328

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroРЕМОНТИРАНИТЕ ДВИГАТЕЛИ СА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ. И ПОЛСКИЯ РЕМОНТ СЕ ОКАЗА ПО-ДОБЪР ОТ РУСКИЯ

327

cazzo duro

преди 6 години

Помните преди година-две какви полемики имаше за ремонта на двигателите на МиГ-29. Наляхме луди пари. И ся ко? Тези самолети пак са неизполвзаеми - просто ресурса на ремонтираните двигатели/300часа/ свърши.

326

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ КУПИ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ. ТОВА Е!

325

Хех

преди 6 години

От където и да купим тези самолети (които с нищо няма да допринесат реално за засилване на отбраната ни) 2 неща са ясни:1. "Някой" ще прибере юнашка комисионна.2. Последващото правителство ще му се наложи да тегли не 16 милиарда от които 13 за покриване на вноски към дълг (както направиха тези), а ще трябва да теглят примерно 25 милиарда, от които (примерно) 18 милиарда вече ще отидат за покриване на вноски. Вероятно точно това е и целта на господарите на Плевналиев.

324

cazzo duro

преди 6 години

Нямам нищо против Грипен но предпочитам самолет доказал се, че може да сваля руските таралясници. :)

323

Анонимен

преди 6 години

Не може да се отрече: този нехранимайко предизвиква бурни коментари с плесканиците си.

322

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroЩатите са богати защото експлоатират десетки държави, източвайки ги чрез продажби на оръжие, експлоатирайки петрола и природните им богатства точно по този начин - някой техен лиз.ач, в случая ***, принуждава държавата си да купува това което е изгодно на продавача. Ф-16 са безнадеждно стари и са за изхвърляне, продажната цена всъщност е само част от истинската, която ще стане ясна по-късно, когато трябва да се плати поддръжката. Други държави вече казаха "не благодаря".

321

Анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни руските ***. ======Ние не сме руски тpoлoвe. Ние сме шведски такива.Лично Кралят на Швеция, негово превъзходителство Kарл XVI Густав ни е платил точно да тpoлим в Днес в полза на Грипените.А ти .... след като минат почивните дни посети психиатър - имаш спешна нужда от това :)))

320

cazzo duro

преди 6 години

Много са ми смешни руските ***. Излиза, че едва ли не американците ще си оправят бюджета с продажбата на няколко Ф-16./да оставим настрана, че ще ги вземем от Португалия/. Та......направих си труда да сметна:) Цената от продажбата на 10 бр. употребявани Ф-16 ще покрие разходите на отбрана на САЩ за..............1 минута! Да, да-една минута! Който не вярва да вземе калкулатора:)) Военния бюджет на САЩ е 610 милиарда долара:)

319

хамлетчо

преди 6 години

Изтребител или комисионна-това е въпроса!?

318

Хех

преди 6 години

До коко419Е, аз съм "полу" русофил, защото харесвам руският народ (особенно дамите), но не харесвам диктатурата, репресиите, цензурата (и т. нт. всички атрибути на техните управляващи). Безспорно Путин е ЛИДЕР, но е много лесно да си лидер когато зад гърбът ти е 1/6 част от света с несметни природни богатства, които не са в полза на народа, а на няколко човека там. МИГ29 и МИГ31 са съвсем различни типове самолети. Четете и се образовайте без да вярвате на нито една пропаганда. Лъжат юнашката!

317

LAZ

преди 6 години

А защо ние българите не си произвеждаме изтребителите? Имаме и специалност в МЕИ Самолетостроене и физици и математици имаме и умни деца имаме! Защо тогава не ги произвеждаме сами а даваме възможност на национални предатели като Плевнелиев с напълно развинтен по посока на чуждоземно обслужване ексцентрик да се меси в националните ни интереси да ги тъпче и потъпква да дава парите ни на чужди държави а децата ни роби на чужди фирми???

316

Анонимен

преди 6 години

Нали никой не се съмнява,какво, ще купим ?!?Просто Бойко, ще бъде привикан на килимчето във Вашингтон, следва сервилно темане и честито ви ,,ново"40годишно Ф-че !

315

Хех

преди 6 години

До Анонимен422Бих Ви допълнил, че освен Ауакс- а F16 ги насочват и Патриот- ите. Когато и двете липсват на практика F16 е почти неизползваем. Американците още преди няколко години изтеглиха почти всички (ако не и всички) Патриоти от Турция защото вече са много стари (морално) системи, и руснаците безгрижно ги ослепяват. Същата участ постигна и руската С200 Ангара. Прекрасна система, но старата и електроника я прави лесна плячка за всички съвременни системи за радио-електронна борба.

314

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 424МиГ -29 ВИНАГИ е бил свалян. И в Сърбия и в Ирак и в Сирия ...........В "победите" на руското желязо има само два аероклубни "Чесна" и едно Су-24. Това му е за цялата "бойна история". А иначе са го сваляли десетки пъти.Отделно от това близо 15 % от това подобие на изтребител са се "самоубили' поради аварии в мирно време.

313

коко

преди 6 години

До Что делат?Много умни предложения ,само дето си забравил най-българското-да откраднем парите.

312

Анонимен

преди 6 години

Мчи то швейцарците си немат армия *** много богати бря!И немат врагове.Много съ умни. ============Още един пияндурник ръси мозък сутрин рано.Алооо, Швейцария е една от най-милитаризираните държави в света. Всеки швейцарец си държи в къщата бойния автомат, униформата и чака да бъде вдигнат всеки момент.Швейцария има една от най-големите армии, по брой на населението е може би първа в света. Всяка година швейцарците биват викани в запас.Пияница!

311

Анонимен

преди 6 години

Лобизъм в най-долен вид, да имаше как да ни набута и някой спийдфаяр от ВСВ.

310

Дедо Пенчу

преди 6 години

Мчи то швейцарците си немат армия *** много богати бря!И немат врагове.Много съ умни.

309

Анонимен

преди 6 години

Бракувани Ф-чета, за хубави пари, йееех живот, господарите Му, ще го позлатят !