154

Анонимен

преди 6 години

Грипен ми звучи като оня Гофен тенисиста. Толкова смешни.

153

Анонимен

преди 6 години

Ано шофьорите са кауньи, няма значение какъв е самолета! Какво му беше на хеликоптера, че се избиха?

152

Анонимен

преди 6 години

до 159 САЩ както са на гъ.за на географията... демек толкова далеч от Европа, така една руска балестична ракета ТОПОЛ-М заредена с ядрен заряд стига от Сибир до Вашингтон за 16 минути.

151

Анонимен

преди 6 години

В морето потъна хеликоптер, струващ колкото великденската надбавка за пенсионерите, според ТИКВАТА ! Добавям: Толкова е субсидията за СОБСТВЕНИМА НА ГЕРБ от нашите пари, държавни бюджет !!!!!!!!!

150

Поручика Балканец

преди 6 години

Чехи и унгарци си взеха "Гриппен". Чехите даже си произвеждат учебно-бойни самолети и затова се предполага, че ги разбират нещата. Шведите обаче не дават рушвети. Затова Винету ще купи трета ръка раздрънкани ковбойски F16, срещу което ще получиме сума си ти проблеми и потупване по рамото от Перчема. И пак нема да имаме бойна авиация. После Винету ще обвини "бледоликите" си съветници, а ние ще ги ручаме пак жабетата, като една нова КТБ. И така ще бъде докато олигарсите редят листите.

149

az

преди 6 години

az sam za Gripen...ako ma pita nyakoi de...

148

Анонимен

преди 6 години

до 157 Ахаааа...тогава защо "искаме" да купуваме стари 30 годишни американски тенекии F-16 за по 90 милиона долара, а не искаме да купим чисто нови СУ-35 за 60 милиона долара, които превъзхождат американските F-16 в пъти по всички показатели щом НАТО няма нищо общо и не се меси във военното ни оборудване? Замисли се колко си елементарен!

147

Анонимен

преди 6 години

153 Ми Радев има повече летателни часове от всеки в нашите ВВС, защото като стана Генерал, на него не му се ограничаваха часовете за летене. Много ясно че като имаш по-голям стаж във въздуха и е логично да си натрупал опит. За това и говори самият той- че трябва повече летателни часове на летците ни за да имат тоя опит който трябва да има всеки добър летец на изтребител.

146

Анонимен

преди 6 години

В нато сме,ама не съвсем.Просто- колонизирана държава на къса каишка.Първо ни накараха да си нарежем техниката,без да ни дадат нищо тяхно,дори трета употреба.Сега ни карат да им купуваме вторичните суровини,а не плащат никакъв наем за базите.Просто-удобна територия за нападение срещу Русия.Молете се това да не стане,защото ответният удар ще ни затрие.Окончателно.Щатите са на другия край,на г.за на географията и те воюват винаги с пионки.

145

Topor

преди 6 години

Na bg referenduma prez dekemvri bg narod suveren ste kaje kakvo iska da si kupi , kolko, koga i za kakvo...a moje i novogodishen podarak bombardirovachi da poluchi , ako e bil dobar i poslushen....

144

Анонимен

преди 6 години

До Бачо Илия 151 МИГ-овете АУТ от нашата бойна авиация.Те не само че не са съвместими с тази на НАТО,но са инстромент на Русия, за шиканиране и рекет.

143

Анонимен

преди 6 години

до 152 Как ако си във военна структура няма да те снабдят с оръжието на тази структура, а ще те оставят да използваш онова другото? М? Нека ти кажа защо- не му Пука на НАТО с какво е въоръжена България. Това е истината! Разбра ли сега?

142

Анонимен

преди 6 години

То хубаво ще вземем изтребители, но кой ще лети на тях? Ние като имаме 5-6 изтребителя МИГ- 29 и виждаме само че най-добрият ни летец е един- Президента, за к'во си говорим?

141

Бачо Илия

преди 6 години

Да вземат МиГ 221 модернизирани в Израел. Евтин и надежден самалет , колкото да праска тарамбуки по земята е идеален.

140

Анонимен

преди 6 години

И от трите фирми по една-две машини.Но,сервизът трябва добре да се договори.

139

Анонимен

преди 6 години

до 147 Ние сме в Нато не от оня ден. Вече 13 години сме в НАТО, а още караме руски изтребители. Ко ши кажиш за парадокса, брато?

138

Анонимен

преди 6 години

Преди 28 години Китай смачка протестиращите за демокрация студенти на площад ,,Тянанмън''. САЩ надигнаха силен вой за човешките права, плакаха яростно за невинните жертви и изпотъпканите студенти. Тогава Китай направи заявка за 100 пътнически Боинга и критиките затихнаха. Дайте си парите на Тръмп, той вече ви го каза да си плащате и няма да виболи гз... главата!

137

Анонимен

преди 6 години

143, су 35 вече струва 65 милиона долара, но все пак е по-добрият вариант от f-16 а и да ни го продават американците този стар самолет за 90 милиона долара си е простотия, колкото и да е оборудван с нови технологии.

136

Анонимен

преди 6 години

То и С-300 бяха най-най-най, ама Дамаск всеки си го бомби, как си иска.

135

Анонимен

преди 6 години

Най-опасният и маневрен изтребител в света СУ- 35 се продава за 45 милиона долара в момента чисто нов, а ние ще купим 30 годишни бараки F -16 за 80 милиона долара. Тиквата, ти си за убиване!