31

Един индивид

преди 4 години

Някои бащи не заслужават уважението и обичта на своите синове, защото съвсем преднамерено и осъзнато контролират съдбите на синовете си, но не към добро, а към зло ! Освен това баща който се радва на нещастието и окаяността на синът си, но тези неща той не ги показва пред други хора, всъщност е човек който не струва пукната пара !

30

Човек

преди 4 години

А баща от Варна, който не може да възприеме че синът му не е като него и обича да контролира съдбата на синът си, а се прави на светец пред други хора, какво трябва да му се случи ?

29

Аномимен 1

преди 6 години

Детето само неиска да се връща при "родителя",иска в дом.....Какво повече ще се разследва и ще се преценява има ли риск?А делото срещу неизвестен извършител.Какво ли трябва да се направи за да стане известен?Къде спи държавата,това е новото поколение...ако оцелее в тази свинщина наречена България.

28

Бай

преди 6 години

Имало опасност за живота му, пък било в добро състояние. Смешници. Дали имало риск за детето? При черепно мозъчна травма не знам кое би било по-рисково. А тоя бабаит да си намери да се бие с някой от неговия калибър.

27

Анонимен

преди 6 години

Имало ли риск? Е.ати държавата. Тя ефективно работи за нашето изчезване.

26

Теди

преди 6 години

При положение, че е щял да го убие от бой -да се чудят дали имало риск... Следващият път може и да не оживее детето. Докато се чудят има ли риск!!!!!!!?????????

25

Анонимен

преди 6 години

"Ще изследваме всички обстоятелства, за да преценим има ли риск за връщане на детето при бащата"---Абе вие луди ли сте?Какво ще изследвате?!Детето почти е било убито от бой.Такъв човек няма дори право да се доближава до детето!Търсете майката!Ако няма възможност да го отглежда при нея,го дайте на приемно семейство!И да се контролира(разпитва само от психолог,да се преглежда от лекар),дали пак не е тормозено!

24

Съвет

преди 6 години

"Бащата" да пребие Пешева по същият начин, за да й помогне са е обективна в разследването и необходимите заключения.

23

Българин

преди 6 години

"Ще изследваме всички обстоятелства, за да преценим има ли риск за връщане на детето при бащата" - риск детето да оцелее ли?

22

Анонимен

преди 6 години

Пешева, ама още диша, върнете го на татко му..явно е внимателен и загрижен, все пак не го е убил.но вие като ИНСТИТУЦИЯ, ТРЕБВА ДА ПРОВЕРИТЕ, НАЛИ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ.

21

До 22

преди 6 години

А линейката като закъсня драма ли беше :-):-):-) ХАХАХАААААААА

20

Анонимен

преди 6 години

лишаване на родителски права

19

БеГе драмсъстав

преди 6 години

Бегедрамите са като вселената.

18

шаш и мат

преди 6 години

Не ми се вярва ,че българите сме първични ***.Родител така постъпва към детето си , а към чуждото ?Боже пази тази държава и децата в нея.

17

Бясна

преди 6 години

Никога до този момент не съм имала възможност да чуя адекватно изказване от социален служител. На живо да ги видите - леле мале, освен самочувствие нищо друго си нямат. Срамота!

16

Анонимен

преди 6 години

"Ще изследваме всички обстоятелства, за да преценим има ли риск за връщане на детето при бащата",.......абе,жена,ти какво чакаш? да ти го доведат в социалното в ковчег ли? в телесата ви освен търбух и зад.ник , сърца няма ли ?

15

Българин

преди 6 години

Вие нормални ли сте??? Върнете детето при този ***,че следващия път да го убие направо и това е!А психическата травма?Дете на 10г.,за Бога!

14

dfg

преди 6 години

""Ще изследваме всички обстоятелства, за да преценим има ли риск за връщане на детето при бащата" What the fck? Закривай!

13

Анонимен

преди 6 години

такива си държат децата в къщи само заради детските добалки. този баща - в затвора и да бачка 10 год. тежък труд - толкова,колкото е пребивал детето.

12

шматка

преди 6 години

" Малката булка"- 7 сезон