219

Анонимен

преди 6 години

Учиш и си плащаш! Ако нямаш пари трябва да теглиш кредит! Преди повече от 30 години моя позната ми каза, че в България родителите събират пари за апартаменти за децата си, в САЩ и европейските страни спестяват пари за да ИЗУЧАТ децата си в добри училища.С малки заплати сме, а данъците ни отиват за издръжка на държавната администрация и на едни ***!

218

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакво БСП те хапе по г.а , бе? Ако не знаеш от последните 10 години БСП е управлявала България една година, останалите девет са на твоя кумир членът на БКП бибитков.

217

Анонимен

преди 6 години

БРЕКСИТЪТ СКОРО ЩЕ НАЛОЖИ СПЕШНА ЕВАКУААЦИЯ НА 70000 БЪЛГАРИ ОТ БЛРИТАНИЯ. НО ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО - ТАКА ЩЕ МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ ГЛАСУВАТ В БЪЛГАРИЯ

216

Анонимен

преди 6 години

"истински несъгласните с мутрокомунистическа България дадоха най-ясния сигнал!"Бягството какъв сигнал е? Къде е възрожденския дух на българина за освобождение от поробителите? Всеки пълни гащите и бяга.

215

Анонимен

преди 6 години

Ние "страхливите миячи на чинии" ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ - ПАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ БСП!Тогава и последното вързано куче, ще си прегризе ногата - да драсне от "комунистическия рай"Последния може да остави вратата отворена !В празна *** - никой не влиза с взлом!

214

Поручика Балканец

преди 6 години

Много глупости, написани за да се подготви почвата за рестрикции върху свободния пазар на работна сила в ЕС. А наложат ли веднъж ограничения на движението на работна сила тогава вече можем да се поздравим, че сме ЧИСТА ПРОБА КОЛОНИЯ, с всичките признаци на тази категория!

213

Гробокопач

преди 6 години

До АниА, при Бахур Бахар, сиреч любимият ти Бойко Борисов, има демографски прираст, така ли?;))) Момиче, определено ти личат не просто пропуските в образованието, а пропуските в културата;))))

212

Анонимен

преди 6 години

Евалла на жената - станала шефка във Водафон.Българските плазмодийчета...крякат тихичко от тинята....ко не друго - завист ...и за износ имаме!

211

МЛЯКОТО

преди 6 години

ЗАМИНА КАЙМАКЪТ НА МЛЯКОТОВ БЪЛГАРИЯ ОСТАНА ЗАГОРЯЛОТО ОТ ДЪНОТО

210

Гробокопач

преди 6 години

България е свършена отдавна.

209

Анонимен

преди 6 години

До 258Отворко...ти знаеш ли как се стига до управителния съвет на Водафон!Ако устата ти я ползват за задвижване на вятърни ел.централи...можеш да захранваш София

208

Не само...

преди 6 години

Морал, цел, ценности, култура, сигурност, спокойствие, качествена храна, жилища,здравеопаз.Вяра и надежда. Справедливост. Деца. Мръсен въдух. Мръсни улици. Загуба на принадлежност и държава. Земеделската земя 70% не е българска собственост.Енергийно ставаме зависими от Турция, газ - ток.Изчезва вярата и надеждата в доброто.Състраданието. Изчезва човешкото, остава животински инстинкт за пари, а не дух. Животинско оцеляване съчетано с агресия, видно при богатите. България изчезва от картата.

207

Анонимен

преди 6 години

"А от близо година е в Борда на директорите на компанията"За една година от стажант до директор - на много германски тромпети е свирила тази. В България 1 година го водят изпитателен срок.

206

Анонимен

преди 6 години

До 255Кви други партии бе - носталгичния текезесар по БСП?!От 44 насам сте все вие на власт!Герб ...мерб....вие сте!Червендалестите крадци!

205

Циник

преди 6 години

По айпито ли ме триете ?***!Пхахаха

204

253

преди 6 години

До Ани,БСП отдавна не е управляваща партия. Вече трети мандат тук управлява ГЕРБ. Нататък е ясно чия е вината за сегашното положение на държавата. Дори на малките деца. Които не останаха.

203

Анонимен

преди 6 години

Не смесвайте Румъния и България в едно. У нас проблемът е в пъти по-голям. И се задълбочава все повече.В Румъния има хора, има и много млади и деца. У нас населението е концентрирано само в София и през последните години който си търси работа потегля дори не за там, а директно за чужбина, т.к. няма какво да си губи времето. София си е все пак в България. А спасението е само навън.

202

Ани

преди 6 години

Така ще е докато съцествува социалната държава по конституция.Работещите хора не искат да издържат *** на гърба си.Докато има БСП и Корнелия Нинова, българите ще бягат.

201

Гост+

преди 6 години

246: Дедо, дедо - имал си продукция при социализма, пращал си я. Сега, като нема производство и да искаш, немой да пратиш. Не цитирай минималната работна заплата с която работех през лятото като ученик

200

Анонимен

преди 6 години

До 251Не се радвай - нашите шведи са "гастрольори"...ходят , берат...и се връщат да вдигат незаконни коптори в махалата!Виж - българите - се не връщат!