20

Анонимен

преди 6 години

Каквато майката, такъв и бащата. Тя защо не го прибере като знае какво става. Такива са за затвора. Ще убият хлапето без даже да му дадат шанс.

19

65

преди 6 години

Нито роднини,нито шефове,никой нищо незнае.Мълчим като пу,,и.А като стане нещо _олеле

18

Лили

преди 6 години

До рускиня до 2Алооооооооо, ти си голяма сухарка... от майтап не разбираш изобщо. Защо не кажеш нещо и за тези дето са писали ,че учителите и директора са виновни...Ужас!!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

И аз искам да отида в Герматия, нужна ли е виза?

16

До15

преди 6 години

Не, драмите с цикъла на неблаговерната ти

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16 ИМА И ПО-ГОЛЕМИ *** ОТ ТАЗИ МАЙКА!

14

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази майка ? Тя в Германия а детето и живее в някакъв сервиз пребивано от някакъв ка.тил нарекъл себе си баща. ..? Не чете ли новините, не научава ли какво става с детето...? Некадърници..

13

БеГе мама

преди 6 години

Драмите не ви ли идват в повече?

12

Анонимен

преди 6 години

Поредните ***, които са направили дете и сега се чудят, как да се отърват от него, защото не искат да го гледат и да имат отговорности - финансови и морални. В такива случаи трябва да бъдат съдени и майката и бащата с ефективни присъди. "Майката" избягала по-далеч да се ши*а свободно без ангажимента дете, а таткото иска и той да се отърве и да стане свободен да не дава парички и време - горкото дете!

11

saki

преди 6 години

Айде ако ти се качва на главата и си самотен родител ,да до плеснеш един път зад врата, ама да го биеш жестоко до припадък е гадно.

10

рускиня до 2

преди 6 години

Румен Радев с какво е виновен? Да не би детето е негово? да не би той е роднина? Детето бито години наред - дай да обвиним и Бойко Борисов? То бива ***, ама твойто. Да не си роднина на това дете и сега опитваш да прехвърлиш отговорност?

9

Учителките къде са?

преди 6 години

Бащата, че е и.дио.т не вярвам някой да спори. Но това не е единствен побой, това дете редовно е бито и малтретирано. Ходи на училище - редовно, не е скрито вкъщи като някои от етноса. Никой не може да ме убеди, че нормален преподавател не може да види разлика между малтретирано и немалтретирано дете (на 10 годинки!). Обаче, нормални преподаватели няма, всички вече са тотално изперкулясали. Дори младите в системата са *** и луди

8

даскал Пандо

преди 6 години

Виновни са класната ръководителка,учителите и директорът !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Виновни са всички в обкръжението на това "семейство", особено службите за защита на детето и съдът - очевадно е имало опасност за детето и този човек не е искал или не е можел да се грижи за него. Виновни сме всички, които виждаме такива странни семейства около себе си и не правим нищичко.

6

Мунчо

преди 6 години

Единствените виновни са даскалите!

5

Анонимен

преди 6 години

Какво безгрижно детство?! "Майка" му го изоставила на 2-3 годишна възраст и отпрашила за Германия, оставила го на *** мъж да го гледа и пердаши както му дойде. Къде е тая майка, тия хора роднини нямат ли? Съседи и роднини мълчаливо са гледали как това детенце е подмятано и мъчено. Бил "щастлив" ученик. Сигурно на училище му е било най-спокойно, че няма кой да го малтретира. ***.

4

Анонимен

преди 6 години

"майката била в Герматия", ГермаТия ?!?

3

Аномимен 1

преди 6 години

Докато се чудим детето бере душа...важно е как да се помогне,за да се избягват подобни случаи и това дете заслужава безгрижно детство и да бъде щастливо.

2

Анонимен

преди 6 години

При Радев и неговата промяна нещата станаха такива - хората оскотяха - пребиват и собствените си деца от бедност и безпътица! Благодарим ти, президенте Уран Радийев!

1

Д

преди 6 години

що за баща , как господ допуска такива хора да стават родители