5

Анонимен

преди 6 години

Много театри, опери и кина по света имат системи за блокиране на сигнала от GSM-операторите по време на представленията. Системата не е много скъпа и не позволява на "***" да смущават нормалните зрители!Защо нашето министерство на образованието не поиска финансиране за такива системи!В междучасията - говори колкото искаш, в час няма връзка! Просто и ясно!А за раниците - нашите деца от първи клас започват да покриват изискванията за шерпи, докери, носачи и т.н.! И това в XXI век!

4

До 3

преди 6 години

Защото трябва да има твърди мерки за контрол, които няма как да бъдат наложени. В момента учителите нямат право на никакви мерки и цари анархия и непослушание във всяко едно отношение.

3

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се измислят безкрайни забрани за учениците с които само ги отдалечават от училището, да се вземе опит от други системи и телефоните и таблетите да влязат в помощ. От години се говори за ел.учебници. Защо не се въвеждат масово? Защото трябва да се пълнят джобовета на определени хора. После децата ни с най-много изкривявания, висок диоптер и ронно отпадане от училище.

2

баща

преди 6 години

Това като препоръка към родителите ли е ? Питам т.к. учебниците и тетрадките заедно с допълнителните помагала, които са по препоръка на учителя са общо над 8 кг. Всичко е сбъркано в това образование.

1

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО всички телефони - както на учители, така и на ученици трябва да са изключени по време на час!!!