5

Анонимен

преди 6 години

"Идеята е с тази компания /"Зелено управление" - бел.ред./ да увеличим броя на сградите, получили сертификат за енергийна ефективност."Тоест, стартъп, чиято работа ще е да сертифицира? Аммм, и как това е технологично? Стартъпите не са ли за технологии? Сертифицирането не е ли попълване на едни документи? Немските дизели и те не бяха ли сертифицирани?Само питам...

4

Анонимен

преди 6 години

Всички знаем какви далавери се въртят от Лилянчето Павлова, ама си траем....

3

Joko

преди 6 години

Нищо не разбрах от тъпата ви публикация !

2

JIvanov има резерви

преди 6 години

В Много сгради може да се обезпечи благодат с вътрешни топло изолации от безвредни материали.такъв доказано безвреден е обикновения стиропор бял.В лепилото може да с е ползват фини дървени стърготини което обезпечава охрана от проникващи духове на престъпници ползвани са истудяване на сградите показни вкл с монтаж на студо генераторчета за зимата.Експертите да видят на термокамерите къде са снимали набити от *** студо генераторчета/около 12 до 190 см дълги.

1

Jivanov Geolog

преди 6 години

България е една от най богатите страни на лечебни топли минерални води вкл повечето с отлични питейни качества.От десетки години няма направени нови сондажи за осигуряване благодат на нацията ,вкл балнеолечение,отопление и питейна вода.Моля срочно да с е направят проучвания и сондажи..Терористи тровят с хлор милиони граждани и туристи..