22

Анонимен

преди 6 години

Като искат да махнат знаците да ходят в "Биг Брадър". А ако все пак ги махнат, хората знаят как да си бранят правата. Но е крайно време носителите на такива идеи да носят персонална отговорност, а не държавата да плаща за глупостите на калинките.

21

111

преди 6 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАХАНЕ НА ЗНАЦИТЕ ЗА КАМЕРА!!!!КАТО СЕ ВИДИ ЗНАКА ВСИЧКИ СА МИРНИ И ТИХИ И СЛЕД ЗНАКА КЛЕДАЙТЕ КВО СТАВА!!!160 КМ ДВИЖЕНИЕ.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАХАНЕ НА ЗНАКА!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Няма логика да има знак , като има КАТ. Къде в цяла Европа има знаци ? Аз карал през цяла Европа на всякъде има изненадващи проверки или камери. Нали идеята е да те хванат, ако нарушаваш закона.

19

200

преди 6 години

Когато се появили колите Бай Тошо извикал Бойко Борисов и взели че създали КАТ, а Баце тогава го пратили с милиционерската Ладичка да се крие из храсталаците и да глобява шофьорите с чиито тогавашни коли с усилие се вдигали заветните 120 км.

18

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Аз пък настоявам да станат ДВА броя знаците,един на 500 метра от патрулката и втория на двеста метра.......................като знаците се поставят на бегом за време.

17

Съвет

преди 6 години

Няма ефективен начин за събиране на глобите .Я го вкарай в ареста докато плати глобата и още на следващато сутрин глобата е кацнала.

16

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е като превишиш скоростта да идеш и да си признаеш. По този начин хем КАТ ще отчитат дейност, а ии няма да вършат нищо.

15

потъва

преди 6 години

Кораба започва да потъва. В цяла Европа е така. Има ли радар има знак. Тук обаче се връщаме в тъмните времена на корупция и рушвети.

14

До номер 11

преди 6 години

Ако си изряден, какво ти пука дали се вижда или е в храстите? Или си от тези, коитокарат с по 40-50 над ограничението?

13

Турчина

преди 6 години

Чакам по 15 мин.да ми одобрят коментарите. Моб.нет е безумно скъп 50 лири (25 лева ) за 10 ГБ. домашния нет е 50 гб.после си на 256кбпс. за 50 лири. В БГ интернета е евтин и бърз. А реклами трябва да има. Без реклами къде ще ви хостват глупостите.

12

Турчина

преди 6 години

Сайт без реклами не става. По турските сайтове направо чаакам по 15 сек. докато отворя линк. Има видео реклами. Пише "след 15 сек. ще затвориш рекламата. Ако скролнеш надолу и гледаш друго и след минута се качиш горе пише "след 13 секунди".Така са направили, че ако не изгледаш рекламата няма статия. А за коментарите чакаш 15 минути най малко да ти одобрят коментара. Не се оплаквайте. и се плащат 40 лири за 50 гигабайта после син на 256кбпс. В БГ даже моб.нет е неограничен.

11

Анонимен

преди 6 години

аз немски полицай скрит в храстите или спрял на остров да дебне за скорост не съм видял!!!!! имат т. н. блиц маратони.... 24 часа седят и снимат за скорост... но това се обявява в всички медии поне седмица напред.а нашия омазан с баничка *** е бетер партизанин...едвам го виждаш из храсталаците

10

Анонимен

преди 6 години

Тоз комисар има навика да пообикаля телевизиите с "капацитетните си мисли и предложения".

9

бъкс блу

преди 6 години

До чифутиАко си с Мозила си сложи добавките Adblocker Ultimate,Ublock Origin и си инсталирай програмката Adfender и няма да имаш никакви проблеми с рекламите поне аз нямам затова и ти препоръчвам.

8

Анонимен

преди 6 години

Това със знака беше най-смешното нещо, което Кат позволиха да се ползва. Плащаме на някой кола и заплата да наказва нарушителите , а той слага табела - внимавайте аз съм тук намалете. Хахахахахха много голяма просттотия беше това. Все пак от нашите данъци се плащат да висят там двама полицая и една кола.

7

Анонимен

преди 6 години

Напротив, да ги слагат и там, където камери яма. Така имат превативен ефект.

6

Цецо-рушвета

преди 6 години

КАТ е паразитна и ненужна организация.Създадена е през комунизма за да има работа за по-простите роднини на ........В момента са си чисти рекетьори.

5

Ники

преди 6 години

И аз настоявам, да започнат да оправят пътищата вместо да слагат знак за неравност или ограничение 20км/ч за да си измият ръцете като то строшат колата.

4

Анонимен

преди 6 години

До чифутиСложи си Adblock Plus

3

Тиквун

преди 6 години

Вместо да се занимават с табели, камери и тем подобни глупости не е ли по-лесно и практично от КАТ да разиграват глобите между всички шофьори на лотариен принцип. Примерно този месец сме предвидили толкова и толкова лева да влезнат в бюджета и всеки ден разиграват глобите. На един ще се паднат 20лв, на друг 100, а някой може да уцели и джакпота.