104

Напуснал полицай

преди 6 години

Г-да и дами, тъй като се начетох на коментари нека взема и аз позиция . 1500 лв заплати вземат онези на които им викат ,,ЧАНТАДЖИИ" или канцеларски плъхове които знаят за работата на полицая на пътя само по документация.Останалите които са на пътя тези които са първи на ПТП първи на скандал първи на кражба те започват с 662 лв заплата.Те заслужават покачване на заплатата .Седнете и прочетете уж се водим за грамотни.Вижте колко сержанти напуснаха и колко инспектори стоят и си натискат парцалките

103

бедния българин

преди 6 години

Колко от вас работят по 8 часа на ден от тука ? Всички бачкате по 12 нагоре нали.Колко от вас им вдигат заплатата постоянно ? полицая почва с 650 Лв , а след 2 , 3 години скача на 1000 !!!!.... Колко от вас взимат 10000 лева при пенсиониране ???Колко от вас стоят на работата и си спът или играят на телефона ?ВСИЧКИ в полицията са връзкари които са там само за бързото пенсиониране малкото работа и многото пари на фона на останалата мизерия в страната.И пожарната са по същата схема.

102

Защо ли

преди 6 години

Когато Гербавите са на власт и полицейските синдикати еднага се активират за протести. Явно при другите този "номер" не минава. Боце си ги обича тях, пък и те трябва да го пазят.

101

Анонимен

преди 6 години

Умните и можещите напуснаха и напускат системата, там остават само такива дето са най отчаяни- кой ще стои за 500/800 лв. В момента там започват работа братята на ХАНКО БРАТ.

100

За неразбралия

преди 6 години

В момента на работа има около 44 000 служители на МВР, което включва пожарна , гранична, разследващи, паспортни служби, миграция, деловодители, криминална и охранителна полиция, чистачки и служби за контрол на оръжията, спасители и пр.

99

Анонимен

преди 6 години

Докога полицаите ще извиват ръцете на ръководството. Като няма за всички, няма и за тях. А ако искат да поработят в частна фирма и да видят за какъв труд, каква заплата получават неполицаите.

98

Не разбирам

преди 6 години

60 000 полицаи плюс над 100 000 охранители и пак сме с най-висока престъпност и не разкрити престъпления. Кого пазят май никой не знае. Изобщо какво се произежда в тая държава, че да има пари за толкова хрантутници?

97

Обран Селянин

преди 6 години

Аааау, на личните бодигардове на "дискриминираните" ромове им писнало!!! С какво заслужавате по-високи заплати бе !?

96

косьо

преди 6 години

Аз само да кажа, че полицаите си плащат данъците и то на реалната си заплата, а не като останалите *** дърпат 1500 лева плащат данъци върху минимална а после ми плащал заплатата да бе

95

бивше ченге

преди 6 години

За последните 5 години сме напуснали системата 10 000 човека, след назначиха други и те успяха да напуснат. Кой ще блъска за 700 лева заплата, ще задържа престъпници, ще води разследвания, ще пише експертизи, ще посещава произшествия с личен автомобил ще води разговори с личен телефон и прочие

94

Бате Миро

преди 6 години

Само да кажа на полицаите и техните синикати, че на мен като не ми харесваха условията на труд и заплащане, единственият правилен ход ми беше да си сменя работата Това беше и моят протест към работодаелят ми. Сега съм доволен, че съм взел това решение. Моля господа полицаите да ме последват.

93

писва вече

преди 6 години

И на народа му писна от полицаите вече, ама на кой ли му пука?

92

ОК

преди 6 години

само да кажат откъде да отрежем - от здравето ли, на учителите или на ромите? Айде, разберете се там хрантутниците...

91

че аз

преди 6 години

кат гледам те полицаите си протестират постоянно )))))))))))))))))):

90

да излезем

преди 6 години

на контрапротест! Няма да бачкаме до гроб за шапкарите хрантутници, после да взимаме мин. пенсия а те - не стига цял живот на сянка и висока заплата, после и хубавапенсия!

89

Анонимен

преди 6 години

Е добре бе. Полицаите като са заети да протестират, тях кой ще ги бие :)?

88

Анонимен

преди 6 години

полицаите стават протестиращи, сега пенсионерите и студентите е ред да ги млатят с палките :)

87

Анонимен

преди 6 години

До момчилЗа миналата година има 97,5 процента осъдителни присъди.искаш да кажеш, че 97.5% от телефонните измамници например са в затвора ли?

86

Анонимен

преди 6 години

увеличението на заплатите и обвързването им със социално измерим показателПравилно - трябва да може да лежи в храстите, докато му поникне трева м/у пръстите :)

85

Анонимен

преди 6 години

До момчилТези 97,5 % за какви престъпления са? От тях поне 2/3 са за шофиране в нетрезво състояние,хулиганства,побоища,неплещане на издръжки и други подобни при които извършителя е ясен предварително! Така че статистиката е едно,реалността е друго!