12

Анонимен

преди 6 години

Я виж колко му отива да е сред чаршафи----------- idealno mislene na bilgarin koyto e programiran po toya nacin mi tvoite polititsi sa s tiya deto sa s vratovrizki ( evropeytsite ) a kakvo stava tr sklyucva dogovori s tiya 'carsafi' za 51 miliarda dolara dokato tvoite ' vratovrizki' te zarobvat - glad i rabotis za tyah za 500 evro

11

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е умен и добър държавник, кой каквото иска това да каже за него! Прави всичко възможно да се развива държавата и народа да не остане безработен...скоро четах една новина, от няколко години държавата е отпускала субсидии за хора, които искат да си направят бизнес...въпроса е държавата да помогне финансово, а той да отвори работна ръка за повече хора! За дамите са по високи субсидии...Браво!

10

Анонимен

преди 6 години

Браво Ердоган! Винаги и във всяка нация има разногласия...Е и на Тръмп, е и във Франция още на другия ден почнаха протести...за разногласията в България пък да не говорим...След референдума експерти *** казаха, че турската икономика ще се срине, стана точно обратното...***, ако беше наистина добър експерт, то нямаха да са в това положение...

9

!!!

преди 6 години

"Саудитска Арабия, Бахрейн, Обединени арабски емирства, Кувейт, Оман и Катар са спонсорите и на ИД.Лика прилика са си с Турция."По скоро спонсорите на ид са цру, ингилизите и ционистите!

8

!!!

преди 6 години

"Я виж колко му отива да е сред чаршафи."Еми да, за разлика от такива като теб...някои гледат държавните и народни интереси. В момента се почна и мост на дарданелите...Знаеш ли колко хиляди хора работят там...

7

Анонимен

преди 6 години

Ако мегатон просталащина струваше една стотинка, болшинството българи щяха да са доларови мулти-трилионери! Научен факт!!

6

Анонимен

преди 6 години

Шейховете харчат за огромни хареми и 20-30 хиляди принцове наследници.

5

100% TURK

преди 6 години

И какво от това ? Най нормална процедура.

4

славянин

преди 6 години

Колкото и да не го обичам талибан Ердоган, не мога да му отрека, че гледа просперитета на Турция - не позволява на никого да му диктува какво да прави нито от запад, нито от изток! В сравнение с него ''лидерите'' на ес са *** безполови пихтии! С такива ''лидери'' начело, врагове не ти трябват! Но ''демократите'' продължават *** да вярват, че всяка безполова пихтия е по-добра от всеки диктатор!

3

Анонимен

преди 6 години

Кувейт е прекрасна,модерна страна,но климатът там не е за всеки,дори водата се преработва от морето и е скъпа.Арабите имат една голяма превилегия пред останалите,те дават заеми без лихва,дори и на жени,за започване на бизнес или учене.И се чудя защо емигрантите не отидоха там,а се набутаха в Европа,но явно такава е политиката.

2

Анонимен

преди 6 години

Само мога да кажа "дано да е за добро". Иначе само Господ знае дали е или не е.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво!Работи човека,за разлика от едни други управляващи,които само искат и искат...