винаги има и реакция. Жалко, че има много мюсюлмани в Англия. Религията и джамиите са язвата в обществото. Там е причината. То не е от вчера или оня ден, то е растяло и сега му дойде момента да избухне. До преди година и на ум не им е минавало на англичаните за това нещо, но в джамиите бавно и неуморно са насаждали омраза и нетърпимост към християните. Ще разберат, но късно. Жалко.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Абе вземете покажете тази кръв ,хората по земята !кКкво ми показвате някакви крещящи индивиди . Или няма нищо такова ...по земята ? Измамници ! Ще покажете ама на мук .

70

Dinosaurus

преди 5 месеца

До БУДИСТ
Имах пред вид, че на постовете ти не им е мястото при тази статия; но за хиляден път се убеждавам, че религиозния фанатизъм е адекватен с религиозна агресия, макар и даже със слово; учтиво те помолих да не си натрапваш убежденията в коментарите; обаче като си се разпалил, давай; аз поне спирам да те чета. Успех в "разясненията"... и по-кротко!

69

morelini

преди 5 месеца

И така не бива...това е другата крайност.Нямат вина тези мюсюлмани.Но това идва да рече че на някой им избивз баланса и са готови да правят мизерии.Лощо е когато използваш религията като причина да убиваш.Така е било и при кръстоносните походи,но все пак сме в 21 век,нали така....Изглежда някой хора живеят още по онова време...

68

Изет

преди 5 месеца

До БУДИСТ

Наиш къв будис шти дам

67

Dinosaurus

преди 5 месеца

До БУДИСТ
Моля, хайде спри със сказките. Да си чувал за "Хайд парк корнър" Там е мястото за "философски беседи"; каква връзка имат със статията твоите коментари? Не стига, че мюсюлманите "обясняват с огън и меч" на Европа, че само те са правоверни, ами сега и Будизъм... ходи из Изтока да палиш ароматни свещи по ступите... и се разкарай от тук; дотегна с пропагандата!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Не се съмнявам че нападателите са англичани националисти, англичаните се палят на футболни мачове и скачат на бой, че след такъв масов ислямистки терор в родината си ще останат бездушни?! Англите са борбени племена, непримирими. Това отмъщение е било планирано и е било въпрос на време да се случи. Още по време на поредното кърваво нападение на Лондон бридж имаше хора, които не бягаха, а се опълчиха на убийците. Четох за един храбър фен на фк Милоул, който чувайки нападателите да крещят Аллах акбар, скочил от масата си в кафето и започнал да ги псува : *******Aз пък съм от Милоул!!! И хвърлял