186

Иван

преди 5 месеца

Трябва да си ненормален да работиш за български работодател. Чорбаджиите в България НЕ спазват трудовото законодателство, НЕ те осигуряват на цялата сума от заплата, НЕ зачитат правото ти на отпуска, а много често не ти изплащат изработеното възнаграждение.
През изминалите години, нито един от работодателите не осигуряваше на реална заплата. Караха ме да работя допълнително, но времето не ми бе платено. Дните от отпуската не ми бяха платени след напускане, както и много изработени заплати.

185

Анонимен

преди 5 месеца

Иначе разбирачите български са ГОЛЕМИ (голем - чудовище съживено от кар):-) Досега на Гергов, Сланинова, Борисов здраво място не им остана...родолюПците ги разбиха, и разпнаха...чудя се само - дали гореизброените "лидери" ги боли корема от смях ,четейки тези героични напъни, или коремните им преси са вече като на Брус Ли от постоянния им смях!
Борец до бореца...и родолюПец до РодолюПеца!
Мишка до Мишка - станала лъФ пред компютъра!Нахъсват се взаимно, и после....си лягат!!

184

Гост+

преди 5 месеца

101:Каза ли на шефа си? Смешки - България се порути от див, необуздан преход правен от политици аматьори, които слушаха тези които искаха да заприличаме на това което сме сега

183

Анонимен

преди 5 месеца

Най-голямото нещастие е, че голяма част от предприятия, съответно парите отидоха в неграмотници, които на запад освен за чистачи друго не биха работили. Те няма идея как се развива бизнес, че трябва да създават кадри, да уважават тези, които са в основата на бизнеса, а само ги интересува да си купят последния модел на маркова кола и да са добре. Докато завряният зет не бъди съден и вкаран в затвора няма да се оправим. 30 хиляди лева за консултантски услуги и тези консултации КТБ фалира.

182

101

преди 5 месеца

За всичко си е виновен народа. Това което сам аи направиш с бездействие никой друг не може датиго направи. На нас все другите са ни виновни. Виновни сме си ние. Вместо да мрънкате какво сте се опитали да направите за да се промени нещо през последната година? Нима казахте на шефа си заплащането ти е смешно? - едвали

181

Анонимен

преди 5 месеца

До Професор Ей такива "професори" като теб ни водят назад. От 89г. бившата ченгесарско номенклатура ни управлява и ограбва под името на различни партии : БСП, ГЕРБ,СДС,ДПС...И както се вижда, ще успеят да унищожат България. Народе!!!

180

Анонимен

преди 5 месеца

Ей ги!!! Разбирачите...с "миячите на чинии" !!!
Тези горди българи омазани с говежди тор до ушите трудЯщи се в екарисажите, и кланниците на др.Гергов и &...вечер на чашка ментак , с надеждата да неокяровеят от метиловия спирт!
Тези горди българи борещи политическата хунта с прайдове, и гейпаради...с лозунги по форуми, и фейсбук! Тези горди българи ритани за кеф от 12 годишни "шведи"!Тези горди българи акушерки с бутилки в ръка пребиващи пеленачета! Видяли "лошия запад",продали розовите мускали!!

179

Невъзвращенец

преди 5 месеца

С удоволствие ще се върна в България, ако комунистите се изнесат в Русия. Може и да не е в Русия, където на майната си искат да отидат! Аз поне им давам избор, а те на нас - не.

178

Анонимен

преди 5 месеца

Комунистите съсипаха държавата, а сега реват що всички бягат от нея!

177

ХА-ХА-ХА !

преди 5 месеца

Тук активизирани миячи на чинии ни обясняват колко са успели в живота и как ние, които живеем в България сме некадърници.
Да не съм живял на Запад, да им повярвам.
Ама съм живял и съм ги видял с очите си колко са "успели".
Разбира се за всичко са виновни комунистите.
Нищо не споменават обаче за Европа на различни скорости. Вероятно и за това са виновни комунистите.
Същите тези промити мозъци твърдят, че само България е зле, но мълчат за намалялото население на цяла Източна Европа ...

