19

Червени сръдльовци!

преди 6 години

БСП са като онзи Сръдльо от Смърфовете, киойто мрази всичко, даже мрази да мрази ;-)

18

Анонимен

преди 6 години

Докато Тиквено-Прасешките медии ви занимават с пом-ачор-ката, ЧЕЗ и ЕНЕРГО ПРО ще съдят България за над 2 млрд евро.Новини обаче, никакви !

17

Анонимен

преди 6 години

БСП моще не може да приемат, че нямат думата.Скрийте се бе, комунисти презряни!

16

Анонимен

преди 6 години

Приятелка на Исрел.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Не е истина това, което твърдиш! Мария Габриел (Неделчева) е източноправославна българка от Пиринска Македония!Дали мъж и е евреин не знам, но в горното съм напълно сигурен!

14

Анонимен

преди 6 години

Кумецо я е избрал, решил е, привикал е Бойко, прегърнали са се, цунали са се, потупал го е по рамото - браво Бойко, браво България, отличниците на ЕС, айде тука ви избрахме мома комисарка, хаирлия да е... Ама сега трябва да и намерят ресор щото булката нищо не е работила и са я разнясяли само от комисия на комисия щото за нищо не става и няма професия, а заплатата е 250 хил годишно + 150 хил бонуси.

13

Додо

преди 6 години

Интересно ми е, дали всъщност реално има дори един българин, който може да напише, па дори и с помощта на Гугъл, ЕДНО нещо, което е направила за България въпросната дама от момента на избирането си за Евродепутат до ден днешен! Наистина, ако някой знае да го напише тук и да ме обори, но според мен тя е безлична и безгласна до побъркване.

12

Отвратена

преди 6 години

Назначаването (да, назначаването, защото тя не е избрана нито от народа на България, нито дори от българин) на тази смешна, провинциална кака на тази позиция е поредното доказателство, че Бойко Методиев Борисов копира до дупка тодорживковския принцип на управленческа политика на навеждане и сервилничене с Големите на деня в пълен разрез с интересите на обикновените Българи! Явно Главанака е бил добър стажант на Бай Тошо. Пфу!

11

Иван Пешев

преди 6 години

Много ясно че е полит. Тази е учила ала-бала, какво разбира от дигитализация тя в сравнение с кой да е човек с 10 години реален опит в тази сфера. Това е учиш ала-бала и си послушен друго не ти трябва за да преуспееш, а да и трябва да имаш правилните семейни връзки.

10

Кико

преди 6 години

Хибридните третополови глобалисти в Брюксел ни диктуват политиката! България не беше падала по-ниско в ролята на васална държава, протекторат и доминион от времето на СССР и Брежнев. Уви, вече не сме държавата на Аспарух, Крум и Симеон Велики! Вече станахме територия, в която външни сили се разпореждат както си пожелаят! Закривай! Но преди закриването докарайте още 150-200 Хиляди "Сирийски" "Бежанци"! За да се спукат от радост хемopoидитe на Юнкер!

9

Кифла

преди 6 години

Поредната кифла.Само дето тази поне не 100 кила кат' онази с винетките.Иначе, пак толкова работа ще свърши.:)

8

Иван

преди 6 години

Женицата сериозно НЕ Е добре. Всички, които я познават са се сблъсквали с налудничавите и твърдения, че е месия, че е избрана, че чува гласове, които и казвали неща, които "вие" не знаете и виждала "картини" от които научавала онова, което никой друг човек не знае добре. Габриел определено НЕ Е ДОБРЕ и е за психиатър

7

§§§___????

преди 6 години

И кой отдел да ни отпуснат? Дружбата с Путин?

6

Анонимен

преди 6 години

Защо ми изтрихте поста. Мария Неделчева е пом-ачор-ка и това го знае всеки в Гоце Делчев. Или не е политкоректно да се казва истината.Също истина е, че се е омъжила по сметка за френския евреин.Кое не беше истина ?

5

Додо

преди 6 години

Коя е Мария "Габриел" - безлична, послушна, по комсомолски амбициозна, полит-коректна, обикаляща света с парите на данъкоплатеца, и то предимно мюсюлмански държави, където се снима прегърната с ислямски лидери! Назначена е под диктатурата на глобалиста- сатанист Юнкер, а от нея нито България, нито Европейската, Християнската цивилизация ще види нещо добро! В последното може да бъдете сигурни!

4

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Юнкер приема номинацията... - Нинова не ще... - и к,во праймИ сега...

3

мишо

преди 6 години

Абе как може от ГЕРБ да не номинират Криско Вигенин / или ***/ та да раздава усмивки и закачки от сърце !

2

Анонимен

преди 6 години

Това комисарка ли е или комисар ?Според мен е траверас.

1

Анонимен

преди 6 години

От ГЕРБ нямаха ли поне някоя с по-къса шия. То че е калинка е ясно, ама поне да мязаше на нещо.