11

Анонимен

преди 6 години

Сигурно трябва да сте слепи, за да сте оптимисти в Бостанска Държава? Не виждате ли, че си останахте в 90-те години на миналия век, покрай простия ви вожд, Бойко?

10

Анонимен

преди 6 години

Дори и да е млад и с добри доходи, не знам как може някой да е щастлив, като вижда какво става по родните пътища и училищата, какъв ужас е по селата за възрастните българи, как няма пари за болни деца, как се поромчва държавата, какво става въобще по Европа... Трябва да си някой, който се интересува само от себе си и затворен в собствения си егоизъм, да не се тревожиш за всичко това и да се определяш като щастлив. Лично мнение, все пак.

9

Анонимен

преди 6 години

дойчланд - мойчланд , хе хе хе

8

БОГАТ

преди 6 години

Аз прибирам по над 5 Бинки месечно.

7

Анонимен

преди 6 години

Това да ходиш на работа в България си е жива загуба на време. Няма сериозни фирми в които може да направиш кариера. Всичко е ден за ден. Днес си с работа утре не. Ако ти дават 4 хилки то гаранте работиш за 8. Най добрия вариант е работиш навън а си харчиш парите тука. Живота у нас все още излиза по евтино.

6

ДРАСНИПАЛНИКЛЕЧИЦА

преди 6 години

За кво се тревожите пък толкова? Че шъ доа ви запала, за тва ли? Има резон

5

Анонимен

преди 6 години

А у нас 8/7 са недоволни и ядни, много гневни! Но ако Бучи от Банкя пукне, ще има народно веселие три дни и три нощи. Ще въздъхне българинът, ще изправи снага и ще се усмихне, защото сатрапа сринал България ще в при Свети Петър. Тогава ще се усмихне. Ще настъпят народни веселия. Миже и да се определи датата за Освобождение от герберастко робство.

4

МЛАД С ДОБРИ ДОХОДИ

преди 6 години

Нямам виШо. Аз от кои съм?

3

Анонимен

преди 6 години

До 1Ми като мама и тате нямат пари няма да правят деца.

2

МИТИ ОКОТО

преди 6 години

Мили Граждани,Ако сте недоволни от живота, винаги може да ми станете клиенти.По-здрави,Мити Окото

1

Анонимен

преди 6 години

НО ИМА МНОГО МЛАДИ, КОИТО НЕ СА ЩАСТЛИВИ, ЗАЩОТО НЕ СА ОБРАЗОВАНЕ И СА С НИСКИ ДОХОДИ (ИЛИ ЗАПЛАТИТЕ НА МАМА И ТАТЕ СА НИСКИ)