15

Иван

преди 6 години

Бай Радене! Тези т.н. Патриоти ти ги вкара във властта ! Върнете се към притчата за хан Кубрат и снопа пръчки и работете за Обединение. То и друго не ни остана, след като нанесе такива трусове в ДСБ и погрешни, направо Глупави решения!

14

Джъстиса

преди 6 години

Този водеше тиражите на тотото нали?

13

ф

преди 6 години

Фашизма е римски .Фашите са снопове пръчки държани пред легиона от отговорник за тях .Плюейки фашизма значи да плюеш европейската цивилизация основана от римляните . Другото е ислямизъм .

12

Случаен

преди 6 години

Радане, когато беше във властта, къде ти беше мозъкът! Защо не се бори да поправиш нещата , а се занимаваше с простотии да плюеш. Сега много се отвори, пък и акъл даваш! Когато народа гласува за теб и влезеш във властта, тогава ще имаш думата! Сега се скрий и малко замълчи, уважавай поне себе си, ако не другите!

11

д

преди 6 години

Да живее най -фашистката империя в света -Римската .Благодарение и на която са стъпили всички ,даже евреи и араби . Ех ,невежи тикви ,поздрава е всъщност въведен от великия Цезар.

10

Анонимен

преди 6 години

Хайл Мусолини

9

ив

преди 6 години

я и тоя изпълзя ???2 хайде обратно в дупката !

8

чарли

преди 6 години

Кой е този ?

7

Анонимен

преди 6 години

Симеонов не е бил в нито един концлагер. Ако беше посетил поне един нямаше да приказва простотии, ако е бил и приказва то той е просто един *** и няма място в българската политика. След посещението в Бухенвалд не ти се яде, пие, говори. Камо ли майтапчийски снимки да правиш.

6

Аман от тоя

преди 6 години

А бе тоя не подаде ли оставка? И като е подал оставка-това не значи ли ,че вече не трябва да досаждаш на хората ? След като тотално и катастрофално изгуби изборите, с което показа че никой не му вярва, би трябвало и никой да не се интересува и от мненията и коментарите му!

5

Анонимен

преди 6 години

На Костов ***...чката

4

Бай Хой

преди 6 години

Я му спрете на тоя достъпа до медиите. Видяхме колко струва. Че и анализи ще прави

3

Анонимен

преди 6 години

Радан е ВЕЛиКАН, най големия нанополитик!!!

2

рада

преди 6 години

Поредният световно неизвестен, който сбъдна мечтата си да го дават по телевизията мама да го види. Та в този ред на мисли: Този кой е изобщо?

1

Анонимен

преди 6 години

от кога безработните почнаха да казват кое правилно или не по медиите. Ми хванете първия срещнат от улицата и неговото мнение ще е по-вярно!