116

демократ

преди 6 години

Русия и Путин са виновни.. и руснаците, и русофилите мръсни гадни

115

Анонимен

преди 6 години

демокрация ли чух ахаххахаха

114

!!!

преди 6 години

Значи, виновни сме, че сме приемали твърдо малко терористите??? Много благодаря гейропа, обаче нека да са живи децата ни. Щом те искат друго, това е изборът им

113

Ураааа Ураааа

преди 6 години

Да живеят имигрантите,идват новите Ивановци и Картинки...кво като са с черен цвят на кожата......Урааааа Ураааа мирише на нов български ген....

112

Анонимен

преди 6 години

Първо да нахраним нашите бедни и бездомни,че тогава другите.Полша,Унгария,Чехия и Словакия са по-богати от нас,а не са приели нито един.Нали приеха "Европа на две скорости",нека "първата скорост",като най-богата, да ги приеме.

111

Анонимен

преди 6 години

Айде патреотарите са на власт, да видим сега какво ще кажат :)

110

ИВО

преди 6 години

БРЮКСЕЛ КАТО ТОЛКОВА Е ЗАГРИЖЕН ЗА ТАРАМБУКИТЕ ДА СИ ВЗИМАТ ТЕРОРИСТИТЕ ПРИ ТЯХ

109

ДОБРИ ДЖУРОВ БКП КПС

преди 6 години

ЕРИТРЕЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ЕГИПЕТСКА ЗЕМЯ И ЧАСТ...ЕРИТРЕЯ ДО 1993 ГОДИНА Е ЧАСТ ОТ ВЕЛИКОТО И ДРЕВНО ЦАРСТВО И ЗЕМЯ ЕТИОПИА (АБИСИНИА)..А ИТАЛИЯ НАИСТИНА Е ВЛАДЯЛА ТЕЯ ЗЕМИ ОТ 1884 ГОД. ДО 1945 ГОД... И ТЕЗИ ГОРИЛИ И ГИБОНИ НАИСТИНА ЗНАЯТ КЪДЕ ДА ХОДАТ. ПРИ МАСТЕРИТЕ СИ, ДОСКОРОШНИ .

108

До 143

преди 6 години

От кое те заболя повече? От гумаджийницата на Хасан или от другата тарамбука?

107

Анонимен

преди 6 години

Преди 5години още Ердоган като ви говореше да се направят зони за сигурност под егидата на ООН в размирните региони му се смеете. Сега смешно ли ви е?

106

ГАДОРЯН

преди 6 години

Византийското и отоманското управление не затриха България, но ЕС ще успее и то завидно бързо. Вчера четох че латвийците ще изчезнат до век. За тука нищо не казаха, ама ние си знаем

105

Анонимен

преди 6 години

Плановете на ЕС са за подмяна на разглезения европеец...с откровенно по-долна прослойка гибоноиди!....И какво, ще дойде еврочиновника, ще те хване за въшкарника и на твоето място в гумаджийницата на стария Хасан ще сложи чистак нова тарамбука само, че този път от Африка ли?Така ли си ги представяте нещата?Смяната на едно население с друго в исторически аспект изобщо не зависи от това което ще бъде подменено. За да се стигне до подмяната му значи се е доказало като непригодно за условията.

104

Циник до 139

преди 6 години

Пари хвърлени на вятъра! Да си купят племенните вождове Мерцедеси!Тълпите човеконеподобни чуха поканата на Мурксул , и са се юрнали!Може да ги спре само стрелба на месо!

103

Анонимен

преди 6 години

наш бочко ще клекне бързо.шопи,пригответе си павета.

102

Анонимен

преди 6 години

На това как да не му кажеш, че е висш израз на нашия национален суверенитет и да некажеш семпъл глагол в съчетание с думата mother! Как ви звучи BULEXIT?

101

Боза

преди 6 години

Толкова сме слаби във външната политика че е страшно. Вдички държави около нас имат силни политици а ние имаме боза.Послушни сме като агънца преди ... и всички ни се присмиват а ние им се радваме и отговаряме с благодаря, може да сведем глава ощеее по надолу. Срам ме е от държавата, от политиците, от робите в които ни превърнаха и че ни отнеха абсолютно всичко ... включително гордоста на независима държава.Събуди се юроде, време е ...

100

Как защо

преди 6 години

Смятат ни за толкова васална държава,че е безпредметно да се преговаря с нас.

99

Анонимен

преди 6 години

На форума в Пекин са присъствали всички наши съседи,плюс Полша,Унгария,Чехия,само ние не.Сещайте се защо.

98

друг Българин от Г.

преди 6 години

До Българин от Германия. Според мен малцинството хора (на върха )тук са ***. И се мъчат явно да ми втълпят, че земята не е кръгла. Обикновените германци стоплят, но са безсилни.

97

Циник до 130

преди 6 години

Плановете на ЕС са за подмяна на разглезения европеец...с откровенно по-долна прослойка гибоноиди!В книгата си "Новата карта на Пентагона" (точната глава се казва "Теория на 4те потока) издадена през 2000 година, американският стратег Томас П. Бърнет е описал подробно как ще стане това! Брюксел и Берлин изпълняват плана на Мултинационалните банки, и концерни!