199

Анонимен

преди 6 години

До 241Алоооо...хитрака...ходи бери в Кърджали тютюн...там дават повече от англичаните!Даже и за нов мобилен можеш да спестиш....ако спиш на къра!

198

до Дедо

преди 6 години

Голи....*** големи! Събират с'тинки за спешни операции със смсиПАК ОТ НАРОДА - и пращат за Сирия 3 000 000$ "помощ"Сичко Мара втасала!

197

Кои висши технологии

преди 6 години

Кои висши технологии са приоритет на България? Държава без учени, изобретатели и изследователи е обречена на мижаво съществуване. Без даровити лидери забравете да станем икономическа сила.

196

Дедо

преди 6 години

Е па спмонете нещо и за Русията де! Срам ли Ви е,страх ли Ви е? Кажете ,че бяхме под чехъл и всичката ни продукция изчезваше по света за-да подпомагаме световний комунистический напредък. Днеска кораб за Сирия,утре кораб за Сомалия ,вдругиден за Панама и т.н. ит.н. И няма край и няма край. Те-ке асарина с 60 лв. заплата,стругарина със 120,и кой каквото може да открадне. Ке бега народа,не ами петите му у дирнико ке подскачат.

195

Анонимен

преди 6 години

До Профхахахаха, пий си хапчетата по често!

194

Гост+

преди 6 години

Така е - ти може да си виниш комунистите и след още 50 години, но това няма до поправи нещата, само ще изглежда още по-нереално и смешно. 27 години бяха достатъчни да се поправят щетите нанесени от социализма.

193

до 241

преди 6 години

Няма срамна работа!Има срамна заплата!Робувай на свинаря Гергов за жълти с'тинки...със съзнанието, че си горд....само дето никой не го интересува....и не му дреме!Деца с "родолюПие" се не хранят!Когато коремчетата им засвирят - като жетварска стомна на синор - друга песен ще запееш!Бягат българите - от Столипенския рай!

192

Tghjj

преди 6 години

До АнонименA v bg kakvo znachi svyastna rabota da sedish zad buro bezdeystayki da revesh za pari.S barsaneto.na pensionerski zadnici miyta zaplata se ravynyava na pochti 10 hil leva mesechnoA ti si stoy i si sanuvay v bg

191

Анонимен

преди 6 години

То пък и да клекнеш в английската кал или да бършеш пенсионерските *** е голяма работа... какъв малък процент българия работят свястна работа навън? Защо не кажете.

190

Иван

преди 6 години

Влизам аз в институция, а пред мен една ромка на 30г с 4 деца. Дават и да попълни един лист, за да може да се възползва от социални.А тя вика "Аз не мога да пиша и чета".Ето на такива служители ще разчита държавата и компаниите за в бъдеще. Такива ще трябва да извършват висококвалифициран труд, да плащат високи данъци за да може държавата да съществува.Държавата е обречена на бедност, високи данъци, лошо здравеопазване и образование.Замислете се, какво бъдеще ще имате в такава държава?

189

Така е

преди 6 години

До Анонимен 220 Браво! С едно изречение даде отговор на въпроса, какво прокуди младите?От статията не е ясно.Истории много , но истината е една.След 45г.сациалистически застой и 26г. комунистическо разграбване, това е ефекта.

188

Иван

преди 6 години

Жални те нашите български работодатели, че опряха до ромското малцинство!!! :DПрогониха силния и работлив българин зад граница заради своята алчност, а сега реват.Един приятел ми разказа, как шефът му го накарал да напише инструкции за работа с машина и да я залепи, за да може ромите да се ориентират в работата с машината.А, наетите роми НЕ можели да четата!!! :D

187

до Таня

преди 6 години

"...кой би останал да робува.."РодолюПците....с тестиси колкото индийски орехчета!

186

БГ доктор в Ю Кей

преди 6 години

Обръщение към народа: "Български хитреци, Аре чао ! "

185

Иван

преди 6 години

Скоро, работната сила в България ще бъде около 30% от малцинствата. До 2020 ще излязат от пазара на труда около 700 хил. българи. Раждат се 60 хил. бебета, но нацията намалява със 100 хил. на година. Около 40 000 от бебетата са от малцинствата.Вие живеете в най-корумпираната, най-бедната държава, която е с най-бързо изчезващата нация.Вие живеете в държава, превзета от мафията.Ти и твоето семейство имате ли бъдеще в такава държава?!?

184

Тяна

преди 6 години

Ееее...това нормално ли е?!? Кой би започнал работа при такива условия?!?От месеци си търся работа на морето, но условията там са робовладелчески. Масово се изисква 10-12 часа работа, 6 дни в седмицата за 700-900 лв.Разбира се, че ще замина за Западна Европа. Вече стегнах багажа и отлитам след 3 дни.Условията за работа в България са ужасни, а заплащането е нищожно.Кой би останал тук да робува на бай ***?!?

183

Анонимен

преди 6 години

Работил съм в няколко завода купени от комунисти при приватизацията. Тъжна работа. Ама човек който цял живот не е работил нищо, по цял ден е досносничил от къде да знае как се управлява завод с 500 човека.

182

Антон

преди 6 години

Нищо НЕ може да задържи, който и да било служител в България при такива долни работодатели. Много ясно, че ще има НЕДОСТИГ на кадри, след като все още компаниите в България се опитват да прецакат своите служители?!? Не мога да повярвам, че все още чувам от работодатели въпроса "Имаш ли нещо против ако НЕ те осигурявам на реалната сума от възнаграждението?"

181

Писимист

преди 6 години

Парламента им реши двойно увеличаване на заплатите в Румъния до края на годината;лекар мин. 2000 Е ,мед. сестра 900Е мин.Ние още с тях се мерим?Другия път с Молдова да правят сравнения....

180

Иван

преди 6 години

Трябва да си ненормален да работиш за български работодател. Чорбаджиите в България НЕ спазват трудовото законодателство, НЕ те осигуряват на цялата сума от заплата, НЕ зачитат правото ти на отпуска, а много често не ти изплащат изработеното възнаграждение.През изминалите години, нито един от работодателите не осигуряваше на реална заплата. Караха ме да работя допълнително, но времето не ми бе платено. Дните от отпуската не ми бяха платени след напускане, както и много изработени заплати.