102

ОПТИМИСТ

преди 1 месец

До Случаен МинувачА защо полицаите не искат да ги тестват с техните ,,дрегери,,!?

101

хм

преди 6 години

През 1983-та година се уволних от казармата и отидох да следвам.Първите 2 седмици съквартирант ми беше 19 годишен милиционер.Той тогава се похвали,че взема 400 лева заплата плюс процент от глобите .

100

До 104

преди 6 години

Много си ***, шофер, изобщо не разбираш казаното от 103. Това, което иска да ти внуши, е, че независимо от това колко получаваш, плащаш МНОГО за шоферските си изпълнения.

99

Анонимен

преди 6 години

Хм, в англия казваш - глобата е 100% от седмичната заработка.....а у нас глобата е по-голяма от средната месечна заплата в страната! В Европа знаците не пречат на тамошните ченгета, само на нашите изключително нагли ченгета им пречат!

98

Анонимен

преди 6 години

В Англия, понеже мислят с главите си , нещата са решени изключително ефективно- глобата е 100% от седмичната заработка(бедният плаща едно, богатия- друго),но и двамата ги боли!

97

Анонимен

преди 6 години

Това полицаи ли са или буфосинхринисти?

96

AVTO JIGIT

преди 6 години

а от КАТ може ли да ми го близнат?

95

1312

преди 6 години

A.C.A.B.

94

Калоян

преди 6 години

До каруцарЕЕЕЕЕ, Кога си видял или чул катаджия да иска рушвет.....те са изключително честни и много умни хора.

93

Анонимен

преди 6 години

ако имахме скоростни влакове, които стигат за 3 часа от единия до другия край на страната, както и човешки самолетен транспорт на цената на горивото, както е в европа, ви гарантирам, че доста ще се намали автомобилния трафик. в момента, всички пътуват само с коли, защото почти няма друг транспорт. и всеки бърза, защото не е нормално да минаваш 100 км за 2,5 часа, а такива участъци у нас - бол.

92

за сравнение

преди 6 години

познат се върна от москва - спрели го техните катаджии, а той имал около 20 долара (в рубли) и ги питал: може ли да си оставя 3 долара за сандвич, а те му казали смеейки се: разбира се, ние не сме мародери, няма да оставим клиентите си гладни. междувременно, за 8 години в англия, съм видял НУЛА пътни полицаи, имат камери с огромни знаци преди камерите и това работи безотказно.

91

каруцар

преди 6 години

Шофьорите не са станали по-примерни, защото не им се събират глобите и така въпреки нарушението остават ненаказани. А знакът за камери затруднява само събирането на рушвети от полицаите.

90

потърпевш

преди 6 години

Полицията ни се занимава с бутафорна дейност.По време на работа се случи такъв криминален инцидент при който пострадах сериозно .При инцидента имаше и пожарникари и полицаи.Само аз пострадах и то по време на работа!От тогава се мина повече от половин година и никой не ме повика - тоест разследване за инцидента няма!Но преди няколко дни като пътувах с колата си,спрях и след това съм забравил да включа фаровете.Е,затова бях санкциониран незабавно!Мен би ме било СРАМ ДА РАБОТЯ В ТАКАВА ПОЛИЦИЯ!

89

Анонимен

преди 6 години

Поредното плиткоумие!В цяла Европа този знак не пречи, само на нашите катаджии пречи.Решението е съвсем просто(така е в Англия) - виждаш знака,но не виждаш камерата.След като отминеш знака , доста време караш и се ослушваш, без да знаеш дали си отминал камерата или не !

88

Петров

преди 6 години

И какво - какъв смисъл има от този знак,след като ограничението се спазва само за него и после газ до дупка!И после - ама какво стана ! Не случайно сме на първо място по убити хора по пътищата! А за тези,които не го искат,за да намаляват скоростта поне пред него да отиват и да се убиват някъде,където няма да пострадат заради тях други хора!

87

кво стаа

преди 6 години

Да се махнат камерите и да се посадят на тяхно място храсти, че да има къде да се крият куките!

86

Анонимен

преди 6 години

Разбираемо е защо искат да се махне знака. Просто са изгладнели.

85

шофьор

преди 6 години

депутатите от транспортната комисия да си опичат акъла дали ще клекнат на наглото и тъпо ченге, че да не им се случи това което се случи на деформаторския блок за многото им инициативи за дране на шофьорите с двойните глоби! Е, набиха ни ги глобите, ние пък им го набихме на изборите!!! Сега деформаторите гледат парламента само отвън! Да се замислят новите депутати влиза ли им се в следващ парламент или ще правят компания на деформаторите, ако решат да дерат още повече българските шофьори!!!

84

1

преди 6 години

Колко от младежите знаят, какъв е реда за преминаване през напълно нерегулирано кръстовище?

83

Анонимен

преди 6 години

да ги махат, в други държави няма знаци преди камерите. Трябва дисциплина на пътя за да няма жертви