117

Кака Кури

преди 6 години

До АнонименЗащо да ходи при дедо цар.Там бяха само комунисти.Те го наричаха Симеон Борисов,а сега му викат цар.Малко късно разбраха ,че ДС го е хванало и че е техен ***.Що се отнася до чужди езици - Гоце Първанов ги е отсрамил.Гоце говори 16 езика на български.

116

Анонимен

преди 6 години

Ами той първо да отслабне, че с тия килограми да се пъне да играе тенис и футбол ...

115

Анонимен

преди 6 години

А какво работи?

114

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Като няма...хляб,поне да има...смях за матряла.Ееее,поне в това...направление Боко е...пълен отличник.

113

Анонимен

преди 6 години

Защо да ходи да поздравява Царчето, много чужденец там, все говорят чужди езици, защо да се завира, за да гледа какво му говорят, все едно е разбрал? Щеше да мучи от група на група, да им стиска ръцете и тупа по рамената, какво да им каже като не може. И по-добре, че не е бил, защото с 30-40 души охрана какво щеше да стане? Параноята да не го свитнат е все по-силна. Краде толкова много, трупа ли трупа, защо, като не може да похарчи сам и 5 лева? Баси човека, изтъкан от страх и позьорство!

112

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ НА ДЪРЖАВАТА СЪС СПИРАНЕТО НА ТРИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ЗА МИЛИОНИ ПРОЕКТИ НА ЮЖЕН ПОТОК ГАЗ НО НЕ ТУРСКИ,БЕЛЕНЕ ТОК,НО НЕ ТУРСКИ,БУРГАС ПЕТРОЛА С ГЪРЦИЯ,НО ТЕ ТИ КАЗВАТ ДРУГО ДА ПРИВИШ,НИЕ ДА СЕ МОЛИМ НА ТУРЦИЯ,НО НА ТЕБ АКЪЛА ТИ Е В КОЛЕНАТА,

111

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си, ако Слънцето на България угасне, не дай си Боже! Пу,пу! Какво ще правят хилядите калинки-неграмотни и крадливи, членове на неговата партия? Те за послушание получават трохи, храни ги Слънцето. Ами с милиардите дето изнася, над 10 са вече, кой ще ги прилапа? Мисля, че американците.Те му взеха 480 милиона USD от С.Арабия но той мълча като комунист на разпит. К'во ще правят Цецо Цървула, Свинетка, Влади Финансистчето,Цецка Мамата, цялата плеяда слуги които с него убиват България?

110

мнение

преди 6 години

Нещо ми е съмнителна работата с този менискус. Май го скриха господарите му от американското посолство, за да не се излага пред принцовете дошли за юбилея на Дедо. На какъв език щеше да заговори с тях? А какво щеше да говори, за Винету ли? Явно няма място сред елита.

109

Честен

преди 6 години

ЧЕСТНОда Ви кажа, менискуса се скъсал НЕ от ритни топка, А от ПРЕКОМЕРНО напрягане да заеме поза" ХВАНИ СЕ ЗА ПРЪСТИТЕ " пред Ердога*чо!

108

Анонимен

преди 6 години

Е, изпусна няколко турнира но времето е пред него, млад е още, енергичен, продължава да учи чужди езици, защото контактите му с другите премиери ще са чести. Видяхте ли когато Макрон му говори, че вече разбира и аха да отговори. Не е отговорил защото е свенлив и стеснителен. Но към 70, ще е овладял и Английски, Френски и Немски. И чете вече, завърши Винету. Малко граматически още не е добре, но до 70 ще навакса. Тогава и ще пропише вече спокойно мемоарите си. Има какво да пише, особено за СИК.

107

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Робокоп...

106

Анонимен

преди 6 години

Боко и работа - оксиморон

105

какво може

преди 6 години

Какво може да работи един национален предател,видяхме с два провалени мандата,огромни кражби и корупция,милиардни дългове за следващите поколения на родината ни,третата възраст масово умира като мухи от недостик на елементарни средства за оцеляване,провинцията тотално се обезлюди от липсата на работа и хляб,превърна умните и интелигентите от катуна София в гейове,лесбийки и им прави през 6 месеца паради и празненства.....Политиката не е за Тиквата и време му е да се прибере на село и да пасе

104

Анонимен

преди 6 години

"Борисов обаче никога не спира със спорта"---Личи му: по бузите, врата, шкембето, задните части - всичко му е "спортно".Има и бистър, пъргав ум, но не му личи.

103

Учуден

преди 6 години

Вече работи!!!Ха-ха-хааааааааа...............................

102

Анонимен

преди 6 години

Е, сега вече съм спокоен! Значи работи човекът след тежката операция, за резултата от която тръпнеше цял народ и всички европейски ръководители начело с Меркрлица! Че щяха да загубят шута си и да няма кой да ги разсмива и забавлява...

101

Анонимен

преди 6 години

Да, човекът си "работи" по своему, но основното му занимание, освен футбола, тениса и рязането на лентички на всевъзможни "обекти", е да НИ работи...

100

Анонимен

преди 6 години

СЛУГИНАЖА не се кани на ЦАРСКИ празненства.....

99

да,бе

преди 6 години

Менискус ли? Спешна операция ли? Дрън,дрън... Не го поканиха на рожден ден... Да ги разправя тия на внука си!

98

Анонимен

преди 6 години

Вече краде :-)