81

до 101

преди 6 години

Те една по една девиците ще ти забият кола. споко.

80

Хасан

преди 6 години

Днеска в джамията и аз се помолих въпреки че не харесвам кръстоносците. Особено българи и гърци. Веднъж си бях харесал една българка а тя ми се присмя защото имам голяма брада. Тогава за първи път ми се прииска да извърша джихад срещу неверниците. Носа ми е крив, църен съм и всички ми казват че съм грозен. Затова намирам спасение в Корана защото там пише че като се взрива Алаха ще ми даде много девици.

79

Анонимен

преди 6 години

Всички чуждопоклонници (като онзи мекия с англичаните) да се махат. Едно време се кланяхте на Русия, преди това ходехте зад труците, сега смучете евроатлантически уиове. Чуждопоклонници! Род и родина!

78

шерлок

преди 6 години

човека е бързал за литургия с буса и са му отказали спирачките голям проблем, голям тероризъм, смъкнал е стаклото и се е развикал мисюлмани ще ви избия дръпнете се затова е викал просто хората да се дръпнат че не може да спре, пхеййй значи търсите сензациии всичко си има логично обяснение

77

Viktor Make

преди 6 години

I atentatora e bil muslio

76

щъркел

преди 6 години

Всяка жаба да си знае гьола, в нашия няма място за антихристи!

75

Историк

преди 6 години

Християнския тероризъм има стари традиции на Острова.

74

меркел

преди 6 години

До Анонименкакво става с континентална Европа, я ни обясни.

73

Анонимен

преди 6 години

англичаните не ги мислете - живеят на остров и колкото и да се колят, ще намерят начин да си решат проблемите. въпросът е какво става с континентална европа?

72

Анонимен

преди 6 години

what goes around, comes around. англичаните са го измислили. психопати навсякъде, обаче по-интересното е: какво стана с нравоученията на британците? как източно европейците не били толерантни?

71

валери

преди 6 години

А кой доведе мюсюлманите в Европа ????Това е изкуствено предизвикана омраза от хора с много пари и власт , които страшно се боят да не ги загубят и затова е необходимо страх и паника сред хората , които сами ще се откажат от своите свободи и права , ще се въведе военно положение и забрана на митинги и недоволство срещу властта и олигархията !

70

БХК

преди 6 години

Трябва да има джихад за всички не само иначе няма са сме достатъчно толерантни.

69

Анонимен

преди 6 години

До Сурай 75МАЛЧИ ВА!

68

нн

преди 6 години

"Ще убия всички мюсюлмани", крещял атентаторът" До тук доведоха мюсюлманите нещата в Англия. Щом като има акция, винаги има и реакция. Жалко, че има много мюсюлмани в Англия. Религията и джамиите са язвата в обществото. Там е причината. То не е от вчера или оня ден, то е растяло и сега му дойде момента да избухне. До преди година и на ум не им е минавало на англичаните за това нещо, но в джамиите бавно и неуморно са насаждали омраза и нетърпимост към християните. Ще разберат, но късно. Жалко.

67

Анонимен

преди 6 години

Абе вземете покажете тази кръв ,хората по земята !кКкво ми показвате някакви крещящи индивиди . Или няма нищо такова ...по земята ? Измамници ! Ще покажете ама на мук .

66

Dinosaurus

преди 6 години

До БУДИСТИмах пред вид, че на постовете ти не им е мястото при тази статия; но за хиляден път се убеждавам, че религиозния фанатизъм е адекватен с религиозна агресия, макар и даже със слово; учтиво те помолих да не си натрапваш убежденията в коментарите; обаче като си се разпалил, давай; аз поне спирам да те чета. Успех в "разясненията"... и по-кротко!

65

morelini

преди 6 години

И така не бива...това е другата крайност.Нямат вина тези мюсюлмани.Но това идва да рече че на някой им избивз баланса и са готови да правят мизерии.Лощо е когато използваш религията като причина да убиваш.Така е било и при кръстоносните походи,но все пак сме в 21 век,нали така....Изглежда някой хора живеят още по онова време...

64

Изет

преди 6 години

До БУДИСТНаиш къв будис шти дам

63

Dinosaurus

преди 6 години

До БУДИСТМоля, хайде спри със сказките. Да си чувал за "Хайд парк корнър" Там е мястото за "философски беседи"; каква връзка имат със статията твоите коментари? Не стига, че мюсюлманите "обясняват с огън и меч" на Европа, че само те са правоверни, ами сега и Будизъм... ходи из Изтока да палиш ароматни свещи по ступите... и се разкарай от тук; дотегна с пропагандата!

62

Анонимен

преди 6 години

Не се съмнявам че нападателите са англичани националисти, англичаните се палят на футболни мачове и скачат на бой, че след такъв масов ислямистки терор в родината си ще останат бездушни?! Англите са борбени племена, непримирими. Това отмъщение е било планирано и е било въпрос на време да се случи. Още по време на поредното кърваво нападение на Лондон бридж имаше хора, които не бягаха, а се опълчиха на убийците. Четох за един храбър фен на фк Милоул, който чувайки нападателите да крещят Аллах акбар, скочил от масата си в кафето и започнал да ги псува : *******Aз пък съм от Милоул!!! И хвърлял