82

Случаен Минувач

преди 6 години

Не разбрах едно, след знака задължително ли е да има камера ?Ако не, какво пречи след като знаците имат дисциплиниращ ефект да бъдат увеличени.Мисля, че сещам: Катаджиите ще станат излишни !

81

anonimen

преди 6 години

60 xil policiq na biudjetni sredstva ,xrantutnici tva vsi4koto iska zaplati da qde ot kade mislite 4e idvat sredstvata ot globite da ne mislite 4e gi interesuva kolko xora zaginali po pati6tata,vav vseki grad po edna 4astna i edna ob6tinska policiq s paqci i skobi sabirat para i to mnogo para ot globite zeleni sini zoni vseki den se uvili4avat

80

Анонимен

преди 6 години

Трябва такава система, че всеки нарушител да се самоглобява, като почне да прави простотии.Сега май не могат да си съберат глобите...Ако КАТ не знае къде да проверява - да питат. Всеки шофьор знае, само те - не. Или са некадърни или...

79

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо да не знаят къде са имам друго предложение да са до кварталните кръчми по доходоносно щее тъкмо излезе качи се на кола се чуди каква го е сгреяла не да е като на магистрала и като стоят по цял ден само ела гледаи

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80Не може така за специалните! Те за какво са усвоявали пари родителите им!Нали да са щастливи дечицата!

77

Анонимен

преди 6 години

Аз пък настоявам след всеки знак за камера да има камера и тя да работи. Аман от специални в тази държава

76

Анонимен

преди 6 години

Всъщност защо трябва да се спазва закона само на определени места, обозначени със знаци?Моля късочурковците веднага да започнат да протестират срещу премахването на знаците за камери. Даже да се иска да се махнат камерите, за да може мамините синчета със скъпите коли и ония с таралясниците BMV да могат спокойно да убиват по пътищата.

75

Анонимен

преди 6 години

Най-добре всички знаци да се премахнат и да умираме като мухи по пътищата

74

Тигъра

преди 6 години

Защо да се маха знака Е24 бе Бойко? В цяла Европа той си стои, а сега се сетих- пак огладняхте за парички.

73

Готвача

преди 6 години

Просяците огладняха.

72

до 74

преди 6 години

проблемът е човешкия фактор, трябва дасе сведе до минимум. мобилните камери не решават проблема, трябва да има повече стационарни камери/радари, които да правят щрак и готово. Понятие, като показен контрол няма. или има контрол или няма!

71

Лично мнение

преди 6 години

До Анонимен На такива снимки лицата не се разпознават мисля! Мен ме снимаха два пъти т.е. автомобила ми и не се видях! Но имайки предвид, колко човека загиват от превишена скорост мисля, че трябва да се премахнат тези знаци и по важно да има преносими мобилни камери. Два пъти платих, не е приятно, сега вече внимавам! Според мен контрола на КАТ е никакъв към момента, където го има е Показен и съответно няма нарушения!

70

Анонимен

преди 6 години

Да махнат знаците, да махнат и изискването за жилетки, и табелки с имена на полицаите на пътя и тогава ще настане такъв рахат, че само си викаме дано, дано .. нашата (пътна) полиция ще стане европейска - хахахаха

69

qwerty

преди 6 години

Днес бях в КАТ Варна и изчислих,че за да регистрираш автомобил трябва да се редиш на 5 опашки и на още 2 с колата.

68

Анонимен

преди 6 години

Никога не го слагат и без това !

67

Галин

преди 6 години

КАТ могат да ме хванат за палката, и да ми я потъркат до като стане ЧЕРВЕНА :)

66

Анонимен

преди 6 години

работата на КАТ не била да се крие по храстите.това казва всичко!!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Естествено че трябва да има предупредителен знак ,тука не става въпрос за закона за пътищата, а за правата на човек, никой няма право да те снима без твое съгласие ,когато навлизаш в територия в която има предупреждение за камера ти се съгласяваш да те снимат след като минаваш след знака, но без твое съгласие примерно не преминеш след знака те нямат право да те снимат.

64

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах логиката на КАТ , просто си слагат такива знаци повече и мобилните станции си снимат където искат по тези региони , поради липса на стационарни за да покрият тези места.Реално това ще повиши вниманието ,независимо има ли камери или няма на важни места , просто е и не им трябва благословия за неразумните им обяснения ,следват си сегашните правила.Просто винаги е въпрос на воля ,не на оправдания.

63

от 65

преди 6 години

Да се чете без ,,света"