176

Анонимен

преди 5 месеца

В България живеят по- малко от 4 000 000 биобългари...незнайно защо те са решили, че живеещите по целия свят над 10 000 000 българи са по-прости от тях...страхливци..предатели...и подобен бул-шит! А какво излиза - истински будните...истински несъгласните с мутрокомунистическа България дадоха най-ясния сигнал! Ние не желаем да живеем с обещания за светло бъдеще...да ни лъжат нагло в очите свинари, и сланиновки - докато откровено ни крадат, и трупат милиони.Не желаем децата ни да живеят в държавакатотази

175

Анонимен

преди 5 месеца

В държавица опоскана от посткомунистическите огризки, търкат лотоизмами с напразната надежда, че щастието ще ги споходи.Един откровен и д и о т даже издига в култ Ветко Арабаджиев ( недоубитата мутра)Делян Пеевски ( с майката приватизирала спортния тотализатор) ...работят за милостиня...и са спокойни, че до пенсия няма да доживеят, така че не им се налага да се притесняват.Фукльовците смело лъжат за месечни доходи от 12 000€ ...ама не знаят как се пише Маледиви...макарче почиват там!!!! Държава ***

174

Анонимен

преди 5 месеца

Ако човек си направи труда да прочете всички коментари(както аз го направих) какво вижда?
Шепа псевдопатриоти вкопчили се в последният им останал аргумент - родолюбието! Нихилисти, и опортюнисти, недоучили собствената си граматика илитерати...мъчещи се взаимно да се убедят, че собствената им мизерия е оправдана.Тежък е шпагата между собствената некадъртост, и нищета, и осъзнаването, че живота е кратък! Пишманполитически борци дето 28 години вече запрятат ръкави да оправят страната..и малък процентфукльовци

173

Анонимен

преди 5 месеца

Както едно не безизвестно светило каза, колко му е програмисти да станат овчари и резултата е налице. Ако беше преди десетилетия Лили Иванова можеше да смени думата "детелини" с "магистрали" и щеше да има по-голям успех. Нов заем за саниране на светлото бъдеще няма ли?

172

:)

преди 5 месеца

Ако искате да млъкна , ми купете Ninja Narusawa Premium Set :))), 35 euro. Извинявам се, ама аз 70 лева няма да дам. Купих си 2 жесотки ризи от италия. Как ще дам такива пари за да изглеждам добре в играта бе, лелееееееееееее, тия ни мислят за някакви от дървото ...Я да се еб.ат :Д

171

Хехе

преди 5 месеца

Тя има 2 деца от господаря му, той ги приема. И си живее ОК. Така няколко години, Един ден той чува,. че са нападнати монголски племена. Замисля се (а той е наследник на велик монголски род). Почва да съединява племе с племе, и накрая прави безсмъртната си армия. Тогава го кръщават Чингиз Кхан !!! Абе четете книги бе !!!! Не само фейсбук :)

170

Хехе

преди 5 месеца

Кефи ме как пишете минуси за Чингиз Кхан :). Аз просто ви пиша как е станало. Защо имам -3 , дай да го обсъдиме това. Ако не съм прав, оборете ме, търсете в нета. Истинското име на Чингиз Кхан е Темуджин. Когато е много малък, някъде 4-5 годишен, друго племе избива неговто, той успява да се спаси, и жиее в гората. После е намерен и продаден като роб. Живее в клетка като птица . Мацката, за която е уговорен се жени за неговия господар, и го спасява.

169

hahahah

преди 5 месеца

Как пък за 20 сек си напраска 3 + а на мене 3 - :)
Абе и аз мога, ама ...не ми е кеф така :)

Извинявам се за у вместо ъ, просто вече съм пиян, но ...копам здраво :Д

168

Прабулгарите !

преди 5 месеца

Дубалай Кхан е внукът на Чингиз , и той е казал така "Аз направих това, което прабългарите мечтаеха, завладях Китай"

167

Дуло !!!

преди 5 месеца

Сега няма да отговарям на бай Спиро, защотото друго ще пиша :). Абе тука някой обижда Чингиз Кхан ???!!!!?? Вие знаете ли този човек какво е преживял , какво е направил за Монголия, или само си драскате тъка колкото да минава времето ????????? ЧИНГИЗ КХАН Е НЕПОБЕДИМ , той е съединил всички монголски племена , и е направил непобедима армия !!!! Пича докато го обиждаше каза и нещо вярно. Той е братовчед на прабългарите, затова НИКОГА не напада България. Неговия бог е Тангра също така :). Четете !