14

ЕМ

преди 6 години

Всичко е борба за влияние в Близкия изток. От една страна групировката СА-Египет-ОАЕ. Ок друга страна - Иран с негория сателит Хизбула и растящо влияние в Ирак. Третия блок е Катар и Турция. Те пък поддържат Ислямските братя и Хамас. Ислямските братя та главен враг на Египет. Иран също е много сериозен враг на първата групировка.Израел не крие, че негов тлавен враг е Иран със сателита Хизбула. Хамас също се кълне да го унищожи. Де факто, интересите на Израел и първия блок съвпадат.

13

Анонимен

преди 6 години

Гледай ги тия бе... чудят се в каква форма да си строят небостъргачите. То не са фунийки за сладолед, конусчета, тръбички.

12

Баладжията

преди 6 години

Абе истината очите ще ви избоде, няма да я видите! Всичките там спонсорират терористи! И Катар и Саудитска арабия и Кувейт и ОАЕ и т.н. В Сирия има ХИЛЯДИ групировки, мога да ви назова поне 20 от по-големите.Просто Катар е спонсорирал сега някой, който не е трябвало. Това е станало. Толкова ли е трудно да се осмисли. 100% са спонсорирали някой, който е враг на Джаиш Ал-Фатех - коаицията от групировки на Саудитска арабия. От Катар изтичат пари за ИДИЛ официално, но от неофициални лица. ТОВА Е!

11

опаа

преди 6 години

Не вярвам на Сауд Арабия ,но бих повярвала на Египет. Те си изпатиха,но успяха да се справят.

10

Анонимен

преди 6 години

Терориста вика "дръжте терориста" да перефразирам нашата поговорка

9

Анонимен

преди 6 години

Спомням си Бочко преди 2 години беше на посещение в Катар и целува ръка на един по джапанки.

8

Анонимен

преди 6 години

Катар ли ще излезе скритата лимонка финасираща исляма. Построиха от пясъка замъци от камилите на Мерцедеси и сега скочиха срещу благодетелите си - запада. Ясно е на всички, как ще свършат.

7

Анонимен

преди 6 години

Това е сериозно раздвижване на пластовете. Скорошната сделка за оръжие на саудитите? Дали има връзка? Готвят ли нещо? Хмм...

6

Додо

преди 6 години

Явно Тръмп не ходи случайно при Саудите....ако знаете какво имам предвид! Ако има (което не е сигурно) по-нормални ислямски държави в момента, то това са Египет (благодарение на Ал Сиси), ОАЕ (които официално обявиха Мюсюлманско Братство за терористична джихадистка група и ги забраниха на териториите си и Бахрейн.

5

Анонимен

преди 6 години

Там е работата , че едва ли само Катар подкрепя тероризма . Добре че Дончо стана президент , че ако беше оная терористка Килъри , майка ни жална на всичките . Ще ги оправи Дончо вдички политкоректни *** .

4

Геле

преди 6 години

Явно Ислямска държава умира и трябва да има някой виновен...... Пък другите целите в бяло...

3

Поет

преди 6 години

Присмяла се кука на криво дърво!

2

Полу-новини

преди 6 години

А истината е:Мъпетите на караварите им дръпнаха конците, защото Катар зави че иска нормализиране на отношениеята с Иран.И те така....А тука как го поднасят ..!!!

1

Анонимен

преди 6 години

:DDDDDDDD Кой пръцна в асансьора?