42

Превенция викащ

преди 6 години

В нормалните държави където има опасен участък, изискващ от водачите намаляване на скоростта, поставяме камера, слагаме знак за това водачите се съобразяват, стряскат се ако не от опасността то поне от глобата и преминават живи и здрави. Ние обаче като големи тарикати, няма да сложи знак за камера (нали все пак целта е да напълним касата на МВР) ще вземем паричките от глобата на десетина превишили скоростта, ще оплачем единадесетия и ще се кефим какви големи европейци сме станали.

41

Анонимен

преди 6 години

То това е проблема на Българина. Той просто Не иска да е всичко добре, защото всеки един нарушава закона по един или деуг начин. Ние сме свикнали да живеем в полу-анархия. Обаче смело говорим, как било на вънка. Ами спазвайте си законите сами бе ? Защо ви е КАТ , НАП, Данс нали му знаете реда? Уж кат не правили нищо пак всеки подскача ? Е ти ако си изряден , какво значение виждат ли се или не ? Спират ли те или не? Щом квичите значи , нарушавате.

40

Анонимен

преди 6 години

В условията на капитализма-"пазарната" икономика и "демокрадацията" правителствата, всички държавни органи за управление,партии,полиция,съд и прокуратура са част от международно организираните престъпност и тероризъм в световен мащаб!Всичката им дейност е театро,спектакли и престъпления!Световната история е история на борбата на народите срещу тях-от възстанието на Спартак през Великите френски,американски и руски революции до днес!

39

КАТ е проблемът

преди 6 години

Най-добре е КАТ да се закрие. Само така ще се стане по-безопасно по пътищата на България.

38

Нов

преди 6 години

То че скоро няма МВР да направи някаква информационна система е ясно, ами поне да си оправят сайта, че е пълна скръб.

37

Анонимен

преди 6 години

Не стига че тези знаци се поставят на 20 метра от колата и задължително са долу ниско във тревата,само и само ако може да не го забелязваме,пък сега и отмяна да има,е това се казва наглост!

36

,doel

преди 6 години

тази служба трябва да се ликвидира и да се изгради нова

35

щщд

преди 6 години

В Германия са много зле. Няма знаци,че има камери. Ако пък намерят при проверка,че имащ антирадар,полицая е длъжен на място да го унищожи. Поне така пише в закона,а пък ония ***,представяш ли си го спазват! Ние сме готини обаче, хем ще им ...таковаме майката на катаджиите, хем ни се ще всичко тук да е като в Германия.

34

911

преди 6 години

До всеки знак Е24 да се постави човек, който размахвайки флагове и свирейки със *** да предупреждава бързокаращите диванета, че има камера...

33

Анонимен

преди 6 години

До 34 Аз пкъм искам ти да спазваш правила за движение и да си плащаш всички данъци от приходи и покупко-продажби. Ама надали.

32

i'm

преди 6 години

Аз пък настоявам, полицаите да спрестанат с тия шумкарски номера и искам да стоят на пътя, както и да се виждат от далече. Полицията трябва да се вижда, за да има респектиращ ефект, както е правилно да бъде!

31

до байхейс

преди 6 години

Родните тарамбуки наречени шофери са по-опасни от тези по границата. Всяка година 1000 души дават фира.

30

Анонимен

преди 6 години

Настоявам пътищата да бъдат извън населените места! АМА 30 години след 89 не е станало и сигурно когато хората започнат да летят, вместо да използват коли, тогава в БГ ще успеем да извадим натоварените пътища извън населените места. Или пък няма да има населени места!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Те и сега са в храстите само че с табела преди храста да намалиш.

28

аз настоявам

преди 6 години

както е из цяла Европа, знаците да си стоят, а КАТ да си вършат работата.

27

Бачо Илия

преди 6 години

Единственото спасение е КАТаджиите да започант да се крият по храстите отново. Това драстично ще охлади страстите на бързаците.

26

Анонимен

преди 6 години

Браво! Еврика!

25

Анонимен

преди 6 години

Тая година Кат измислиха , как да събират задължения или вие не карате ? От 4 месеца , като те спре за проверка или нарушение проверяват в системата дали имаш актове . Ако имаш Неплатен акт или фиш - ти вземат книжката веднага и после я прибираш от КАТ след плащане на глобите. Бяха напълнил и Кат Март и Април .

24

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на българската полиция не е да как да се спазват законите,а колко повече да се нарушават,за да се оправдае съществуването им.Ако няма нарушения-ще ги провокират,ако няма престъпления-ще ги организират,ако няма контрабанда- ще я подпомогнат!Какво ще правят стотици хил. полицаи,прокурори и съдии- отбрани клат-икур--исти,ако всичко е наред?Какво направиха след 1989г стотиците хиляди заклели се за вярна служба на народа служители в армия,милиция,ДС и ВКР?Организирани търтеи и престъпници!

23

Нямало начин

преди 6 години

В някои държави свалят номерата докато не платиш. И тук трябва да е така.